Только машину выпустил. Сцепа тридцать тысяч, как поменяна. Педаль не жесткая, берет сантиметров с двух от пола. Свободный ход такой же.вижимний FТЕ,
буду спостерігати (більше нічого і не залишається ) , а там буде видно.Головне що воно працює поки що.
Реклама

Зчеплення Vectra C, Z22SE, коробка механіка F23буксує щеплення
Опубликовано 04 Январь 2022 - 21:10
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 22 Октябрь 2024 - 10:49
Що маємо:
Стала поступово м'якою педаль зчеплення, і передачі перестали вмикатися. Рідина на місці.
Змінено головний циліндр, прокачано, після кількох днів те саме, ставала м'якішою, аж поки не перестали вмикатися передачі. Рідина не місці.
Що це? Клапан циліндру?
Опубликовано 22 Октябрь 2024 - 21:42
Що це? Клапан циліндру?
На "Мено Рыган",он же меган 3 так игрался,поменял главный цилиндр-хватило на неделю,в итоге снял коробку,поменял потёкший рабочий,и забыли про проблему
"Жизнь надо прожить так,чтобы голуби,пролетая над твоим памятником,терпели из уважения!"
Ukrainian Vectra Club
Опубликовано 23 Октябрь 2024 - 13:08
На комбо було схоже. Починали з вижимного, бо потів уже, хоча потьоків не було наче. Потім таки таки головного міняли під педальками, але у мене і прокачування нормально не було, а тут наче прокачуєНу тут навряд цей варіант, сухо і рідина на місці
Надіслано від мого M2102J20SG, використовуючи Tapatalk
Опубликовано 13 Март 2025 - 17:58
Опубликовано 14 Март 2025 - 14:51
Знову проблема на верці. Педаль зчеплення стала м'якою, рідина на місці, передачі не включаються. Замінений головний циліндр під педаллю - все ніби ок. Через два дні те саме -м'яка педаль, якщо день два машина стоїть, зчеплення може з'явитися не на довго.Потім змінили клапан, що після головного циліндра(на б/у).Теж саме. Пропадає чи то від кількості натискань на педаль чи від нагріву машини. Спробували прокачувати шприцем, було багато повітря, все викачали, але вистачило поїздити півтора дня...Куди ще копати?
На Астре Г была у меня такая проблема с такими же симптомами - потёк падла выжимной подшипник, хотя прошёл всего-то 4-4.5 тыс. км после установки (если что - комплект сцепления Сакс был установлен)
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых