Тема вообще то о зимней резине ! :)Мені літо потрібно)
Реклама
Зимние шины. Выбираем, сравниваем, спрашиваембез рекламы, только реальные отзывы
Опубликовано 30 Сентябрь 2025 - 11:42
Якось мені досталось на шару поставити комплект зимових коліс 175/80/14 на Астру Г.....
У снігових заметах,на роздовбаних ямкових районних дорогах відчував себе королем ....
Дуже комфортний типорозмір для поважної їзди
Астра Г не Джимні, до того ж на зиму вузька вважається кращою, мене більше турбує доля коробаса з такою завеликою гумою
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 30 Сентябрь 2025 - 17:11
Вона не широка,
А я десь це писав?
тільки чуть вища за штатну,так що коробці нічого не буде.
Чуть, це скільки? Теорія Юстаса гласить що коробка від Кадета аналог якої стоїть на астра г, розрахована на резину 175/70 13, різнця в діаметрі 6см
Изменено: paa, 30 Сентябрь 2025 - 17:12
Опубликовано 30 Сентябрь 2025 - 18:43
Тема вообще то о зимней резине ! :)
Почалося!)
Теорія Юстаса
Теорія – це система наукових знань, що описує, пояснює та передбачає явища, а також логічне узагальнення досвіду та суспільної практики, що ґрунтується на глибокому розумінні досліджуваного предмета та розкриває його закономірності. Вона являє собою інформаційну модель, яка синтезує окремі поняття, гіпотези та закони в цілісну систему, що дозволяє розуміти світ і прогнозувати процеси
. Ти певен що саме це мав на увазі?
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 01 Октябрь 2025 - 06:59
Ну якщо ти сумніваєшся, то назвем це припущення, або взагалі фантазія
![]()
Чому я повинен в тобі сумніватись?![]()
Думаєш варто звернути увагу на свіже брендове б/у?
Изменено: Юстас, 01 Октябрь 2025 - 07:40
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 01 Октябрь 2025 - 12:35
Наші люди нові шини не купують...
Весною на Омегу придбав комплект літа 225/50/17 Continental PremiumContact 6 по 3000 грн за штуку.
Шини практично нові 23го року випуску. Взув проїхався, моєму щастю не було меж, мене переповнювали позитивні емоції.
Нову таку я б не придбав ніяк, вартість там 6-7000 грн за одну, ціна комплекту 24-28000 грн. виходить
[/url]
Опубликовано 01 Октябрь 2025 - 12:51
Питання релігії
Та лана. Якщо літо, то можна брати. Бувають непогані варіанти.
Бувають, от цікаве Шини 205/70 r15 Bridgestone Dueler H/T. Протектор 100%. - 1 700 грн. / за 1 шт.плюс доствка зі Львова, але рік не відомий
Чому я повинен в тобі сумніватись?
А я тут до чого, це ж ти всім казав що на Астро г не можна перевищувати розмір, бо коробка крякне, а сам їздив, ще й задоволення отримував
Шини практично нові 23го року випуску.
То тобі пощастило
Опубликовано 01 Октябрь 2025 - 15:10
на Джимніку більше 90 не їздить. )
80=3000jоб/хв....
А я тут до чого, це ж ти всім казав що на Астро г не можна перевищувати розмір, бо коробка крякне, а сам їздив, ще й задоволення отримувавag.gif
Пагане у вас Колізейщиуів виховання....Так і норовите піджобнуть.....
Моя Астра Г мала з родня х17ДТЛ на якому і крякнула Ф17коробка з стандартною гумою.....
Потім під капотом обжився С20НЕ з Вєри А.+до нього добавився Ф18 коробас з Вєри Б
Потому під капотом оселився стандартний Х20ХЕВ з Астро Г
Потім туди попросився 20ХЕ з Калібри+Ф18 з дизельної 2літрової астри Г....
Потому в коробас був куплений LSD Quaife який благополучно живе і понині.....
Ну а наразі під капотом Х16ХЕ+АФ13....
Всім кому я радив не перевищувати типорозмір катали слабеньку Ф13/17 коробку....
Сам я катав на ф18 коробасі який принципово вирізняється внутрянкою і тримає набагато більший момент потужніших двигунів.....
А з огляду на те,що Ф18 не розвалюється навіть з жорстким Квайфовським ЛСД,то мені абсолютно байдуже на типорозмір гуми який катав на Астрі.Це було дійсно в задоволення
А от власникам бюджетних Астро Г(особливо української збірки) рекомендую не перевищувати типорозмір гуми....
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 01 Октябрь 2025 - 15:25
Сам я катав на ф18 коробасі який принципово вирізняється внутрянкою і тримає набагато більший момент потужніших двигунів.....
Так би одразу і написав, без цитат з вікіпедії
Пагане у вас Колізейщиуів виховання....Так і норовите піджобнуть.....
Юстас-Алексу, шифрограмма в центр
80=3000jоб/хв....
це на якій передачі?
Опубликовано 04 Октябрь 2025 - 09:25
Подтверждаю) попал на перебитый Мишелин ,две шины после пробега тысячи 2 км ушли на свалку...
Зазвичай не все так однозначно з бу......
Докупил две лёгкое б/у через клуб ( не уок) катаю ,все ок
Брал б/у по обстоятельствам, в будущем не планируется повторять таких ошибок по крайней мере с "фирмачами" торгующими непотребом
Опубликовано 04 Октябрь 2025 - 10:55
Подтверждаю) попал на перебитый Мишелин ,две шины после пробега тысячи 2 км ушли на свалку...
Докупил две лёгкое б/у через клуб ( не уок) катаю ,все ок
Брал б/у по обстоятельствам, в будущем не планируется повторять таких ошибок по крайней мере с "фирмачами" торгующими непотребом
На носі сезон перевзувань, головне, щоби не взутись на бабло

Опубликовано 04 Октябрь 2025 - 11:26
На носі сезон перевзувань, головне, щоби не взутись на бабло
![]()
Ну впринципі там і не сильне взування, нормальна ціна за такий ізнос, навіть з варіантом перебивки дати, а якщо ще дають гарантію на шиноионтаж, то можна брати, нова така від 7кгрн
Ця модель 16-го року, старіше не буде
Опубликовано 05 Октябрь 2025 - 12:19
Прикол в том что я смотрел шины в ангаре с не очень освещением.Ух ты ебт...+ один страх)))
Теперь надо быть еще более внимательным...
И надо было при дневном свете перепроверить но завтыкал
Был дождь и ждал монтаж ,на привезенные с собой диски от Опеля , в пассате. А потом через полгода ехал с Днепра уже , около Киева на одной шине корд видать лопнул вибрация была ого ...
И на шиномонтажке мне сказали так у вас шины с перебитой датой...
Опубликовано 05 Октябрь 2025 - 16:51
Прикол в том что я смотрел шины в ангаре с не очень освещением.
И надо было при дневном свете перепроверить но завтыкал
Ну тут как бы не зная этой темы и дневной свет мог не помочь. Я так понимаю там шрифт цифр немного другой и шов/кант вокруг как нарощенный?
Опубликовано 05 Октябрь 2025 - 17:27
Типа того , но сначала на шиномонтажке обратили внимание что резина в очень мелкую паутинку , прям носом надо уткнуться . Типа резина где то лежала и от времени начала трескаться. А потом они глянули на клеймо - шрифт немного другой. Для пущей убедительности выковыряли отверткой дату "производства"Ну тут как бы не зная этой темы и дневной свет мог не помочь. Я так понимаю там шрифт цифр немного другой и шов/кант вокруг как нарощенный?
Я ах, в смысле негативно удивился ,безмерно
Теперь есть опыт
За 2500 грн ( комлект обошёлся в 5000, но две шины бегают) я узнал что продавцы шин ECOSHINA на Васильковской 16- π..
По телефону ещё и нахамили
Изменено: bzhasso, 05 Октябрь 2025 - 17:34
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых