але думаю molodec, на таких швидкостях тільки з двору виїзжаєНе у всіх віїзді прямі та рівні
Реклама
І хто кричав, що пора "перевзуватися"?продовження відомої теми
Опубликовано 28 Ноябрь 2025 - 15:49
alex83, Якщо ти в принципі готовий до всесезонки, і в принципі готовий доплатити за преміум, то з обома цими шинами помилитися неможливо, вони справді дві найкращі зараз. Як і до цього довго були Гудйір Вектор і Мішлен Кросклімат різних поколінь. Якщо тебе цікавить яку з цих двох вибрати, то подивися яка з них краща на тих поверхнях, які пріоритетні особисто для тебе, причому у першу чергу, я б сказав, НЕ на сухому асфальті, бо це найпростіша для шин поверхня і різниця у тому ж гальмівному шляху на ній мінімальна. Або по ціні, оскільки вони хороші обидві. Я б вибирав за тим же принципом між ними, також вищезгаданими Гудйір і Мішлен (причому Кросклімат 3 буває простий і 3 Спорт, це суттєво різні шини), а також останніми з Vredestein Quatrac (Pro), які з точки зору керованості на мокрих поверхнях (одних із самих небезпечних, крім криги, на якій всі всесезонні не дуже) завжди показують хороші результати, але це все-таки напівпреміум, може це для тебе занадто великий компроміс, не знаю.
Опубликовано 30 Ноябрь 2025 - 16:24
Опубликовано 30 Ноябрь 2025 - 17:14
, що дорівнює 10% місячного доходу науково-педагогічного працівника в Україні зі званням та ступенем.
Ты забыл добавить,ОФИЦИАЛЬНОГО...ну то мелочи,да?)
"Жизнь надо прожить так,чтобы голуби,пролетая над твоим памятником,терпели из уважения!"
Ukrainian Vectra Club
Опубликовано 01 Декабрь 2025 - 12:00
alex83, Якщо ти в принципі готовий до всесезонки, і в принципі готовий доплатити за преміум, то з обома цими шинами помилитися неможливо, вони справді дві найкращі зараз. Як і до цього довго були Гудйір Вектор і Мішлен Кросклімат різних поколінь. Якщо тебе цікавить яку з цих двох вибрати, то подивися яка з них краща на тих поверхнях, які пріоритетні особисто для тебе, причому у першу чергу, я б сказав, НЕ на сухому асфальті, бо це найпростіша для шин поверхня і різниця у тому ж гальмівному шляху на ній мінімальна. Або по ціні, оскільки вони хороші обидві. Я б вибирав за тим же принципом між ними, також вищезгаданими Гудйір і Мішлен (причому Кросклімат 3 буває простий і 3 Спорт, це суттєво різні шини), а також останніми з Vredestein Quatrac (Pro), які з точки зору керованості на мокрих поверхнях (одних із самих небезпечних, крім криги, на якій всі всесезонні не дуже) завжди показують хороші результати, але це все-таки напівпреміум, може це для тебе занадто великий компроміс, не знаю.
Цілковито готовий, бо вже три повних зими проїздив на літній)) Тут на півдні Польщі клімат дозволяє. Але для поїздок у гори треба таки щось що може трохи і по снігу поїхати.
А пріоритет для мене - саме сухий і мокрий асфальт.
Опубликовано 29 Декабрь 2025 - 14:53
Ну шо вже пора, чи ще рано?![]()
Продовжую репортаж про санг йонг з лисою резиною, на зад поставив всесезонку Savero H/T Plus в залишку 4мм
изображение_viber_2025-12-29_11-50-09-346.jpg 223,22К
25 раз скачано
На передку стоїть полулисе літо
изображение_viber_2025-12-29_11-50-05-405.jpg 242,55К
27 раз скачано
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 29 Декабрь 2025 - 20:33
paa, в чем суть эксперимента?
ХЗ, я просто спостерігаю, почалося з задніх, котрі були стерті до корда, ось він їх замінив, аби то був літній сезон, той так сяк, але на дворі зима, шо люди собі думають![]()
изображение_viber_2025-10-31_11-10-58-069.jpg 225,49К
16 раз скачано
Мне кажется или там схождение нарушено?
Ага, в голові теж нарушено
Опубликовано 06 Январь 2026 - 11:40
Шось сьогодні Віталька підзабив на прибирання снігу, зазвичай ще з ночі починають чистити, а тут навіть сіллю не посипали, еврозима звісно їде, але на старті вмикається ESP, давненько такого гівна на дорогах не було
Кращу гуму на зад, все правильно, шоб не заносило
Йому та шо ти викинув, за нову б була
Опубликовано 06 Январь 2026 - 12:15
Опубликовано 06 Январь 2026 - 14:14
та що я залишив на шиномонтажі, з точки зору закону (треба >3мм,
А чого 3мм, наче 4мм було, чи в Європах по іншому?
а там було ближче до 4)
По фото скоріше до 5
просто схоже що літнє використання значно змінило її властивості.
Навряд, навіть ламелі не дуже зализані, та віку їй було не багато, просто аварія повпливала на твоє рішення, а так би ще зиму поїздив і літом добив би
Блін, коли говорять "Віталька", я спочатку іншого Вітальку уявляю
![]()
Опубликовано 06 Январь 2026 - 16:25
А чого 3мм, наче 4мм було, чи в Європах по іншому?
Ага, на Словаччині до 3мм за правилами, але всюди пишуть що краще міняти при 4мм.
до внутрішнього кола монетки 4мм, так шо маєте правду)
Навряд, навіть ламелі не дуже зализані, та віку їй було не багато, просто аварія повпливала на твоє рішення, а так би ще зиму поїздив і літом добив би
Ага, те відчуття заносу важко забути
.
Буквально вчора був в "тому" міцсці, вперше за довгий час, з'явився знак (40) і в гуглнавігації показує обмеження 40.
Впевненість кудись пропала, швидше ніж 45-50 на дорогах такого типу поки що не хочеться їздити![]()
Также с меткой «зима, шипи, сніг, ожеледиця, лід, лёд, снег, шипы, шини, шины»
Гараж →
Ремонт →
Шины и диски →
Всесезонні шини. Які норм?Автор: AveoLNik • Дата: 21 Март 2025 |
|
||
Базар →
Продам →
Диски/шины →
Колеса оригінал Skoda 5/112/16 і шини 205/55/16 всесезонДиски і шини Автор: golfist • Дата: 16 Январь 2022 |
|
||
![]() |
Базар →
Продам →
Диски/шины →
Диски r16 5 112 Audi/vw/skoda/seat оригінал / 205.55.r16 шиниДиски і шини Автор: golfist • Дата: 07 Ноябрь 2021 |
|
|
![]() |
Базар →
Продам →
Диски/шины →
Резина 215/60R16Premiorri Автор: ЛОМ • Дата: 02 Август 2021 |
|
|
Базар →
Продам →
Диски/шины →