Реклама
Зимние шины. Выбираем, сравниваем, спрашиваембез рекламы, только реальные отзывы
Опубликовано 20 Ноябрь 2024 - 23:18
Може угорці халтуру гонять?
хто його знає...
Якось на країну походження і не звернув уваги. Якби побачив що то з мадярії, то й не купував би.
так то не дивно, I*Cept RS3 W462, зовсім інший малюнок, шина для м'якої зими.
У нас в Миколаєві сувора зима була, але так давненько що й згадати важко... Переважно вологий холодний асфальт і -2...+5.
Якщо вам через дорогу перейшла чорна кішка, то це лише означає, що вона кудись іде. От і не робіть нервів ні собі, ні тваринці.
Опубликовано 25 Сентябрь 2025 - 13:41
Подскажите хорошую зимнюю резину 215/65R16С (107/109R). Пока ориентирусь на Michelin Agilis Alpin, единственное, что цена.
По цене интереснй вариант Hankook RW15 Winter i Pike LV, но информации (тест/отзывы) вообще нет.
ps и что там с ценами на рынке, есть смысл ждать нового завоза или лучше (дешевле) брать сейчас?
Опубликовано 25 Сентябрь 2025 - 16:09
Подскажите хорошую зимнюю резину 215/65R16С (107/109R). Пока ориентирусь на Michelin Agilis Alpin, единственное, что цена.
По цене интереснй вариант Hankook RW15 Winter i Pike LV, но информации (тест/отзывы) вообще нет.
Мишлен классический грузовой, модель с 2010г Ханкук на вид как легковой и под шип,модель 2021г, есть мнение что резина под шип и без шиповки, более дубовая на льду, бо расчитана на роботу шипа, но при этом не так плавает при плюсовых температурах, но разница в две тысячи конечно существенна, а вообще грузовые сильно не летают и если жмет по деньгам то и китай рулит, есть еще промежуток между китаем и кореей, всякие тигары, таурусы, кормораны, все с одинаковым протектором
ps и что там с ценами на рынке, есть смысл ждать нового завоза или лучше (дешевле) брать сейчас?
Дешевле точно не будет, я бы брал сейчас
Изменено: paa, 25 Сентябрь 2025 - 16:15
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 25 Сентябрь 2025 - 18:53
Подскажите хорошую зимнюю резину 215/65R16С (107/109R). Пока ориентирусь на Michelin Agilis Alpin, единственное, что цена. bm.gif
Якщо авто з невеликими пробігами то брати преміум....
Якщо гума зноситься за пару сезонів то можна брати будь що....
З авто досталась "Пнеміорі Мажорна"-5років вся потріскана
Корейська Кумно-10 років-лопнув протектор....
Гума цивільна-але не очікував побачити канави куди легко сірника можна сховати...
Отаке....
Сам мучаюсь вибором 205 70 15 цивільне літо-преміум взагалі відсутній на ринку
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 25 Сентябрь 2025 - 19:49
Ma$ter_x, если действительно собрался брать дам человека. найдешь дешевле, анегилируем его. если просто спросить, то не помогу. номер есть, нбирай
Сам мучаюсь вибором 205 70 15 цивільне літо-преміум взагалі відсутній на ринку
https://infoshina.co...-205-70-r15-90w
Опубликовано 26 Сентябрь 2025 - 08:53
Мишлен классический грузовой, модель с 2010г Ханкук на вид как легковой и под шип,модель 2021г, есть мнение что резина под шип и без шиповки, более дубовая на льду, бо расчитана на роботу шипа, но при этом не так плавает при плюсовых температурах, но разница в две тысячи конечно существенна, а вообще грузовые сильно не летают и если жмет по деньгам то и китай рулит, есть еще промежуток между китаем и кореей, всякие тигары, таурусы, кормораны, все с одинаковым протектором
Дешевле точно не будет, я бы брал сейчас
Не китай зимний не надо, эксперементов не хочу. Я живу за городом, в городе снег выпал и сразу растаял, а тут неделями лежит, а потом лед.
Опубликовано 26 Сентябрь 2025 - 08:57
Не китай зимний не надо, эксперементов не хочу. Я живу за городом, в городе снег выпал и сразу растаял, а тут неделями лежит, а потом лед.
![]()
Ну тогда искать шипованный Ханкук
от недорой варик, последние 4 шт
https://shina.ua/roa...c-109-107r-ship
Изменено: paa, 26 Сентябрь 2025 - 09:15
Опубликовано 26 Сентябрь 2025 - 09:35
Ну тогда искать шипованный Ханкук
Це вже занадто, один раз видел фургон на шипах. Хорошей "липучки" хватит. У меня на ceed два комплекта зимних колес (обычная и шип), по льду конечно шип "рулит", но по снегу, не говоря уже за мокрый и сухой асфальт плюсов не заметил (только раздражающий шум, худжая управляемость, а в конце зимы считаешь потерю шипов.)
Ma$ter_x, если действительно собрался брать дам человека. найдешь дешевле, анегилируем его. если просто спросить, то не помогу. номер есть, нбирай
Конечно надо, я ж не камикадзе зимой ездить на летней резине.![]()
ps позже свяжусь.
Изменено: Ma$ter_x, 26 Сентябрь 2025 - 09:41
Опубликовано 26 Сентябрь 2025 - 10:00
То уже экстрим, один раз видел фургон на шипах. Хорошей "липучки" хватит. У меня на ceed два комплекта зимних колес (обычная и шип), по льду конечно шип "рулит", но по снегу, не говоря уже за мокрый и сухой асфальт плюсов не заметил (только раздражающий шум, худжая управляемость, а в конце зимы считаешь потерю шипов.)
ну тода готовь кошелек на Мишку
Matador Van Nordicca Детальніше: https://shiny-diski....5-r16c-109-107r © Шини і диски
Народ нахваливает, бюджетка и не Китай
Знакомый катал на транзите Kleber Transalp , доволен, но езда в стиле черепахи
Опубликовано 26 Сентябрь 2025 - 18:47
Дякую,але я не настільки гурман і сібаріт щоб по 400уй купувати одну 15ту покришку
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 26 Сентябрь 2025 - 21:15
Дякую,але я не настільки гурман і сібаріт щоб по 400уй купувати одну 15ту покришку
Я вибачаюсь, а що та покришка за такі гроші робить?
Друзей очерчивая круг, не раскрывайте всем объятия. Порой размах широкий рук...... весьма удобен для распятия!
Учите латынь, в аду с вами никто по-английски разговаривать не будет.
Опубликовано 27 Сентябрь 2025 - 09:11
Ник 78,
Не знаю Коля що вона робить.....,може її Шумахер рукою гладив....
Але цінник повна діч.....
Колись комплект Контік крос контакт а/т купував за 450 уй.....
А тут одне колесо.....
Факт залишається фактом
норм гуми в потрібному розмірі нема....Дивився б/у-але вона майже 10річна....
Треба буде йти на компроміс.....
Изменено: Юстас, 27 Сентябрь 2025 - 09:11
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 27 Сентябрь 2025 - 10:31
Я б узяв португальській Барум і не парився https://infoshina.co...-205-70-r15-96t
Або всесезонний Брідж на якому можна їздити 3/4 року https://infoshina.co...-205-70-r15-96t
Опубликовано 27 Сентябрь 2025 - 16:21
Я б узяв португальській Барум і не парився https://infoshina.co...-205-70-r15-96t
Або всесезонний Брідж на якому можна їздити 3/4 року https://infoshina.co...-205-70-r15-96t
Дякую але
Барум "закінчується"....
Брідж А/Т-це значить що у неї вага,висота протектора набагато більша ніж у цивільної;жорсткіша боковина....
Жодна А/Т гума не наблизиться по своїм характеристикам до класичної зимової гуми як і до літньої до речі....
Гучна....
Компроміс між цивільною та позашляховою гумою-ні там ні там добре не буде....
Між цими двома Барум виглядає більш цивільним,повсякденним літнім......
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 27 Сентябрь 2025 - 18:27
Барум "закінчується"....
"закінчується" - хз може ще є, але там такого добра - ласса, корморан, тігар, оріум, нексен, останнй взагалі чисте шосейне літо
Брідж А/Т-
То все зрозуміло, але ж брідж
Опубликовано 28 Сентябрь 2025 - 13:44
ласса, корморан, тігар, оріум, нексен,
Якісь румунсько-циганські імена......
Не те що б я не любив чи не поважав руминів чи ромів.....
Але хоч щось нормальне вони вміють робити?
То все зрозуміло, але ж бріджbm.gif
Гума А/Т не розглядається взагалі....Тим паче що той брідж я мацав вживу
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 28 Сентябрь 2025 - 15:04
Якісь румунсько-циганські імена......
Не те що б я не любив чи не поважав руминів чи ромів.....
Але хоч щось нормальне вони вміють робити?
А то ти не знаеш![]()
турки і корейці ще ті цигани
Гума А/Т не розглядається взагалі....Тим паче що той брідж я мацав вживу
Переходь на розмір нового Джимні і буде Bridgestone Dueler H/T D684 II 195/80 R15 96S - 4 173₴ правда теж закінчується
А взагалі то "Галя балувана" неходовий розмір зараз ніхто не повезе, добре що взагалі вибір є, а не тільки Китай
Изменено: paa, 28 Сентябрь 2025 - 15:05
Опубликовано 28 Сентябрь 2025 - 15:31
От 4000 грн ( не контик) до 8500 грн( контик) шины зимние , и попадаются даже шип ....
Колись комплект Контік крос контакт а/т купував за 450 уй.....
А тут одне колесо.....
Заложник конъюнктуры...
А взагалі то "Галя балувана" неходовий розмір зараз ніхто не повезе, добре що взагалі вибір є, а не тільки Китай
Заложник конъюнктуры...
Опубликовано 29 Сентябрь 2025 - 06:46
От 4000 грн ( не контик) до 8500 грн( контик) шины зимние , и попадаются даже шип ....
Мені літо потрібно)
Переходь на розмір нового Джимні і буде 195/80 R15
Не готов
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 30 Сентябрь 2025 - 06:50
molodec,
Дякую-мені не нагально....
взагалі не розумію такого розміру, особливо попередній 175/80 15, якесь лісапетне колесоbm.gif
Якось мені досталось на шару поставити комплект зимових коліс 175/80/14 на Астру Г.....
У снігових заметах,на роздовбаних ямкових районних дорогах відчував себе королем ....
Дуже комфортний типорозмір для поважної їзди
Ремонт,Консультації,
3 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 3 гостей, 0 скрытых