Доброго дня! Вже рік і три місяці, як придбав Opel Astra J 1.3 diesel. Чудова машина за розумні гроші і хорошим розходом палива. Нещодавно виникла проблема. Коли заводиш авто з вихлопної труби чути неприємний запах вихлопних газів. Ніби як на камазовський вихлоп щось подібне. Все б нічого але цей аромат вихлопу феєрично попадає в салон, коли включена пічка на тепло. Коли включити рециркуляцію в салоні запаз не попадає. Та сама історія із кондюком, коли він включений запаху в салоні немає. Висновок один - попадає з під капоту. При їзді теж не чути бо йде обдув. Зимою машину хочеш прогріти а отримуєш повний салон вонючих вихлопних газів. Питання №1 чому воно так штиняє? (залив рідину для очистки сажового фільтра. Стало ніби краще але не зникло). Питання №2 чому попадає в салон. Можливо хтось з цим зустрічався у практиці. Порадьте будь ласка.
Реклама

Opel Astra J 1.3 DieselТехнічне обслуговування. Проблеми і їх вирішення
Начал
Фітьо
, 31 янв 2020 17:20
9 ответов в теме
Опубликовано 31 Январь 2020 - 17:47
В мене на такому авто вихлоп почав воняти після вирізання сажевика і особливо було відчутно в холодну погоду. А з приводу затягування в салон - не помічав такого - не підкажу
Я сажовик не вирізав. На місці є. Просто не знаю від чого починати танцювати. Треба якось це вирішити. Коли заводжу то на стоянці скоро люди будуть падати. Масла не їсть все працює ок. Розхід стабільний. Короче сам не знаю.
0 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых