185/65/15
Недавно отдал такую таксисту 1000грн за четыре колеса
Опубликовано 04 Июль 2023 - 22:16
Опубликовано 04 Июль 2023 - 22:22
Опубликовано 05 Июль 2023 - 08:38
Хто що мислить, а чи годні до використання НОВІ шини, рік випуску 2016, при умові правильного зберігання. https://tyreclub.com...zUaAng7EALw_wcB
Опубликовано 05 Июль 2023 - 09:27
Я бы ставил не напрягаясь. Ничего с ними не будет за это время. если нормально хранились.
Що пише нам Гугль...За усередненими рекомендаціями від провідних брендів – граничний термін придатності автомобільної гуми 10 років. При цьому від дати виробництва до продажу передбачається 5 років зберігання і 5 років на експлуатацію. 2016 ніби два роки перебор ...хоча більшість тої що була у використанні продають, хто яку "напарить",а більшість покупців навіть не звертають увагу на рік виготовлення.
Опубликовано 05 Июль 2023 - 10:16
То як раз розмір шин для авто Миколи (Vamp)
Вони перестраховуються. Тим паче с оглядом на максимальну швидкість згідно с індексом швидкості гуми. Но ти ж так не літаєш, сподіваюсь. ))
З роками швидкість пересування на авто дійсно знизилась, іноді хочеться випустити пару з носа, але край рідко.
.
Опубликовано 05 Июль 2023 - 19:43
Хто що мислить, а чи годні до використання НОВІ шини, рік випуску 2016, при умові правильного зберігання.
Та норм, а якщо вликі пробіги, то можна і в 10-ку вписатися
Тільки хто зна як їх правильно хранили, да і дорого як для просрочених
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 05 Июль 2023 - 21:16
Опубликовано 20 Июль 2023 - 15:54
мне тоже цикаво
резина.дп.уа часом не любителя сайт, хотя у него вроде какой-то биз был...
У обычных летних легковых шин это значение составляет 7.5 – 8.5мм., (с)
думаю, индикаторы износа максимум 8 рисуют (мну больше не встречал )
Изменено: lame, 20 Июль 2023 - 16:07
Опубликовано 21 Июль 2023 - 07:48
Была Нокия Хакка 1 шипованная. 15 лет и никаких трещин.
Думаю не буде вже такої гуми. Купив новий шипований Контік десь в 11-12 році, в 15 він був в мікротріщинах. На ОВЦ купив новий Мішелін в 16 чи 17 роках - аналогічно весь верхній шар в мікротріщинах. Хоча, та 195/65/15 з 2007 року, яку отримав разом з Веркою, була ще "як нова" і я її дуже непогано продав як б/у.
Опубликовано 21 Июль 2023 - 07:52
У обычных летних легковых шин это значение составляет 7.5 – 8.5мм., (с)
думаю, индикаторы износа максимум 8 рисуют (мну больше не встречал
)
Останнім часом т.зв. "преміальні" бренди типу Мішеліну і Континенталю з заводу мають 6,4-6,8 мм висоти протектору нових літніх легкових шин, а 8 мм - це тепер хіба у "корейців" і "китайців".
Якщо вам через дорогу перейшла чорна кішка, то це лише означає, що вона кудись іде. От і не робіть нервів ні собі, ні тваринці.
Опубликовано 19 Август 2023 - 22:28
Може умови зберігання?Думаю не буде вже такої гуми. Купив новий шипований Контік десь в 11-12 році, в 15 він був в мікротріщинах. На ОВЦ купив новий Мішелін в 16 чи 17 роках - аналогічно весь верхній шар в мікротріщинах. Хоча, та 195/65/15 з 2007 року, яку отримав разом з Веркою, була ще "як нова" і я її дуже непогано продав як б/у.
Опубликовано 21 Август 2023 - 20:29
Kleber Krisalp HP3
вже 4 сезон, мені подобається, тиха(різницю з літньою майже не відчуваю), взимку веде себе нормально прогнозовано шо на трасі шо в місті, катався на рибалку декілька разів, вигребла на льодову горку, по снігу нормально. Загалом її мінус може буть в балансуванні, іноді треба прокрутить покришку, хоча в мене не дуже ідеальні диски. В хресного така другий рік і літом і зимою))) він правда швидко не їздить)))
Опубликовано 21 Август 2023 - 20:55
вже 4 сезон, мені подобається, тиха(різницю з літньою майже не відчуваю), взимку веде себе нормально прогнозовано шо на трасі шо в місті, катався на рибалку декілька разів, вигребла на льодову горку, по снігу нормально. Загалом її мінус може буть в балансуванні, іноді треба прокрутить покришку, хоча в мене не дуже ідеальні диски. В хресного така другий рік і літом і зимою))) він правда швидко не їздить)))
Дякую за роз'яснення, здалась схожою по малюнку протектора на Michelin Alpin 5 для м'якої європейської зими, погляд і зупинився. І цінник "гуманний" відносно шин преміум класу.
По малюнку евро зима, з домішками всесезонки
Опубликовано 21 Август 2023 - 20:58
Дякую за роз'яснення, здалась схожою по малюнку протектора на Michelin Alpin 5 для м'якої європейської зими, погляд і зупинився. І цінник "гуманний" відносно шин преміум класу.
незнаю як у вас, а у нас частіше каша взимку, тому й не бачу змісту куплять злу зиму з шипами і тд. Пробіг місто, траса, але й для рибалок вистачає, і комфортно пересуватись, тим паче я швидко не катаюсь 100-120
клебер це дочка мішки, малюнки дуже схожі
Изменено: poroh21, 21 Август 2023 - 20:59
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых