Крепления для велика на релингах могут немного скрасить картину.
1000% если универсал значит уже или дед или с тещей едес с базара)
Реклама

Прошу поради в виборі автоЩо взяти після Омеги???
Опубликовано 17 Март 2025 - 11:34
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 17 Март 2025 - 15:06
для других целей есть НП с адресной доствкой )
Очень узкий взгляд. Я даже не хочу участвовать в аттракционе, где НП будет доставлять мне утром инструмент или материалы на объект, и вечером с объекта. Использовать для этого седан можно в 80% случаев, но зачем такие извращения... Насчет красоты все сугубо индивидуально. Но что характерно, тот же универсал, приподнятый на 10-15 см и называемый кроссовером, уже не вызывает отторжения у седанофилов.
Опубликовано 17 Март 2025 - 21:09
причем тут совки,седан всегда красивее, багажника седана хватает с головой, для других целей есть НП с адресной доствкой )
а еще есть лифтбеки! никогда не забуду своего восторга от октавии а7
Очень узкий взгляд. Я даже не хочу участвовать в аттракционе, где НП будет доставлять мне утром инструмент или материалы на объект, и вечером с объекта. Использовать для этого седан можно в 80% случаев, но зачем такие извращения...
действительно, ведь для работы существуют рено кенго, бусы и т,д.
Опубликовано 18 Март 2025 - 08:50
Тут представляю не катитсубару аутбек хтось собі уявляє в седані?)
Воплощено в металле))

У Вольво сейчас такая же тема - электричка выглядит как типа внедорожный седан
Главное не возить такой вел )Крепления для велика на релингах могут немного скрасить картину.

Будет антиимиджево работать
Опубликовано 18 Март 2025 - 11:12
Очень узкий взгляд. Я даже не хочу участвовать в аттракционе, где НП будет доставлять мне утром инструмент или материалы на объект, и вечером с объекта. Использовать для этого седан можно в 80% случаев, но зачем такие извращения... Насчет красоты все сугубо индивидуально. Но что характерно, тот же универсал, приподнятый на 10-15 см и называемый кроссовером, уже не вызывает отторжения у седанофилов.
зато взляд у тебя очень широкий,купить универсал за 10-20к что бы кирпичи и шпаклевку возить на дачу, ну и прицеп тоже прикольно))) кроссовер вызывает отторжение так же как универсал.... если что
Фломастери.
Ауді сарайки прикольні.
Суперб 10р в седані урод уродський, універсал норм.
так фломастеры согласен, ауди седаны еще прикольнее с7 кузов в рестайле... огонь) суперб уродский всегда был до 14-ого года кажись)
Опубликовано 18 Март 2025 - 12:21
NYMPH, Ну зачем так утрировать... Кирпичи и шпаклевка и прочие бетономешалки для собственных нужд, а не по работе - обычно ездили в прицепе.
А вот когда есть не каждодневная потребность в перевозке негрязного груза: типа пылесос, торцовка, перфоратор, корзина с прочим инструментом. или объемные вещи (мебель/столярка) размером скажем 2.5х0.6х0.3 м. или 1.8х1х0.6 м. или длинная узкая деталь метра 3. Для этого не надо ни прицеп, ни каблук ни бус, ни теб более Новая Почта или вертолет с внешней подвеской )).
А насчет красоты, никто не запрещает чисто для себя считать, что авто с отдельным багажником красивее. Но рядом будут люди, у которых иные эталоны красоты. Или те, для которых красота в удобстве и практичности.
Опубликовано 18 Март 2025 - 14:39
NYMPH, Ну зачем так утрировать... Кирпичи и шпаклевка и прочие бетономешалки для собственных нужд, а не по работе - обычно ездили в прицепе.
А вот когда есть не каждодневная потребность в перевозке негрязного груза: типа пылесос, торцовка, перфоратор, корзина с прочим инструментом. или объемные вещи (мебель/столярка) размером скажем 2.5х0.6х0.3 м. или 1.8х1х0.6 м. или длинная узкая деталь метра 3. Для этого не надо ни прицеп, ни каблук ни бус, ни теб более Новая Почта или вертолет с внешней подвеской )).
А насчет красоты, никто не запрещает чисто для себя считать, что авто с отдельным багажником красивее. Но рядом будут люди, у которых иные эталоны красоты. Или те, для которых красота в удобстве и практичности.
ну все, ты себя убедил, меня не нужно)
Опубликовано 18 Март 2025 - 23:10
Про смаки не сперечаються
я б не був таким категоричним, що всі седани- красені, а універсали - страшненькі
на жаль, попит вирішує багато. тому багато моделей у кузові седан знято з виробництва через малі продажі.
p.s. хто там би що не говорив, а рс 4, 6, або бмв м3 чи 5 в універсалі - бомби-ракєти
Опубликовано 19 Март 2025 - 21:20
Где там кабриолет?
3.10. Оверквотинг (overquoting) недопустимий. Якщо Ви цитуєте повідомлення іншого учасника, використовуйте спеціальні теги „Quote”, попередньо видаливши із цитати усе зайве, включно зі смайлами та картинками. Множинне цитування у Вашому повідомленні дозволено, але у будь-якому випадку розмір цитати не повинен перевищувати 7 – 10 рядків на одне цитування. Залишайте у цитаті лише ту частину повідомлення, на яку відповідаєте.
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 19 Март 2025 - 21:37
Citroën C3 Pluriel,
дах складається руками на частини і залишається в гаражі))
В Черкасах у знайомого такий))
Изменено: Юрий Сергеевич, 20 Март 2025 - 08:30
ПТН ПНХ
Опубликовано 20 Март 2025 - 16:53
Мне удобно) яж любитель ))Саша, це трохи неправильний підхід, бо ти абстрагуєшся від аналогів (можливо більш якісних) і зосереджуєшся на одному)) Треба знати + і - всіх, хоча б поверхнево, щоб на початку пошуку розуміти можливий попандос в разі чого...
выбираю формат кузова и смотрю что есть хорошего в классе.
Так кстати Мериву и купил, прикинув финансы и предложение по микровэнам на конец 21 начало 22 года)))
И друзья не жалуются, с десятку человек помог определиться, причем брали
кардинально другие авто чем хотели изначально. Мечту покупали как дети подросли ))
Опубликовано 26 Март 2025 - 01:04
Але ж дивно її продавали. 26200 ойро, потім 26500 юсд, потім 24500. Невже не було попиту на 5-річну на той момент машину з пробігом 160 і якісним сервісом?
Нема тут нічого дивного.
Проясню ситуацію. Машина пригнана з Німеччини в червні 2023-го. Тоді ж її і купив попередній власник за 26500$ (при оголошеній тоді ціні в 26200 євро). Пробіг на той момент був 112 тис. км.
У вересні 2024-го машина була виставлена на продаж по ціні 24500$, ну і я її купив за 23500$ в жовтні-місяці з пробігом 176 тисяч (160 тисяч то була неправильна цифра в оголошенні). За рік і 4 місяці попередній власник накатав на ній 64 тисячі (поїздки сугубо по міжгороду).
Чому я взяв універсал? А тому, що за ДВА місяці активних пошуків я не зустрів жодного екземпляра в седані, який би задовільнив мене своїм технічним та візуальним станом! І саме цей універсал виявився найкращим і найдоглянутішим з усіх, які я передивився. А передивився я їх майже два десятки (ну ви ж уже знаєте мою перфекціоністську натуру ). Та й навіть тут, при всій майже ідеальності даного екземпляра, знайшлися моменти, які мені прийшлося виправляти немалим коштом (заміна демпфера і задніх DCC-амортизаторів). І скажу я вам - VAG-група в РАЗИ дорожча в ремонті і обслуговуванні за мій колишій Опель, що не дуже мене радує...
Тепер щодо питання довольний я своїм вибором, чи ні. Скажу так: влаштовує ВСЕ, крім кількох речей - Суперб суттєво жорсткіший в ходу за Омегу! І якщо на ідеальній дорозі цього не відчуваєш, то на "корявій" (латки, стики, бруківка...) підвіска Суперба так гримить, що аж в голові гуде! Те ж саме має місце і у Б-восьмому Пасаті, який я теж розглядав як варіант для покупки. Але звикаю вже і до цього помаленько. Просто заспокоюю себе тим, що сучасний автопром майже увесь страждає цією проблемою (машини за своїми їздовими якостями схожі на погрємушки). І також тішу себе позитивними сторонами свого вибору, яких набагато більше, ніж негативних (сучасний вигляд, технологічність, економічність, внутрішній простір, і т.д...).
Так що поки що я поїзжу на цій машинці певний час - "свіжість" по роках і її технічний та візуальний стан це поки що дозволяють.
Ще забув сказати на рахунок ТТХ: двигун 2.0 TDI (110 kW), коробка DSG DQ381 (7-ступка), передній привід. З опцій є майже все, крім панорами (якої я і не хотів) і нема автономки. Навіть чорна стеля, що на Супербах рідкість...
Опубликовано 31 Март 2025 - 11:38
Демпфер - то маховик двигуна мається на увазі? Якось ранувато на 160, якщо так
Так, це маховик. І замінив я його на 180 тисячах.
ну мало, кончено тем более для трассовых пробегов... но владельцу нравиться поэтому пускай ездит долго)
Хто знайомий з сучасними ВАГ-івськими дизелями, той знає, що маховик у них - розхідний матеріал, з ресурсом 130-150-170 тисяч (в залежності від стилю їзди). Так що 180 тисяч на моїй - це ще дуже пристойний показник.
0 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых