Дивлюся по тіграм тут не має отзивів. Буду першим. Ось така бусінка,так я її називаю))):
20201014_150438.jpg 266,97К
50 раз скачано
20201205_082616.jpg 124,57К
74 раз скачано
моя і тігра А
123.jpg 172,96К
46 раз скачано
Зроблена на базі корси С. Ну і з корси зробили іще комбо. Але дизайн тігри зовні та в салоні(крім торпеди) аля Астра Н. В мене знайомі так і думали - купив астру кабріо)))
І так коротко по темі:
Мінуси сначала, потом плюси):
1) чисто купе, чисто родстер, чисто двухместна...феррарі блін))) тость купу людей не повозиш, багаж габаритний теж.
2) жостка ходовка хоча в межах розумного при цьому машина НЕ низька, кліренс норм, зиму пережив спокійно, на брюхо не сідав і почти не чіпляв.
3)Зимою ---
3.1. Вікна які приопускаються і припіднімаються. Пояснюю. Двері безрамочні, а вікно автоматично приопускається, коли откриваєш і, навпаки, закривається, коли двері закриваєш. Тость вікно залазить ПІД резинку-уплотнітель. Поки вікно не откриється - ви в салон не попадете або з дуру примусово рватимете уплотнітєль, що не раджу бо він дорогий якщо порвете. Зимою, після льодяного дощу ви --- а)(уєєте)))реально. Я, коли свою машину побачив наглухо закритою льодом ,то я просто підкурив сігу і сказав - "я просто в а)(ує", бо я вже до цього не раз віддерав її . Будете дерти одне вікно, на одній двері хвилин так 10-15 по всьому!!! по всьому периметру вікна. Ви навчитися з собою носити пару карточок(тіпа банківської) + тіпа шкребок\щітка з двома різними шкребками. Так то. Але зазвичай заморажує не сильно і досить пару хвилин щоб віддерти одне вікно.
3.2. Багажник. Він відкривається гідроприводом. Ви кнопочку нажали і він відкриється сам але...те саме що з вікнами...кнопка обмерзла - фіг нажмеш. можна з салону нажати...але ж треба іще в салон попасти( вікна обмерзли то).
Але! сама кришка багажнику обмерзла повсюду (така конструкція) що тоже треба шкребками дерти її або примусово наживати кнопку і надійтися що гідромеханізм її відкриє без поломок для самого механізму, так як треба буде прорвати спротив льоду. Короче цією зимою були такі дні, що я їздив тупо НЕ користуючися багажником. Прям десь з тиждень так їздив. А всякі речі возив на пасажирському сидінні.
4)кузовні запчасті дорогі...машина як корса С обична...а от кузовщина...Ооооо...а її не має. Зеркала є, від корси підходять...ручки вроді від астри н... Інше своє. Нового почти нічого не має, а те що є космос ціни...а так все з розборки, з Польщі. Але все одно ціни кусючі, великі хоч і не космос... Під заказ. Там є запчасті, тут почти не має розборок, на всю країну --- одна з половиною розборок. Буквально одна дві розборки, де вже багато чого не має і\або ціни космос. Що проще з Польші взяти.
Інші запчасті ціна адекватна, дешевше астри...іце ГУД)
5) кабріо болячки,типу жорсткість кузова, скрипи,шуми, ремонт....
5.1. тость треба берегти механізм криші, бо хз як його тоді ремонтувати, запчасті то в польші є. там, в багажнику стоять мозги на кришу і воно має, по ідеї, все діагностуватися, вдруг десь щось відмовило...але все одно...
4 гідропривода і гідронасос зі своєю рідиною. 5 замків, пару штук електромоторів. два механічних фіксатора, плюс іще всякі механізми + на цьому всьому по одному електронному датчику = все керується окремими мозгами.
5.2 в купе машина жорстка як звичайна машина,а от в кабріо все ж трохи не та жорсткість...
5.3 посторонні шуми...ну тут хз, може це вже моя трохи роздовбана)))трошки є то там то сям якісь скрипи
Тепер плюси і як на мене, вони перекривають мінуси.
1) анипод першому мінусу, машина навіть просто в купе класно смотриться і на неї звертають у вагу, вже 4-местні кабріо виглядають трохи по пенсіонерськи...
2) теж саме --- зато рулиться добре, рулиться класно і при цьому кліренс нормальний.
3)Машина з самого початку проектувалася як кабріолет, а не переробка з звичайної машини типу пежо 206, рено меган, астри...тому все ж кузов в неї міцніше чим в конкурентів. Двері масивні, пороги і дніще теж. ну і краш тест пройшла норм
4) і саме головне -- в кабріо і пофіг, епатажна машина, всі дивляться, всім цікаво, без перебільшення. Це реально круто. На свої 5000уе вона притягує як на 25 000...
5) так як салон менше звичайних машин, то печка як в Сахарі, а кондьор як в Арктиці. це якось не обично і круто.
За інші особливості всякі різні пізніше допишу...