Скажу таку от філософську думку - Шара вимірюється в кілометрах.
філософ із тебе такий собі
Опубликовано 15 Май 2022 - 06:43
Слів в реченні звичайно можна добавити , але річ не за кількість слів , а за бидлячий світогляд .. Купити авто в Європі для нашого обліко морале то є халявою .. Жити як в Європі мабуть також . Віддавати половину своєї зарплати на пропітаніє , а другу половину на комуналку , ото самий кайф по життю .
Ти мабуть не забув як Меш та поплічники ссали від задоволення що налоги збільшуються та пдв 20 відсотків а не сім , то ж є дуже корисно для держави . Правда Меш живе на зарплату мінімалку ( принаймні так він державі розказує )
Опубликовано 15 Май 2022 - 06:56
Слів в реченні звичайно можна добавити , але річ не за кількість слів , а за бидлячий світогляд .. Купити авто в Європі для нашого обліко морале то є халявою .. Жити як в Європі мабуть також . Віддавати половину своєї зарплати на пропітаніє , а другу половину на комуналку , ото самий кайф по життю .
Ти мабуть не забув як Меш та поплічники ссали від задоволення що налоги збільшуються та пдв 20 відсотків а не сім , то ж є дуже корисно для держави . Правда Меш живе на зарплату мінімалку ( принаймні так він державі розказує )
Игорь, что я могу сказать.
Не мне судить, по большому счету.. хотя, если ты хоть немного знаешь меня - думаю, ты в курсе, что терпилой никогда не был.
насчет налогов - честно, там масса нюансов. написал не одну консультацию по налоговым вопросам. причем, меня именно просили потому, что "Рома, вы не отягощены особыми знаниями в области бухучета" (с) - мог написать понятным языком так, что это было понятно для директоров, а не только для судей, налоговиков и 30% бухгалтеров.
если 7% у всех - это понятно пляшет. если у одних 7, а у других 20 - это может быть невыгодно некоторым и может вынудить повышать цены. там ведь идет зачет налогового кредита в счет налоговых обязательств (это поворот не туда и лучше бы я здесь молчал ).
Опубликовано 15 Май 2022 - 08:05
Опубликовано 15 Май 2022 - 09:42
по таможні , є відповідь . Зять сьогодні оформляв вольву ве50 11го року . В швеції за неї просили три , купляв по фото віддав пять в Львові авансом . плюс баксів до трьохсот оформлення
Якщо мова про
2011 Volvo V50 D4 R-DesignТо з чесним пробігом 200-250К в адекватному стані має коштувати в Європі понад 6К євро.
Опубликовано 15 Май 2022 - 10:13
В точкуСкажу таку от філософську думку - Шара вимірюється в кілометрах.
Опубликовано 17 Май 2022 - 10:49
Опубликовано 17 Май 2022 - 18:14
Ти петицію створив?Таки цього презерватива багато хто хоче позбутись
https://ua.korrespon...hetmantseva-zmi
Бізнес звернувся до Зеленського через дії Гетманцева - ЗМІ
Опубликовано 18 Май 2022 - 07:40
Опубликовано 18 Май 2022 - 13:17
Чтоб не выделяться из толпы
Купил 2 АВТО вчера на европейском аукционе
Вроде с полным спек-листом
Приедут, посмотрим)
Тачки конечно не стандартные... ща заплюют, скажут надо была а6 квадро брать 2001года или гольф 2003...
День оплата
3 доки
Путь через границу +-3-5-7 дней
якщо треба допомога в розмитнені -звертайся О67З4176Ч7
я працюю брокером на мп городок львівської митниці....
В кожній людині завжди можна знайти щось хороше. Якщо добре її обшукати.
Опубликовано 18 Май 2022 - 14:24
І тут буде страшне 24 число і в закон внесуть правки.. , або відмінять..ну принаймі всі поспішають бо так зараз один одного лякають..Чтоб не выделяться из толпы
Вроде с полным спек-листом
Приедут, посмотрим)
Тачки конечно не стандартные... ща заплюют, скажут надо была а6 квадро брать 2001года или гольф 2003...День оплата
3 доки
Путь через границу +-3-5-7 дней
Опубликовано 18 Май 2022 - 15:23
Опубликовано 18 Май 2022 - 16:01
Спасибоякщо треба допомога в розмитнені -звертайся О67З4176Ч7
я працюю брокером на мп городок львівської митниці....
Товарищ в неметчинеІ тут буде страшне 24 число і в закон внесуть правки.. , або відмінять..ну принаймі всі поспішають бо так зараз один одного лякають..
Гроші Польщею закидали?
Опубликовано 18 Май 2022 - 16:05
При цьому податки на імпорт автомобілів не повертатимуть.
Усі взяли і повірили Гетьманцеву та черги біля кордону почали зменшуватись
Битки? Чи євро-аукціони відрізняються від США?
Опубликовано 18 Май 2022 - 16:47
ну крісло під ним хитається, я думаю зараз він не ризикне вносити якісь правки по розмитненню авто, та і як виявилось особливо і голосів на це нема в ВР.Усі взяли і повірили Гетьманцеву та черги біля кордону почали зменшуватись
вже так само було до 24.04 там теж було опасіння що відмінять, але продовжили військовий стан і нуль розмитнення автоматично теж.так нулёвка на срок военного положения, которое до 24.05.. понятно, что продлят скорее всего, но надежнее успеть до 24.05
Опубликовано 01 Июнь 2022 - 11:32
далі кажуть фсьо....
Ну якщо раша розвалиться і війна закінчиться, тоді ок. Пруф є?
Опубликовано 01 Июнь 2022 - 13:18
Та нема ще ніякого пруфа, є законопроект, правда що немало важливо зареєстрований вже шмигалем, і був вкид в пресу про дату, знов на ганяють черги щоб трохи по косити бабла.
на джипы и пикапы там вроде ноль остается, если мы о том же законопроекте.
но, понятно, что это не брички по 3-5куе, которые народ в основном тащит для себя.
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых