Єсть. Карантину бояться. А ось останній, з яким говорив, так той через Житомирщину боїться їхать. Говорить, там коронавірус бушує. І мої доводи, що ми будем в авто, з машини не будем виходити, і тому подібне, не заспокоїли. Так що якось так...
Реклама

Renault Megane 1.6 бензин 2009 рік
Опубликовано 05 Апрель 2020 - 16:52
Тогда остаётся последний вариант, доставка новой почтой до двери, оплата при получении)Єсть. Карантину бояться. А ось останній, з яким говорив, так той через Житомирщину боїться їхать.
Говорить, там коронавірус бушує. І мої доводи, що ми будем в авто, з машини не будем виходити, і тому подібне, не заспокоїли. Так що якось так...
Опубликовано 05 Апрель 2020 - 20:39
Зараз карантин, їздити подобається, готовий з Сум виїхати, забрати вас і поїхати за 3-4 т)Туди і назад, біля
5 000гривень...
Я помилився. Після суток, чомусь порахував дорогу тільки від Києва. А взагалі то від нас до Луцька 600 км з копійками. Так що туди і назад + 7200 гривасиків. Ого...
Да, бла-бла-кар теж не ахті.
Опубликовано 06 Апрель 2020 - 06:27
Немного не так,но договор фирмы будет,делаешь ГО на эти номера и вперед (можно вообще транзиты наши взять).
А це що, ГО? Щось не роздуплю...
Зараз карантин, їздити подобається, готовий з Сум виїхати, забрати вас і поїхати за 3-4 т)
Дякую, Леонід. Непогана пропозиція. Подивимось. Може з вівторка почнуть по трішки відкривати МРЕО.
Опубликовано 06 Апрель 2020 - 19:58
І не поспоришrvgu, в кого як, треба річ її купляють, якщо не треба то ні, а причини можна завжди знайти.
Якщо що Aivengo, вже теж майже рік машину купляє, я не нівякому разу не сужу його підхід до цього процесу, це його справа, лише констактую факт.
Изменено: kantral, 06 Апрель 2020 - 19:58
Опубликовано 07 Апрель 2020 - 06:35
Якщо що Aivengo, вже теж майже рік машину купляє, я не нівякому разу не сужу його підхід до цього процесу, це його справа, лише констактую факт.
Ну не рік, пацани, не рік... Тільки шостий місяць пішов.
А хтось обіцяв глянути на варіанти...
Изменено: Aivengo, 07 Апрель 2020 - 07:39
Опубликовано 08 Апрель 2020 - 20:03
Второе. Сейчас у каждой собаки смартфон. В чем проблема пройтись с прибором с телефоном в режиме видеозвонка, и дать послушать и двигатель, и погазовать? /Это я пишу для покупателей/
Изменено: Gran turismo, 08 Апрель 2020 - 20:05
Опубликовано 08 Апрель 2020 - 20:55
А я ошибаюсь или на первую регистрацию СЦ сейчас работают? Или это на первую регистрацию новых автівок?
Второе. Сейчас у каждой собаки смартфон. В чем проблема пройтись с прибором с телефоном в режиме видеозвонка, и дать послушать и двигатель, и погазовать? /Это я пишу для покупателей/
Для нових
Кому треба, той і придбає)
Опубликовано 09 Апрель 2020 - 06:10
Віталій зі всією повагою, але це нагадує ситуацію то «прибор за довгий то майка за коротка»
Дивись, Мирославе, першу машину я купив у 1986 році, з другого базару. Ти ж знаєш, як тоді вони куплялись. Хоча ні, не знаєш... Другу я купив у 1996 році, убиту в хлам, тому що гроші від продажі першої залишились на сберкнижці, як і у мілліона людей. Цю машину я ремонтував, починаючи від підшипника передньої ступиці, до капіталки мотора і перекраски кузова, зі сварочними роботами. Третю я уже купив у 2012 році. Цю теж купив у першого, до кого поїхав. Бачив гріхи, і розумів, що потрібно буде робити. І робив, і ремонтував, але тоді я працював не на мінімалці. Зараз же я працюю на мінімалці, ( за станом здоровья ), і осінню, якщо не піднімуть, іду на пенсію. Доходів таких як були, вже немає. Тож і хочеться купити машину, яку не потрібно зразу ремонтувати, і яка би була не дуже дорога в обслуговуванні. А то вивалить 170 000 - 180 000 в гривнях, при доході в 4 000, за щось мутне, не дуже комільфо.
Надіюсь, зрозумієш мою позицію.
Надо покупаешь а если нет то морочишь голову
Читай вище.
Изменено: Aivengo, 09 Апрель 2020 - 06:12
Опубликовано 09 Апрель 2020 - 11:55
Это большие вложения и больше такого не бери.
Ну, в мене тоді вибору не було. Або таку, або зовсім без машини. На кращу грошей не було.
Aivengo,любое бу требует вложений
Ну та це зрозуміло. Але ж єсть б\у, і єсть беушніше б\у...
kantral, а скільки kw двигун?
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых