Взяв офіційну Camry 70 21-го року (рест), 2.5 бензин.
Дуже подобається як їде. Але шумка і якість матеріалів - просто ЖАХ!
Так що всюди треба шукати компроміси...
зато ворон слышно как едешь
Опубликовано 03 Январь 2026 - 21:27
Взяв офіційну Camry 70 21-го року (рест), 2.5 бензин.
Дуже подобається як їде. Але шумка і якість матеріалів - просто ЖАХ!
У мене сусід, грузин, власник ресторану і готелю.
Після Рав4 пересів на Кемрі, все хвалив як класно їде і мало їсть.
Якось так сталося що втомився від відвідувань СТО.
Ще й нові постояльці (ромали-молдавани) кожен через один на мерседесах (не важливо що на праворульних бляхах і майже всі - корчі), кажуть йому "Роман, такий солідний, а їздиш на Тойоті"
Він псіханув і поміняв свою Кемрі з доплатою на GL 2015-2016.
Перші 2 тижні - "вах яка машина комфортна"
Наступні 2 тижні - "чого так дорого заправляти і обслуговувати?". Відповів йому що за комфорт треба платити.
Зараз далі тихо катається на GL і мовчить.
Все пізнається у порівнянні і обирається розміром карману.
У мене на короткі відстані для повсякденних поїздок - Лачетті хетч. Його дешевше обслуговувати і для 2-10 км на день комфорт не встигаєш оцінити.
На дальняки - ML400 або С250. Перша комфортніша, друга менше їсть (але в цешці пузотерці за 800км права нога затікає)
Опубликовано 16 Январь 2026 - 10:44
это точно за тойоту речь идет?)))
Так, там капот фігово відкривається і якись проблеми по 2 циліндру і по лямбді
На дальняки - ML400 або С250.
Так і не продалися?
С250 і не планує продаватися. Машина дружини на кожен день, повністю влаштовує.
МЛ400 продається ліниво, "в фоні". Злити за безцінь не маю бажання і потреби. Машина вихідного дня.
Ну, можна її продати по низу ринку, і що далі? Що взяти натомість? Після Мерседеса не хочеться занижувати планку комфотру і динаміки.
Опубликовано 16 Январь 2026 - 10:58
Bank, зрозуміло, мабуть я помилився, що бачив тут пропозицію по С. цеж вона постраждала від повені і як з*ясувалось не постраждала особливо)
Ну, можна її продати по низу ринку, і що далі?
оце мені дуже зрозуміло. бо є аналогічна ситуація)
Изменено: molodec, 16 Январь 2026 - 10:59
Опубликовано 16 Январь 2026 - 11:03
Bank, зрозуміло, мабуть я помилився, що бачив тут пропозицію по С. цеж вона постраждала від повені і як з*ясувалось не постраждала особливо)
Я мабуть десь розказував про неї.
Так, там типу була вода по пороги, але нічого не постраждало окрім одного роз'єму з боку водія, який я відновив.
Тачка працює умовно як калаш і дружина з неї не злазить
хочу знов узяти машину з невеликим пробігом, шоб вона так само прослужила мені безпроблемно років хоч зо 10.
Навіть якщо купити нове авто в салоні за всі гроші, жодна не прослужить і 5 років "без проблем"
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых