та скручен там пробег это 100% не питайтесь иллюзиями в лучшем случае там 120тыс.
а ему все звонят все предлагают но никто не берет почему то
Опубликовано 30 Август 2024 - 09:14
Всім доброго дня!
Підіймаю свою тему, так як ПРОДАВ нарешті свою Омегу! І тепер я БЕЗЛОШАДНИЙ!
Отже, чекаю порад в виборі чогось реально НОРМАЛЬНОГО.
Бюджет - від 15 до 20 к$.
P.S. Та Інсігнія, з якої починалась ця тема, вже теж давно продана. І, чесно кажучи, я шкодую, що не купив її. Бо прокатавшись кілька разів на Інсігнії свого шефа (в такій же комплектації і з таким же двигуном, тільки дорест. 12-го року) я був дуже здивований їздовим комфортом, керованістю і загальною зручністю салону Інсігнії. Я був про неї гіршої думки до цього. І зара якби я знайшов такий же варіант, з мінімальним пробігом, про який я тут писав - узяв би однозначно! Але, нажаль, більше таких, мабуть, вже не існує...
P.S.2 А хто що скаже за Рено Талісман? Дуже вже мені ця машинка зовні подобається! Та й начинка там майже завжди класна. Так, вона не є дешевою (ціна хороших, свіжих екземплярів рівняється з ціною того ж 8-го Пасата), але може вона дійсно варта цієї ціни???
P.S.3 Зараз буду починати розпродаж своїх омегівських запасів, так що кому треба - пишіть!
Опубликовано 30 Август 2024 - 10:19
Мое мнение про рено основано на личном опыте. Это лучший коммерческий авто в соотношении цена/качество.
Как личный тоже приемлем но в бюджете до 5-6 уе. рыбалка, дача, жопу возить по работе. Но с бюджетом от 10 и более я бы в их сторону не смотрел.
Машини бувають німецькі та пральні. ИМХО
Опубликовано 30 Август 2024 - 11:45
https://auto.ria.com...n_37046644.html
От цей приглянувся. Крайня ціна - 18000$.
А взагалі-то у мене на даний момент вибір стоїть мід чотирма варіантами:
Шкода Суперб
Пасат Б8
Мазда 6
Рено Талісман
Всі в кузові седан (ліфтбек у Суперба)
Опубликовано 31 Август 2024 - 20:17
А хто що скаже за Інсігнію другої генерації? Що вона собою представляє в плані комфорту, якості виготовлення, надійності і т.д.?
Точно значно просторіша за першу. На якість виготовлення в профільній телеграм-групі не скаржиться майже ніхто. Зібрано в салоні гірше за ООБ - більше скрипів, люфтів тощо; механічна частина зібрана нормально.
По електронній начинці дорестова Б є фактично рестова А.
Основний пихунчик 2,0 турбосолярний корінням той самий, що і в А, тобто це фіатівський 1,9тді родом з кінця 1990х з купою "вдосконалень" і "покращень", не всі з яких пішли на користь надійності - принаймні, за ГРМ треба слідкувати і міняти вдвічі частіше ніж радить мануал, а проблема з маслонасосом і колінвалом начебто вирішена. 1,6 для такої баржі малуватий, та й надійністю не визначається. Системних проблем з коробками наче не помічено.
Судячи з цін в "продавайці" тої самої телеграмної групи, запчастини рази в 2-3-4 дорожчі за "омегівські", розхідники теж дорожчі але не настільки.
Бісить мене особисто те, що в А взагалі по заводу не було підігріву заднього дивану, в Б така опція є, але в одній машині зі 100, якщо брати діапазон цін 15-18 куо (вище в час війни морально не готовий платити, сам зараз дивлюся що взяти після ООБ - Інсігнію Б, Б8, талісман, 508 чи взагалі піти в клас 7-8 місних мінівенів типу Еспас, С4 Гран Пікасо, Карнівал...)
Якщо вам через дорогу перейшла чорна кішка, то це лише означає, що вона кудись іде. От і не робіть нервів ні собі, ні тваринці.
