шоб вона так само прослужила мені безпроблемно років хоч зо 10.
Я 14 років на Омезі.
Далі думаю машини раз в рік-два міняти.
Просто щоб спробувати ще щось.
Бо буває просто набридає, хоч і все начеб то влаштовує.
Опубликовано 20 Май 2024 - 17:06
Опубликовано 20 Май 2024 - 17:08
Биту америку можно перевірити, багато машин, які куплялись для себе, де міняни двері, з бамперами, хіба це проблнма? Чи краще взяти европу, з тими ж самими міняними дверьми чи бамперами та пробегами космічними?
Зараз почнеться БДСМ стінка на стінку з однієї сторони Америка бита з іншої Європа не бита, але з пробігом.
Недавно таке БДСМ в елекромобільній темі було)))
Опубликовано 20 Май 2024 - 17:15
багато машин, які куплялись для себе, де міняни двері, з бамперами
О оцих Ваших омериках експертна оцінка пошкоджень працює дуже чітко, не дурніше наших. Запчястя 1:1, а "Робота" в нас коштує дешевше лише тоді, коли роблять її гіпсокартонщики. Запчястя поламані ніхто не міняє а варить / клєїть / паяє аби їздило. От вам і іллюзія шарабану яку з'їдає корабель з матросами і бройлЄра.
Зараз почнеться БДСМ стінка на стінку з однієї сторони Америка бита з іншої Європа не бита, але з пробігом.
Недавно таке БДСМ в елекромобільній темі було)))
ода, де мої списи
Изменено: pierre, 20 Май 2024 - 17:52
Опубликовано 20 Май 2024 - 19:14
За весь час дві машини з Америки прийшли із заявленими ушкодженнями. Решта вимагають набагато серйознішого втручання, ніж на фото. Звичайно якщо "чіткі пацани" на коліні відрихтують і кувалдою витягнуть, то копійковий ремонт. А на серйозний ремонт грошей не вистачить.
Європа – 70% скручений пробіг, решта 25% – пошкодження несумісні зі страховкою.
5% лізингові авто, найбільш чесні та дорогі
Якщо все-таки поїду її брати, то хотів би з нею приїхати до Вас на діагностику.Запис на тиждень. Простіше клієнта загнати на діагностику, ніж самому їхати
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 20 Май 2024 - 20:10
Не всегда. А если утопленники тоУтоплена?
М57 это дизельный мотор от БМВНема життя після Омеги.
Це в яких Омегах таке було, в 5.7 ве8?
Изменено: bzhasso, 20 Май 2024 - 20:13
Опубликовано 20 Май 2024 - 21:53
За 15 я б в сторону gm навіть не дивився б.
Плюсану
Тому і хочу знов узяти машину з невеликим пробігом, шоб вона так само прослужила мені безпроблемно років хоч зо 10.
тут и из новых авто из салона толком не посоветовать с такими хотелками не говоря уж про бу...
Опубликовано 21 Май 2024 - 12:18
8 років нашими дорогами - ходова мінус. Гальма теж. Двигун і коробку дивитися і слухати, різні приїжджають. Якщо очумельці не лазили, рідини рідні і є "історія" то нормальний собі пепелац. Що навряд чи
Опубликовано 21 Май 2024 - 17:40
Опубликовано 21 Май 2024 - 21:10
Як той мотор, коробка і т.д.???
По надійності та коробка переживе двигун, бо він не досить вдалий...
Скоріш за все на рестайлі стоїть A20NFT, який замінив досить невдалий A20NHT. Цитую:
"- Данный двигатель надежнее предшественника, но все равно доставляет массу хлопот
- Многие владельцы сталкиваются с регулярными течами масла, причем из разных мест
- Цепь ГРМ обладает непредсказуемым ресурсом и часто растягивается до 50 тысяч км
- К слабым местам мотора мастера относят электронную дроссельную заслонку и ТНВД
- На форумах описано несколько случаев разрушения поршней еще на малых пробегах
Алюмінієвий блок на турбі і 280к.с. ... С20LET був на 206к.с, чавунний і був не досить ресурсним, а тут 400Нм...
Изменено: Юрий Сергеевич, 21 Май 2024 - 20:49
ПТН ПНХ
Опубликовано 21 Май 2024 - 21:19
Изменено: Кнапик, 21 Май 2024 - 21:20
Опубликовано 21 Май 2024 - 21:28
Юрий Сергеевич, особисто хоч один такий мотор наживо бачив?
Я працюю із трьома. Жодних проблем якщо обслуговування своєчасне
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 22 Май 2024 - 08:03
Rek,
якщо обслуговування своєчасне
Андрій, згоден, але є але... Линув кривого бенза, крутанув, провтикав... не кожен педант... Багато хто щасливо їздить і на ЕР6))
Ми ж зараз розглядаєм варіант купити кота в мішку на безпроблемних 10 років...
Изменено: Юрий Сергеевич, 22 Май 2024 - 08:04
ПТН ПНХ
Опубликовано 22 Май 2024 - 08:21
DiM_MaS,скільки ти на ній проїхав? Ти ж їх міняешь як шкарпеткі)))
Ти умови задачи читав? 10 років без проблем, вона нова з заводу 10 років без проблем не проїде, як і будь якій сучасний авто)))
По комфорту хз, краще старого німця тільки новий німець, але зінка це не німець))
Тому кожному своє. Я після ауді звикав до санти, зараз їзжу норм, але все однн, це різі авто.
Але в будь якому випадку тут жостке імхо з кожного боку, кожен дивитися на це все через свою призму.
Я б за 15 мабуть джипа або доджа дивився, або корею, це одне й те саме, автор категорично битих не бажає. Можно дастера взяти, та їздити 10 років без проблем, але це будуть печальні 10 років)))
Опубликовано 22 Май 2024 - 08:46
Хлопці, от ви всі тут пишете про те, що 10 років пезпроблемної їзди то моя НЕРЕАЛЬНА забаганка.
Ну а як тоді назвати мої ШІСТНАДЦЯТЬ років безпроблемної їзди на моїй теперішній Омезі???
Причому вони продовжуються і далі!
Моя щоденна "процедура" проста до чортиків - вийшов зранку, сів у машину, завів, поїхав. Навіть під капот не дивлюся, бо нема потреби - рівень рідин як не падав, так і дотепер не падає, а більше там нічого шукати...
Невже зараз таки неможливо знайти машину з такими "хотєлками"???
Опубликовано 22 Май 2024 - 09:34
Igor Opeleman,в тебе в омеге мото якій? а потужність його яка? А зараз мотори ти дивився? співвідношення об"єму до потужності? Звідки ти думаєшь такі цифри? Ну не роблять зараз мотори з таким запасом міцності, і не тількі мотори. Запас є у амерікосов, та у деякіх японців. Тому тобі й кажуть - 10 років це нереальні плани. Я коли санту дивився, то спецом брав дореист, бо мотор древній як говно мамонта, та має ресурс.
Хочешь максимально довго їздити - шукай не мертвого америкоса с вменяємим пробегом. Але точно не ЖМ, чи Форд. Джип, Додж, Рав 4, хонда ср-в, може камрі, сонату чи оптиму. Щось таке з пробегом до 100, та й буде тобі щастя. Але не опеля, не вага, не шевроле.
ИМХО
Опубликовано 22 Май 2024 - 10:13
Катаю рабочий Пассат с омерики: вполне комфортно, но есть пару НО если брать для себя: мотор бы 2,5 ( имхо он не такой геморный в перспективе) шумку улучшить, салон бы тряпку. Рулиться и едет отлично. Места валом, багажник огромныйПогоджусь з Кнапиком, але омегакомфорту ти там можеш не знайти)
Ну і з такими "хотєлками" знайти зараз машину- не проблема, а ось з такими грошима- проблема.
Изменено: bzhasso, 22 Май 2024 - 10:14
Опубликовано 22 Май 2024 - 16:29
Хлопці, от ви всі тут пишете про те, що 10 років пезпроблемної їзди то моя НЕРЕАЛЬНА забаганка.
Вже не ті часи, щоб машину ще внукам передавати.
Да і автовиробники вже не роблять таких автівок.
Грубо кажучи вони вже як штани, купив трохи походив і викинув.
Подивись просто, що для тебе цікаво, на чому б хотів поїздити.
Купив поїздив максим 2 роки і продав, купив ще щось цікаве.
Опубликовано 23 Май 2024 - 08:25
Плюсую. Я за 15.5 продав свого доджа джорні 2018р в тому році і, якщо оглянутись назад, то можу сказати, що це відмінне авто на свої гроші. Єдине що, апетит 3.6л пентастара точно не всіх влаштує…
турбо 4x4 теж хавае прилічно
Скоріш за все на рестайлі стоїть A20NFT, який замінив досить невдалий A20NHT. Цитую:
"- Данный двигатель надежнее предшественника, но все равно доставляет массу хлопот
- Многие владельцы сталкиваются с регулярными течами масла, причем из разных мест
- Цепь ГРМ обладает непредсказуемым ресурсом и часто растягивается до 50 тысяч км
- К слабым местам мотора мастера относят электронную дроссельную заслонку и ТНВД
- На форумах описано несколько случаев разрушения поршней еще на малых пробегах
Та, це такі ж байки які карлякають про A14NET.
Хоча я чудово розумію що турбо двигун вимагатиме певного надлишкового догляду.
Изменено: pierre, 23 Май 2024 - 09:05
Опубликовано 23 Май 2024 - 13:26
Ну, Вам видніше...
п.с. А що відбувається з геометрією алюмоблока при відборі 400Нм?
От знову про 400 Нм. І що? 300Нм мають сучасні 1.6 дизеля і на моноприводі. Що таке 400Нм на сьогодні - була б мова про 1400 Нм це інше, а 400 люба автоматична тримає не кажучі про механіки...
Изменено: sapphir, 23 Май 2024 - 13:29
0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых