Реклама

Житло на Західнійчи потрібно воно
Опубликовано 24 Май 2024 - 08:32
Зараз під Київом в Ходосівці продають будинки на 200 м2 по ціні 300к+, а там і до 500к недалеко вже
Дивився трохи різних відео із цінами на житло, то в Києві - 350-400 тисяч дуже багато житла.
Закарпаття - туанхауси від 200 тисяч. Люди виставили будинок за 370 тисяч (собівартість будівництва) - відразу 3 записалися на перегляд.
Опубликовано 24 Май 2024 - 08:58
А в Египті шо , роботи дійсно немає . Там сто двадцять мільйонів живуть , десь працюють . Чи що ?
Сусід, що нещодавно поїхав до Італії - за 2500Є листочки на виноградниках обриває ( без знання мови і без "робочої" спеціальності ). Плюс його дружина з біржі отримує навіть більше бо тимчасово без роботи. Хз, ті хто пів ляма за нерухомість відвалять чи будуть листочки обривати ... Але роботу можна знайти, на ці модні виноградники ( а вони реально модні і назву цього вина всі місцеві знають і поважають ) його влаштували такі ж самі українці які не перший рік там. Працюють там поляки, румуни - поляки, професійні заробітчани, дуже задоволені такою не тяжкою роботою.
Опубликовано 24 Май 2024 - 09:09
Думаєш потенційні покупці в нас на УОК зібрались і на "знижку" від такої покупки хочуть дітей пристроїти?!
Хто зна, можливо якась частина клубнів є тайними мільйонерами
Дивився трохи різних відео із цінами на житло, то в Києві - 350-400 тисяч дуже багато житла.
Закарпаття - туанхауси від 200 тисяч. Люди виставили будинок за 370 тисяч (собівартість будівництва) - відразу 3 записалися на перегляд.
значить не все так погано, є потенціал у наших співвітчизників
Изменено: Miller, 24 Май 2024 - 09:10
Опубликовано 24 Май 2024 - 11:12
Багато разів чув, що в Іспанії відносно дешева нерухомість, погуглив - схоже на те.
По тому що попалося - взагалі виглядає, що прості квартири там навіть дешевше ніж в Україні, особливо коли щось не біля моря і "під ремонт".
Колись попав ролік в шортс якраз про заселення Іспанії - там так і є, попри море і якісь окремі регіони в середині заселені а решта як пустеля виглядало по щільності населення. Аналогічно як в Канаді 70% живе на кордоні з США в межах великих озер а на безкрайніх просторах тільки корінні народи і ведмеді. Ну і тут не питання скільки коштує нерухомість, тут питання за яку суму в нерухомості отримуєш легалізацію
Опубликовано 24 Май 2024 - 12:21
..тут питання за яку суму в нерухомості отримуєш легалізацію
якщо саме зараз поїхати, то не проблема отримати тимчасовий захист в іспаніі і жити легально, дають на рік і потім мінімум раз подовжують за потреби, а далі було б видно..
питання більше- спочатку наважитися, а потім "знайти себе" там, тобто працевлаштування, бізнес тощо.
а ще, кажуть, там багато росіян
Изменено: Schnauzer, 24 Май 2024 - 12:52
Опубликовано 24 Май 2024 - 12:27
Колись попав ролік в шортс якраз про заселення Іспанії - там так і є, попри море і якісь окремі регіони в середині заселені а решта як пустеля виглядало по щільності населення. Аналогічно як в Канаді 70% живе на кордоні з США в межах великих озер а на безкрайніх просторах тільки корінні народи і ведмеді. Ну і тут не питання скільки коштує нерухомість, тут питання за яку суму в нерухомості отримуєш легалізацію
Мамині родичі живуть в Іспанії - між Мурсією і Аліканте. Регіон де багато приїжджих із колишнього ссср.
Я був там в 2016 році - то є цілі квартали, які стоять не заселені, бо так вплинула на них криза 2008-2009 року.
Вони живуть в селі з населенням біля 2 тисяч. Поруч більші села. Працюють кожен сам на себе в інших містечках.
Житло(3 поверховий будинок-комуна, бо в будинку є пару квартир, у всіх все однакове) купували за 75 тисяч євро на 25 років в кредит ще на початку 2000х(тут продали 3к квартиру в панельці за 58 тисяч доларів). там є гараж, 3 спальні велика кухні вітальня і такий внутрішній двір-карцер, бо лише небо видно. В тому дворику стоять запасні балони для газу і газова колонка вісить. Поруч всякі лимони і городи. Далі - каміння і пустелі. Дороги хороші, дуже гаряче -
навіть у вересні, коли я був.
З початку війни пропонували переїжджати і тд. Каже зараз щось подібне на їхнє житло коштує +/- так само. Середня з/п робітника до 1,5 тисячі.
Опубликовано 25 Май 2024 - 15:43
Середня з/п робітника до 1,5 тисячі.
цікаво ким працюють
у мене друг купив віллу у іспанії. живе не спілкуючись з оточенням, без автівки там нема шо робити, такого поняття - піти пройтись не існує взагалі, треба кудись їхати. Працює віддалено, виїзджав ще до війни. Не подобається йому там. Каже дуже дорого все, а він собі може багато дозволити
живе десь біля Малаги
тему можно перейменовувати у - "Житло на Заході"
Изменено: molodec, 25 Май 2024 - 15:44
Опубликовано 25 Май 2024 - 19:02
не дякуй
та й фігні не пиши
Фігню ти тут мелеш і декілька інших дєбілів. Маландєц тут все шукав якісь нові машини на фірму(аказалось нє єво фірма), потім якісь поршаки в продажі(тожє нє єго?), потім якісь халупки на зу, потім ПМЖ малому в Англії. А для чого він тоді написав що я маю приїхати з Ірландії(в Україні не маю ніц) і захищати його бізнес і хатєлкі?
Опубликовано 25 Май 2024 - 19:22
TPAKTOPICT, тобі треба лікуватись, знаю там де ти забув вже, що ти украінець, це не дешево, але якщо будеш менше вживати алкоголь, може назбираєш на лікаря
Ти тупий? Мені жилось на Україні не комфортно і я звалив понад 20 років тому. Тобі жилось дуже комфортно(судячи з твоїх дописів на УОКу) , то захисти свій комфорт. А ти написав раніше що такі як я мають приїхати і захистити твій комфорт. Ти кончєний ухилянт і сцикло.
Маландєц, бери приклад з Мірика, він не закликав мене приїхати захищати його комфорт.
Опубликовано 25 Май 2024 - 19:49
то в тебе сарказм чи просто рефлексуєш?
п.с. то у вас рот миють, в решті світу використовують зубні щітки, а не йоршики....
і тут вже не до сміху.....
п.с.2. і не засирай тему, тим більше що саме твоєї уваги вона потребує найменше
Ротороб, маландєц вже пару сторінок тому написав що не буде купляти квартиру і збирає гроші на воєнкома і пмж в англії.
Опубликовано 25 Май 2024 - 19:56
немає сенсу розмовляти з хворою людиною, тим більше росіянином
як кажуть шотландці не лічи і не лічим будеш...
правда то більше про вівців а не про медицину...
п.с.і по темі. вибирай рівненщину. ракети на львівщину і волинь навіть нашу область оминають. мабуть щось знають.
а старожили що чули про початок часів незалежності, кажуть що то земля Богом дана, якщо всі плоті на місці...
Изменено: vigors, 25 Май 2024 - 20:00
Опубликовано 25 Май 2024 - 20:09
molodec,Сруль, чи Мойша, ти вже забув як ти скакав тут від радості як вернуть всіх заробітчан на фронт захистити тебе?
а старожили що чули про початок часів незалежності, кажуть що то земля Богом дана, якщо всі плоті на місці...

Маландєц плоть пришиє як целку.
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых