Для лампи такий не потрібен. Там потужність хай 3-4 Ватт, струм відносно малий. Краще впиратись в ємність. Якщо є місце - краще ставити 21700.
Реклама

Акумулятор, інвертор та зарядний пристрій
Опубликовано 05 Сентябрь 2023 - 20:29
Стоять чекають свого часу в квартирі два автомобільні на 60Ah, два гелевих 7Ан і 40Ан. Зараз замовив банки liFePo4 125Ah з Нідерландів, плати ВМS з Китаю, дроти і корпус по місцю. Буде хохма якщо увалять по газотранспортній, тоді це все не надто знадобиться.Ага, мені в листопаді віддали АКБ АГМ 100А*год із залишковою ємністю 25-30А*год. Тепер є підсвітка на усю квартиру в лиху годину.
А я й забув 60ка ферумна ще є. Зимою складав
Опубликовано 05 Сентябрь 2023 - 21:17
Опубликовано 05 Сентябрь 2023 - 21:48
Стан, цікаво що ти таким парком живиш? У мене знайомий кидав два акб свинцевих 40+60 через інвертор на мережу квартири. І що він мав при такому перетворюванні, чотири години світла на лед лампах. Усе в нагрів, гроші в трубу. а ще в інвертор і свинець.
Опубликовано 05 Сентябрь 2023 - 23:19
Для квартири генератор не варіант. Ставити серйозну збірку на 48В і гібридний інвертор у мене не має коштів. Хоча це було б логічно.Стан, цікаво що ти таким парком живиш? У мене знайомий кидав два акб свинцевих 40+60 через інвертор на мережу квартири. І що він мав при такому перетворюванні, чотири години світла на лед лампах. Усе в нагрів, гроші в трубу. а ще в інвертор і свинець.
Тому 180Ан liFePo4+зарядне на 35А+інвертор(струм холостого ходу міряв не більше 6Вт) норм. Враховуючи що споживач лише котел газовий на 165Вт. Сильно там грітися не має від чого. Інші то світло і інтернет.
Якщо дійде до жорстокого виживання, то є приватний будинок, скважина+генератор із запасом палива, твердопаливний котел із запасом дров, плита для готування їжі на дровах, балони з газом і ТД. Аби було кому за цим всім дивитися. ВЛК вже пройшов. Якщо піду служить, скажу щоб виїхала разом з малим.
Доречі в цьому році є всі шанси повиживати цивільним і без газу. Принаймі Київській області і що в нас там далі за нею по магістралі. Це так інсайдерська новина
Опубликовано 06 Сентябрь 2023 - 09:51
Доречі в цьому році є всі шанси повиживати цивільним і без газу. Принаймі Київській області і що в нас там далі за нею по магістралі. Це так інсайдерська новина
Це як, типу електрики буде вдосталь?
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 06 Сентябрь 2023 - 22:06
У нас контракт до кінця 24 року...Та хто зна, наші наче хочуть відмовитись від транзиту, хіба що захочуть збрегти на майбутнє
І вцілому це одне з економікоформуючих та стратегічних підприємств. Близько 14% доходу держави. Це треба зовсім з котух з'їхати, щоб добровільно таке спустити в лунку, і так все порозбивали що можна.
Будем бачити
Также с меткой «AGM, EFB, LiFePo4, Li-ion»
Opel-Club →
На обочине →
Куда сдавать аккумуляторы от телефона?Утилизация аккумуляторов и батареек Автор: salex • Дата: 25 Февраль 2018 ![]() |
|
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых