Да , я общих чертах понялИз этого тебе только и нужен провод, который подключен к входному автомату и идущий в квартиру. Остальные "кишки" можно и не трогать.
Итого нужно место в коридоре для АВР и кинуть кабель из квартиры до АВР.
Реклама

Резервне живлення
Опубликовано 01 Январь 2025 - 18:23
АВР в загальному коридорі краще не ставити , можуть вкрасти .
Реле напаруги звичайно за бажанням , але краще щоб воно було , в мене воно частенько спрацьовує , зараз напруга скаче високо , я вже поставив максимум на 250В , і все одно спрацьовує . Краще поставити й бути спокійним за холодильник .
Розетку для зарядки теж можна не ставити , та тоді під час роботи станції вона буде заряджатися сама від себе , або ходити її відключати .
АВР же ж передбачає повністю автономну працю без втручання людини . станція постійно включена в розетку , відключати її не потрібно . при зникненні напруги в мережі , напруга в тій розеткі зникає , станція працює тільки на віддачу .
Це такі нюанси що хто не в курсі , не знає , я переставив таких авр штук тридцять .
Опубликовано 02 Январь 2025 - 11:20
Лично мне нужно максимально автономное решение. Может весной получится сделатьЯкщо грошей з гулькин ніс , то і АВР необов'язково .
Механічний ручний перемикач рази в три-чотири дешевший за АВР , дин рейка , і якийсь короб , ну і трохи кабелю . Гривень 700-800 на все .
Ручное переключение точно не подойдёт
Изменено: bzhasso, 02 Январь 2025 - 11:20
Опубликовано 02 Январь 2025 - 15:00
зараз напруга скаче високо , я вже поставив максимум на 250В , і все одно спрацьовує . Краще поставити й бути спокійним за холодильник .Це ще не високо. Високо, це коли вхідне РН налаштоване на 265 і все одно спрацьовує в нічні провали потужності. Холодильник та морозилка(компресорні) додатково увімкнені чере розеточні "Зубри" на поріг 255.
Довелось холодильник вмикати через трансформатор по автотрансформаторній схемі зі зниженням напруги на 20В.
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых