але думаю molodec, на таких швидкостях тільки з двору виїзжаєНе у всіх віїзді прямі та рівні
Реклама
І хто кричав, що пора "перевзуватися"?продовження відомої теми
Опубликовано 28 Ноябрь 2025 - 15:49
alex83, Якщо ти в принципі готовий до всесезонки, і в принципі готовий доплатити за преміум, то з обома цими шинами помилитися неможливо, вони справді дві найкращі зараз. Як і до цього довго були Гудйір Вектор і Мішлен Кросклімат різних поколінь. Якщо тебе цікавить яку з цих двох вибрати, то подивися яка з них краща на тих поверхнях, які пріоритетні особисто для тебе, причому у першу чергу, я б сказав, НЕ на сухому асфальті, бо це найпростіша для шин поверхня і різниця у тому ж гальмівному шляху на ній мінімальна. Або по ціні, оскільки вони хороші обидві. Я б вибирав за тим же принципом між ними, також вищезгаданими Гудйір і Мішлен (причому Кросклімат 3 буває простий і 3 Спорт, це суттєво різні шини), а також останніми з Vredestein Quatrac (Pro), які з точки зору керованості на мокрих поверхнях (одних із самих небезпечних, крім криги, на якій всі всесезонні не дуже) завжди показують хороші результати, але це все-таки напівпреміум, може це для тебе занадто великий компроміс, не знаю.
Опубликовано 30 Ноябрь 2025 - 16:24
Опубликовано 30 Ноябрь 2025 - 17:14
, що дорівнює 10% місячного доходу науково-педагогічного працівника в Україні зі званням та ступенем.
Ты забыл добавить,ОФИЦИАЛЬНОГО...ну то мелочи,да?)
"Жизнь надо прожить так,чтобы голуби,пролетая над твоим памятником,терпели из уважения!"
Ukrainian Vectra Club
Опубликовано 01 Декабрь 2025 - 12:00
alex83, Якщо ти в принципі готовий до всесезонки, і в принципі готовий доплатити за преміум, то з обома цими шинами помилитися неможливо, вони справді дві найкращі зараз. Як і до цього довго були Гудйір Вектор і Мішлен Кросклімат різних поколінь. Якщо тебе цікавить яку з цих двох вибрати, то подивися яка з них краща на тих поверхнях, які пріоритетні особисто для тебе, причому у першу чергу, я б сказав, НЕ на сухому асфальті, бо це найпростіша для шин поверхня і різниця у тому ж гальмівному шляху на ній мінімальна. Або по ціні, оскільки вони хороші обидві. Я б вибирав за тим же принципом між ними, також вищезгаданими Гудйір і Мішлен (причому Кросклімат 3 буває простий і 3 Спорт, це суттєво різні шини), а також останніми з Vredestein Quatrac (Pro), які з точки зору керованості на мокрих поверхнях (одних із самих небезпечних, крім криги, на якій всі всесезонні не дуже) завжди показують хороші результати, але це все-таки напівпреміум, може це для тебе занадто великий компроміс, не знаю.
Цілковито готовий, бо вже три повних зими проїздив на літній)) Тут на півдні Польщі клімат дозволяє. Але для поїздок у гори треба таки щось що може трохи і по снігу поїхати.
А пріоритет для мене - саме сухий і мокрий асфальт.
Также с меткой «зима, шипи, сніг, ожеледиця, лід, лёд, снег, шипы, шини, шины»
Гараж →
Ремонт →
Шины и диски →
Всесезонні шини. Які норм?Автор: AveoLNik • Дата: 21 Март 2025 |
|
||
Базар →
Продам →
Диски/шины →
Колеса оригінал Skoda 5/112/16 і шини 205/55/16 всесезонДиски і шини Автор: golfist • Дата: 16 Январь 2022 |
|
||
![]() |
Базар →
Продам →
Диски/шины →
Диски r16 5 112 Audi/vw/skoda/seat оригінал / 205.55.r16 шиниДиски і шини Автор: golfist • Дата: 07 Ноябрь 2021 |
|
|
![]() |
Базар →
Продам →
Диски/шины →
Резина 215/60R16Premiorri Автор: ЛОМ • Дата: 02 Август 2021 |
|
|
Базар →
Продам →
Диски/шины →