Як ексомегавод
- омегу треба дивится знизу, але по фото як для омеги то дійсно збережена машина, якщо не найціліша на авторіа
- під капотом окрім кронштейна від сигналки - порядок
- комплектація дуже скромна
- магнітола нештатна, трохи муляє око
- кільця якісь на динаміках передніх, тоже шото нето
- виламана ручка бардачка
- ну і "мкпп" як для користувача такої баржі як омега - скоріше мінус (інасігінія- то на автоматі)
- знизу все добре (як і з рамкою навколо лобового, чим лякають всіх омегаводів)
- є комплектації і скромніші. від себе доробив світло (писав вище), поставив редуктор з LSD, круїз-контроль, трекшн-контроль, задню полицю з електрошторкою, знову ж-таки музика реально класна... що ще треба для комфорту? ну можливо дійсно АКПП (наступна моя машина буде тільки на "автоматі")
- ручка бардачка не виламана. вона крапиться на двох штіфтах з боків, і один з тих штіфтиків випав і ручка опинилася в мене в руках (разом з тим штіфтом). а щоб закласти замок назад, треба розібрати бардачок зсередини, а в мене на це немає часу. замок з ручкою повністю робочий.
- на рахунок МКПП згідний. але на "автоматі" 2.2-мотор, думаю, навряд-чи нормально поїде...
15 за зінку то перебор на сьогодні. За ці кошти можна взяти умовне малібу якогось 19-го року. Да і взагалі варіантів багато...
Битої "америки" не хочу ПРИНЦИПОВО
Підігрів сидінь, шторка, вимикання трекшена, ксенон - то все не така скромна комплектація.
По автомату, на сьогоднішній день в ньому є сенс лише з мотором m57 бо він там 5 ст. хочаб! Бо 4ст. це настільки древньо, що я не знаю ))