Опубликовано 31 Август 2024 - 22:19
Я за Пассат Б8 дизель 2,0 на ДСГ мокрой ну или же бенз
https://auto.ria.com...n_37046644.html
От цей приглянувся. Крайня ціна - 18000$.
А взагалі-то у мене на даний момент вибір стоїть мід чотирма варіантами:
Шкода Суперб
Пасат Б8
Мазда 6
Рено Талісман
Всі в кузові седан (ліфтбек у Суперба)
чому не універсал або взагалі не паркетник?
Опубликовано 31 Август 2024 - 23:51
правда думаю ТС в такі ігри не грає - купити. чекати, відновлювати....
100%!!!
Я за Пассат Б8 дизель 2,0 на ДСГ мокрой ну или же бенз
А чому не Суперб? Він і просторіший всередині, і значно комфортніший в їзді.
Ппросто хочу почути аргументи на користь Пассата. Бо основний вибір стоїть між цими двома варіантами.
чому не універсал або взагалі не паркетник?
В паркетнику просто нема необхідності. А універсали НЕ ПЕРЕВАРЮЮ ОРГАНІЧНО!!!
Опубликовано 15 Март 2025 - 12:06
Норм автівка, та ще й у топовій комплектації! Вітання, хай служить! бензин чи дизель?
місця після омеги точно не бракуватиме :)
теж був скептичним відносно універсалів до моменту покупки останньої машини :) зараз лише одні плюси: місце, зручність та й за необхідності переночувати 2+1 спокійно можна
Опубликовано 15 Март 2025 - 12:52
Норм автівка, та ще й у топовій комплектації! Вітання, хай служить! бензин чи дизель?
місця після омеги точно не бракуватиме :)
теж був скептичним відносно універсалів до моменту покупки останньої машини :) зараз лише одні плюси: місце, зручність та й за необхідності переночувати 2+1 спокійно можна
та и дешевле всегда универсал у нас на вторичке и легче найти... ну дедмобиль ну то такое)
Опубликовано 16 Март 2025 - 13:57
мушу додати, що більшість жінок не полюбляють універсал у нашій країні. я маю на увазі молодих та красивих
, тому на пригоди особливо власникам не варто розраховувати
Наш вибір - не дуже молоді але які гарно збереглися і розуміють переваги універсалів!
Опубликовано 16 Март 2025 - 14:21
мушу додати, що більшість жінок не полюбляють універсал у нашій країні. я маю на увазі молодих та красивих , тому на пригоди особливо власникам не варто розраховувати100%. Если только не туристка.
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 16 Март 2025 - 18:15
Вітання з придбанням! Але ж дивно її продавали. 26200 ойро, потім 26500 юсд, потім 24500. Невже не було попиту на 5-річну на той момент машину з пробігом 160 і якісним сервісом?
питання до авантофобів - ЕрЕс 6 також не буде привертати до себе уваги молодих чарівничок?
Изменено: Killaherz, 16 Март 2025 - 18:17
"Мул круче Настюші, а кіт Лєопольд крутіший Дональда Макдака, ппц якийсь))" (bazl)
Опубликовано 16 Март 2025 - 21:39
Та все то забобони.
Справа у власнику, водієві авто, а не у тому седан авто, чи універсал. ))
100%
є страшні універсали, а є й страшні седани :) і навпаки
для пікапу молодих молодичок треба щось експресивне: якийсь гольф Р, чи мерседес А45s, беху 3, чи якогось маслкара
а коли твоя "молодичка" вже давно з тобою, та ще й і чадо позаду, то береш універсала, щоб місця побільше Але за умови, щоб і їхав не гірше за всякі запальнички
Опубликовано 17 Март 2025 - 11:06
парадокс постсовкових країн :) в Європі, зокрема в Німеччині, універсали значно більше цінують, і ціна на них вища, ніж за седани.
"дєдомобілі" теж бувають різні
причем тут совки,седан всегда красивее, багажника седана хватает с головой, для других целей есть НП с адресной доствкой )
100%. Если только не туристка.
1000% если универсал значит уже или дед или с тещей едес с базара)
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых