Я тогда исключение: пришел сюда в клуб ( и не только в этот к слову) в поисках машины после дтп в 2008м... Тула сюда , сменил пару тройка авто - и у меня Опель и тут периодически брожу по страницам. Даже в политику нелёгкая заносит....Ті, у кого є/був Опель і так сюди не ходять. Ще варіанти?
Реклама

Закриття Колізею
Опубликовано 17 Декабрь 2024 - 23:43
Опубликовано 18 Декабрь 2024 - 00:26
0677164282, 0500656376 (Telegram, WhatsApp, Signal)
У Viber НЕ відповідаю
Опубликовано 18 Декабрь 2024 - 01:02
Якщо комусь на форумі стало нудно і хочеться випустити пару...... - відійшов від екрану в реальний світ, пнув ногою свого кота, дав по шиї синові, зацідив жінці у вухо - і норм, життя майже налагодилось.
Не погоджусь. Най краще у віртуалі гівном покидаються трохи(чи не трохи) аніж у реалі таке виконують.
ЗІ. Звісно, що точка зору модераторів обумовлена дещо іншими, більш наближеними до реальності чинниками, тому хоч і не поділяю її, але розумію.
Хто сказав, що на форумі таке місце має бути.
На будь-якому поважаючому себе форумі повинні бути свої блек-джек і шлюхі...
Опубликовано 18 Декабрь 2024 - 07:39
О, то ти не знаєш як дехто із забанених на три дні (а інколи на день) залітає в лічку з праведним гнівом щодо того, що він нічого поганого не робив і де це я там щось побачив, а он Шусман до Кактуса систематично доколупується і йому нічого. І якщо хтось у цьому впізнав себе, то він не один такий. Інший просто в лічку йде з приводу будь-якого штрафу.
Я чудово розумію, що нікому не хочеться модерувати той Колізей, там таких випадків побільше буде.
Особливо враховуючи емоційно-ментальні особливості електоральних вподобань.
Мені також в лічку писали, коли не могли написати в відкриту свої істерики, бо щось не так написано і не вкладається в їх емоційне сприйняття світу - ігнорив.
Тому то і Банк підняв цю тему про закриття.
Але потрібно, Muzzy, потрібно модерувати.
З покарань, лише 3 дні бану, ніяких балів, прогресуючих банів, вічних банів і т.д. юзерів не так багато.
Пройде трохи часу і все буде ОК.
Опубликовано 18 Декабрь 2024 - 09:18
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 18 Декабрь 2024 - 11:47
иходьте в широкий світ, переконайте інших, не обмежуйтесь цими неповними двома десятками пігмеїв думки, про яких уже давно зрозуміло, що вони не здатні сприйняти ваші цінні переконання. Чи вам за декілька років ще не стало зрозуміло, що ваші опоненти - пігмеї думки і ви їх ніколи не переконаєте? А, тоді все дуже погано.
Крім того як переконати когось в чомусь є більше різних цілей спілкування в тому ж розділі.
Можна проводити різні досліди над цими пігмеями.
Питань може бути багато, які і відкриють таємницю науки - чому ми, країна, в такій сраці? Чи є з неї вихід?
Опубликовано 20 Декабрь 2024 - 19:01
Тому то і Банк підняв цю тему про закриття.
Я підняв цю тему бо вам важно в ній культурно спілкуватися. В першу чегу це заради вашого ментального здоров'я.
В другу чергу - для чистоти на форумі.
Я вчергове пропоную учасникам баталій зустрітися очно. Влаштуйте собі опельовку Колізею )))
Культура і Спорт.
Тверезість і культура
Опубликовано 20 Декабрь 2024 - 20:35
Реэструватися на форумах "любителів руського миру" і там насипати від душі
Ні, це так не працює. Темна та світла сторона юзера форуму. Саме цього форуму. На будь якому іншому форумі це вже інша юзерьська постать. І в іншій "ізбушке" будуть вже свої "погрємушкі"...
Опубликовано 20 Декабрь 2024 - 20:36
Я вчергове пропоную учасникам баталій зустрітися очно. Влаштуйте собі опельовку Колізею )))
Ну, для очної зустрічі - очкі заслабкі))))))
Модерування колізея - справа неблагодарна і важка. Да і знайти модера який би міг модерувати той шлак безпристрасно вже мабуть і не можливо. Да і бомонд все рівно буде волать шо модер - гумка)))))
Зачинити каллізей - ну то буде останній цвях в останнє житлове приміщення форуму. ІМХО
Изменено: Ник 78, 20 Декабрь 2024 - 20:39
Друзей очерчивая круг, не раскрывайте всем объятия. Порой размах широкий рук...... весьма удобен для распятия!
Учите латынь, в аду с вами никто по-английски разговаривать не будет.
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых