Перейти к содержимому

Реклама

Фото

І хто кричав, що пора "перевзуватися"?продовження відомої теми

зима шипи сніг ожеледиця лід лёд снег шипы шини шины

• Чтобы отвечать, сперва войдите на форум
2668 ответов в теме

Rek

Rek

А був народжений, щоб бігти

• Сообщений 51303
  •  

Опубликовано 26 Ноябрь 2025 - 17:13

але думаю molodec, на таких швидкостях тільки з двору виїзжає
Не у всіх віїзді прямі та рівні

100 - це абревіатура.    Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00

Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.

paa

paa

Авторитет

• Сообщений 12860
  •  

Опубликовано 26 Ноябрь 2025 - 18:37

тому передні підстерлись, звісно не в нуль, но десь 4-5мм залишку, 

а якщо точніше, то 3-4мм, треба думат над новою гумою

• 0

Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.

vovan8706

vovan8706

Капітан Україна

• Сообщений 22705
  •  

Опубликовано 26 Ноябрь 2025 - 18:46

треба думат над новою гумою

Ціни не демократичні нині, і швидше думати, бо курс може підперти.

Доведеться тобі вже купувати тільки одне яйце і то на свято.

• 0

Низколетящий

Низколетящий

Авторитет

• Сообщений 1797
  •  

Опубликовано 26 Ноябрь 2025 - 22:00

Меньше пей кофе,а там глядишь,и пару яиц купить сможешь,и не только на новый год...ag.gif

• 0

"Жизнь надо прожить так,чтобы голуби,пролетая над твоим памятником,терпели из уважения!"

Ukrainian Vectra Club

alex83

alex83

Авторитет

• Сообщений 7770
  •  

Опубликовано 27 Ноябрь 2025 - 15:58

Хтось користував всесезонку Pirelli cinturato sf3? По тестах краще за лідера усіх минулих років - Continental allseasoncontact 2. Хотілось знати що як насправді. Щоб 1 раз одягнути і не заходити у тему)

• 0

Muzzy

Muzzy

Texas forever

• Сообщений 13251
  •  

Опубликовано 28 Ноябрь 2025 - 15:49

alex83, Якщо ти в принципі готовий до всесезонки, і в принципі готовий доплатити за преміум, то з обома цими шинами помилитися неможливо, вони справді дві найкращі зараз. Як і до цього довго були Гудйір Вектор і Мішлен Кросклімат різних поколінь. Якщо тебе цікавить яку з цих двох вибрати, то подивися яка з них краща на тих поверхнях, які пріоритетні особисто для тебе, причому у першу чергу, я б сказав, НЕ на сухому асфальті, бо це найпростіша для шин поверхня і різниця у тому ж гальмівному шляху на ній мінімальна. Або по ціні, оскільки вони хороші обидві. Я б вибирав за тим же принципом між ними, також вищезгаданими Гудйір і Мішлен (причому Кросклімат 3 буває простий і 3 Спорт, це суттєво різні шини), а також останніми з Vredestein Quatrac (Pro), які з точки зору керованості на мокрих поверхнях (одних із самих небезпечних, крім криги, на якій всі всесезонні не дуже) завжди показують хороші результати, але це все-таки напівпреміум, може це для тебе занадто великий компроміс, не знаю.

• 0

vovan8706

vovan8706

Капітан Україна

• Сообщений 22705
  •  

Опубликовано 30 Ноябрь 2025 - 16:24

Перевзув старшого Опеля. Маю два комплекти гуми на дисках, постійно перекидаю колеса і все. Перевзував останній раз років 5-6 назад. На зимових вже з'явилися вібрація минулої зими, 3 колеса з 4 потрошку спускали. Повіз зимовий набір на шиномонтаж, резину зняли, два диски підрівняли, замінили вентилі, відбалансували. І того -1600 грн з бюджету, що дорівнює 10% місячного доходу науково-педагогічного працівника в Україні зі званням та ступенем.
  • 0

Низколетящий

Низколетящий

Авторитет

• Сообщений 1797
  •  

Опубликовано 30 Ноябрь 2025 - 17:14

, що дорівнює 10% місячного доходу науково-педагогічного працівника в Україні зі званням та ступенем.

Ты забыл добавить,ОФИЦИАЛЬНОГО...ну то мелочи,да?)

• 0

"Жизнь надо прожить так,чтобы голуби,пролетая над твоим памятником,терпели из уважения!"

Ukrainian Vectra Club

alex83

alex83

Авторитет

• Сообщений 7770
  •  

Опубликовано 01 Декабрь 2025 - 12:00

alex83, Якщо ти в принципі готовий до всесезонки, і в принципі готовий доплатити за преміум, то з обома цими шинами помилитися неможливо, вони справді дві найкращі зараз. Як і до цього довго були Гудйір Вектор і Мішлен Кросклімат різних поколінь. Якщо тебе цікавить яку з цих двох вибрати, то подивися яка з них краща на тих поверхнях, які пріоритетні особисто для тебе, причому у першу чергу, я б сказав, НЕ на сухому асфальті, бо це найпростіша для шин поверхня і різниця у тому ж гальмівному шляху на ній мінімальна. Або по ціні, оскільки вони хороші обидві. Я б вибирав за тим же принципом між ними, також вищезгаданими Гудйір і Мішлен (причому Кросклімат 3 буває простий і 3 Спорт, це суттєво різні шини), а також останніми з Vredestein Quatrac (Pro), які з точки зору керованості на мокрих поверхнях (одних із самих небезпечних, крім криги, на якій всі всесезонні не дуже) завжди показують хороші результати, але це все-таки напівпреміум, може це для тебе занадто великий компроміс, не знаю.

Цілковито готовий, бо вже три повних зими проїздив на літній)) Тут на півдні Польщі клімат дозволяє. Але для поїздок у гори треба таки щось що може трохи і по снігу поїхати.

А пріоритет для мене - саме сухий і мокрий асфальт.

• 0

Также с меткой «зима, шипи, сніг, ожеледиця, лід, лёд, снег, шипы, шини, шины»

1 пользователей читают эту тему

0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых