Перейти к содержимому

Реклама

Фото

Закриття Колізею

• Чтобы отвечать, сперва войдите на форум
120 ответов в теме

Опрос: Як я відношуся до розділу Колізею (32 пользователей проголосовали)

Чи потрібен розділ Колізей?

1. Так. В ньому я можу висловити свою політичну думку та почути думки опонентів/суспільства (22 голосов [68.75%])

Процент голосов: 68.75%

2. Ні. Він несе негатив і сміття на форум (4 голосов [12.50%])

Процент голосов: 12.50%

3. Мані байдуже (6 голосов [18.75%])

Процент голосов: 18.75%

Якщо я пишу в Колізеї, чи поважаю я думку опонента?

1. Так, я спілкуюся культурно (32 голосов [100.00%])

Процент голосов: 100.00%

2. Ні. Мені начхати на опонентів (0 голосов [0.00%])

Процент голосов: 0.00%

Коли/якщо Колізей закриють...

1. ...мені стане нецікаво відвідувати УОК (13 голосов [40.62%])

Процент голосов: 40.62%

2. ...є інші цікаві розділи або я не відвідую Колізей (13 голосов [40.62%])

Процент голосов: 40.62%

3. ...мені байдуже (6 голосов [18.75%])

Процент голосов: 18.75%

Голосовать Гости не могут голосовать

bzhasso

bzhasso

Авторитет

• Сообщений 4266
    & народная ТурбоОмерика 2.0.0
  • Гос. номер:АЕ3448HI
  •  

Опубликовано 11 Декабрь 2024 - 18:52

не читал, но осуждаю (с)

Я свидетель что случилось (с) :sm13_:
  • 0

:hi: 

AveoLNik

AveoLNik

Авторитет

• Сообщений 3164
  • Гос. номер:ВЕ
  •  

Опубликовано 11 Декабрь 2024 - 20:20

там більше жодного, ні активного, ні пасивного :smile44:

Та ладно, только напишешь что Зе нехороший человек при котором коррупция в стране расцвела в войну больше чем при его попередниках, так сразу проявляются фаны которые его отбеливают, а на автора написаного сразу набрасываются.

А то что эта озверевшая бусификация-мобилизация идет сверху от решений Зе, так там вообще жестко прилетает)))

• 0

molodec

molodec

Авторитет

• Сообщений 7756
  •  

Опубликовано 11 Декабрь 2024 - 21:30

А чому порохоботи усіх інших до прихильників зеленского включають?

бо інакше не вміють, примитивно - цеж так просто

по темі...
можно створити тему для самоствердження та срачу у Баяні...
пізніше і його закрити і так поступово....

Изменено: molodec, 11 Декабрь 2024 - 21:30

• 0

Avtomobilist

Avtomobilist

Авторитет

• Сообщений 11504
  •  

Опубликовано 11 Декабрь 2024 - 22:10

А чому порохоботи усіх інших до прихильників зеленского включають

Якраз навпаки.

Як тільки хтось щось про зе і команду напишить, то зразу або московський агент, або порохобот.

• 0

Щукарь

Щукарь

Дід... вже тричі

• Сообщений 19724
  •  

Опубликовано 11 Декабрь 2024 - 23:01

Прихильники Зеленського очевидно як той суслік з фільму "ДМБ": їх ніхто не бачить, але вони є :sm13_:

• 0

Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский

nick6482

nick6482

Авторитет

• Сообщений 2855
  •  

Опубликовано 12 Декабрь 2024 - 17:39

Мда, советские подходы и на уоке - закрыть, запретить, наказать и т.д.

• 0

Шусман

Шусман

добрейшей души человек

• Сообщений 18604
  •  

Опубликовано 12 Декабрь 2024 - 18:30

Так що , закривають , чи шо. Бо дивлюся
  • 0
Реклама в подписи запрещена

vigors

vigors

Авторитет

• Сообщений 14892
  •  

Опубликовано 12 Декабрь 2024 - 18:48

Шусман,

Maneger ще не забанений... тому слідкуй....

• 0

Muzzy

Muzzy

Texas forever

• Сообщений 13067
  •  

Опубликовано 16 Декабрь 2024 - 23:19

Коли/якщо Колізей закриють мені стане нецікаво відвідувати УОК - 10 голосів.

Тобто десять людей ходять на автомобільний форум, щоб сратися як скажені у політичному розділі, вбиваючи там по декілька годин свого життя кожен день.

Ясно-понятно.

ІМХО, по-перше, це наркоманія, по-друге, може б ви більш профільне місце для своїх політичних срачів знайшли? Форум стоматологів, наприклад, чи технологів легкої промисловості. Вам же все одно яка тематика у форуму.

Це, звичайно, буде надзвичайна (пардон мою тавтологію) втрата, але я пропоную ризикнути шаленими рекламними доходами форуму, які на 40% зменшаться тому, що з гранд тотал 25-ти учасників з-за втрати інтересу його покине 10 і перестане як шалений крутитися лічильник переглядів, і таки закрити Колізей.

Де вам виливати гівно на опонентів запитайте у Меша, якому також не вистачало позитивних емоцій і нікуди було дівати негативні, тому він слухав Пономаря, який йому навівав позитивчик, Бірюкова, який вчив його Родіну любіть, і розвів ці два свинарники - Курілку і Колізей, де ви один одному горло гризете до сих пір. Десь же він тусується. Там і зустрінетеся.

• 0

Шусман

Шусман

добрейшей души человек

• Сообщений 18604
  •  

Опубликовано 17 Декабрь 2024 - 09:47

Мама дорогая, скільки слів , вже й Меша притягнув .
Навіщо взагалі ця тема , яку вона внесла ясність , тільки тягомотину . Невже не зрозуміло що хтось буде за , хтось проти . Захотів закрити - закрив , не захотів - " а давайте запитаємо начальника транспортного цеху ".
Ще й когось робити винним .
Та й запитання якісь кособокі , невже щоб з'ясувати закривати чи ні , треба запитувати - А чи поважаєте ви опонента .
Достатньо два пункти , перший - закривати , другий - не закривати .
Я не голосував ні за що , не приймаю участі в колективних профанаціях .
  • 0

Muzzy

Muzzy

Texas forever

• Сообщений 13067
  •  

Опубликовано 17 Декабрь 2024 - 10:35

Банк захотів зробити це опитування публічним, а не серед адміністрації, як я пропонував, і зробив.
А я приплів Меша і всіх інших згаданих. Бо так я захотів.
А ти не голосував у цій колективній профанації, бо таке було твоє бажання.
Хіба не чудово?
  • 0

Шусман

Шусман

добрейшей души человек

• Сообщений 18604
  •  

Опубликовано 17 Декабрь 2024 - 11:07

Так , задумка чудова .
  • 0

molodec

molodec

Авторитет

• Сообщений 7756
  •  

Опубликовано 17 Декабрь 2024 - 11:59

Тобто десять людей ходять на автомобільний форум, щоб сратися як скажені у політичному розділі, вбиваючи там по декілька годин свого життя кожен день.

:sm13_:

• 0

Olaf

Olaf

q:-)

• Сообщений 7193
  •  

Опубликовано 17 Декабрь 2024 - 12:31

Тобто десять людей ходять...

Я з тих 10-и, тепер вже 11-и. Але цей пункт вибрав тільки тому що інші ще більше не відповідають умовам. Срачи наче не влаштовую, більше як шукач чогось корисного в купі мотлоху. Але ж так, цей розділ для мене самий актуальний на автофорумі. Хай, можливо, всього на піввідсотка більш актуальний ніж чисто автомобільні теми.

Ймовірно, якби не цей розділ, форума давно би не стало. Епоха ремонтів старих Кадеттів давно пройшла, кредитних та й інших Опелів з салона - також як і травневих шашликів в Ялті...

Все закономірно...

• 0

vovan8706

vovan8706

Капітан Україна

• Сообщений 21988
  •  

Опубликовано 17 Декабрь 2024 - 12:59

Епоха ремонтів старих Кадеттів давно пройшла, кредитних та й інших Опелів з салона - також як і травневих шашликів в Ялті... Все закономірно...

Тюнінг, ремонти і обслуговування автівок багатьом тут цікаво, але тим вже ніхто не займається бо немає на то ні грошей, ні часу. А тим більше на спілкування з однодумцями про проблеми "причипити губу на Омегу" і як вона тепер виглядає, а ще десь зустрітись і показати свою автів в живу. Ось і залишається чирканути пору думок в Колізеї. Такі часи настали. 

Де вам виливати гівно на опонентів запитайте у Меша, якому також не вистачало позитивних емоцій і нікуди було дівати негативні, тому він слухав Пономаря, який йому навівав позитивчик, Бірюкова, який вчив його Родіну любіть, і розвів ці два свинарники - Курілку і Колізей, де ви один одному горло гризете до сих пір. Десь же він тусується. Там і зустрінетеся.

Колізей існував задовго до Меша, там і раніше спілкувались в тому ж дусі. Ти також був активним дописувачем Колізею, міг щось цікаве написати. 

По-перше не розумію чому це саме "Колізей", це можуть бути такі самі теми "На обочині". 

По-друге розділу всього навсього необхідна нормальна модерація, як і в інших розділах. Це не значить що в нашому суспільстві ви дасте волю людям і вони самоорганізуються та будуть вести себе культурно. Це як на роздачу людям по 1000 грн розказувати, що всі раз і задонатять, такі мрійники як Меш може і задонатять, але в цілому їх буде 4%. 4% які можуть щось культурно написати. Тому порушив правила - бан на 3 дні, вийшов написав - знову 3 дні, і романтика, і люди перенавчаться трішки. 

По-третє, Muzzy бери під модерацію ті теми.   

• 0

Muzzy

Muzzy

Texas forever

• Сообщений 13067
  •  

Опубликовано 17 Декабрь 2024 - 13:57

Старий Колізей, домешівський, а до нього просто політичні теми на Обочині - це був інший рівень, і так, там була жорстка модерація і не залетіти на санкції, якщо ти вів полеміку, треба було вміти.
А Меш спочатку втілив (не знаю хто саме її придумав, може і не він) Курілку, де люди звикли, що "іспражняться" на людях - це нормально, а не неприйнятно для вихованої людини, а потім це все перелізло на Колізей, який йому також був близький.

Якщо Колізей модерувати, а не зайти, подивитися, плюнуть про себе і вийти, там п'ять людей залишиться, може сім. Ну і сенс його тримати?
Я іншого не розумію - ну люди серуться про політику з родичами, співробітниками, сусідами по гаражу, тобто з тими, з ким вимушено співіснують, це типу нормально. Ну в коментах до публікацій ЛОМів серуться - люблять говорити про політику, таке хоббі, буває.
Але який сенс доводити одним і тим же своїм опонентам на УОКу, кількість яких не доходить до десяти, що хтось у інтернеті не правий? Постійні відвідувачі Колізею тут - це абсолютно випадкова й неймовірно мала вибірка людей серед інших, які також у інтернеті неправі. Навіщо ви так себе обмежуєте? Виходьте в широкий світ, переконайте інших, не обмежуйтесь цими неповними двома десятками пігмеїв думки, про яких уже давно зрозуміло, що вони не здатні сприйняти ваші цінні переконання. Чи вам за декілька років ще не стало зрозуміло, що ваші опоненти - пігмеї думки і ви їх ніколи не переконаєте? А, тоді все дуже погано.

Менше десяти - маються на увазі ті, хто з вами не згоден, а неповні двадцять - відвідувачі Колізею сумарно.
  • 0

bzhasso

bzhasso

Авторитет

• Сообщений 4266
    & народная ТурбоОмерика 2.0.0
  • Гос. номер:АЕ3448HI
  •  

Опубликовано 17 Декабрь 2024 - 14:18

Старий Колізей, домешівський, а до нього просто політичні теми на Обочині - це був інший рівень, і так, там була жорстка модерація і не залетіти на санкції, якщо ти вів полеміку, треба було вміти.
А Меш спочатку втілив (не знаю хто саме її придумав, може і не він) Курілку, де люди звикли, що "іспражняться" на людях - це нормально, а не неприйнятно для вихованої людини, а потім це все перелізло на Колізей, який йому також був близький.

Якщо Колізей модерувати, а не зайти, подивитися, плюнуть про себе і вийти, там п'ять людей залишиться, може сім. Ну і сенс його тримати?
Я іншого не розумію - ну люди серуться про політику з родичами, співробітниками, сусідами по гаражу, тобто з тими, з ким вимушено співіснують, це типу нормально. Ну в коментах до публікацій ЛОМів серуться - люблять говорити про політику, таке хоббі, буває.
Але який сенс доводити одним і тим же своїм опонентам на УОКу, кількість яких не доходить до десяти, що хтось у інтернеті не правий? Постійні відвідувачі Колізею тут - це абсолютно випадкова й неймовірно мала вибірка людей серед інших, які також у інтернеті неправі. Навіщо ви так себе обмежуєте? Виходьте в широкий світ, переконайте інших, не обмежуйтесь цими неповними двома десятками пігмеїв думки, про яких уже давно зрозуміло, що вони не здатні сприйняти ваші цінні переконання. Чи вам за декілька років ще не стало зрозуміло, що ваші опоненти - пігмеї думки і ви їх ніколи не переконаєте? А, тоді все дуже погано.

Менше десяти - маються на увазі ті, хто з вами не згоден, а неповні двадцять - відвідувачі Колізею сумарно.

Люди так ищут диалога что в основном монологи....
И не ищут точек соприкосновения, наоборот : дурак сам дурак. Ещё и на низкохудошественном словесном уровне
  • 0

:hi: 

Andre_71

Andre_71

Хороводоводовед

• Сообщений 15953
  •  

Опубликовано 17 Декабрь 2024 - 15:05

Курілку, де люди звикли, що "іспражняться" на людях - це нормально, а не неприйнятно для вихованої людини, а потім це все перелізло на Колізей, який йому також був близький.

Як на мене, то забороною "іспражнятися" фізиологічну потребу(і ментальну, на форумі - також) не усунеш.  В нас в місті свого часу  в центрі трохи заходились лад наводити. Алєйки, скверики, дит\спорт-майданчики, якісь арт-об'екти, МАФи, пліточка-тротуарчіки, ну все таке, що говорить про, нібито, цивілізованість. Але жодної громадьської вбиральні. Власне результат був очікуваний - посеред всього цього розцяцькування подекуди з'являються  артефакти, з розряду "інсталяцій та перформансів". І тому переважна більшість притомного населення за відсутності потреби уникає центру, як місця проводження часу.

Власне я про те, що людям десь таки треба срати, в усіх смислах. І за відсутності відведеного місця або вони будуть це робити де попало, або (якщо за це розстрілювати) вони в такі місця не ходитимуть. Останній варіант, як на мене, не дуже співпадає з задекларованими цілями створення та існування форуму.

Стосовно гігантів\пігмєєв думки та продуктивності їх діяльності в Колізєї - то  може не в результатах щастя, а в процесі? УОК таки яка-ніяка інтернет-сім'я (хоч і трохи неблагополучна, "кайдашева") і може не все з тієї сім'ї треба виносити назовні, у відкриті розділи? Потрібна "кухня", де нужденні  з вечора бухають, сваряться, за грудки хапають одне одного. А з ранку знов всі такі правильні, чемні та вічливі, по справах, по роботах... до вечора...

Изменено: Andre_71, 17 Декабрь 2024 - 15:07

• 0

Bank

Bank

Фрілансер-сомельє, алчний програміст, егоїстичний ледар

• Сообщений 18326
  • Гос. номер:P0606
  •  

Опубликовано 17 Декабрь 2024 - 15:08

Тюнінг, ремонти і обслуговування автівок багатьом тут цікаво, але тим вже ніхто не займається бо немає на то ні грошей, ні часу.

Я ремонтом електроніки опелів займаюся кожен день. Сьогодні пригнали 3 на ремонт.
Цікаві ремонти викладаю на ютуб-каналі. Міг би і тут розміщувати, але парадокс - мало кому цікаво зараз на опель-клубі читати про ремонт опелів

• 0

lame

lame

Авторитет

• Сообщений 28054
  • Гос. номер:AA7233EP
  •  

Опубликовано 17 Декабрь 2024 - 15:15

Власне я про те, що людям десь таки треба срати, в усіх смислах.

загальну думку посту, сподіваюсь, зрозумів...

але з зазначеним твердженням мабуть не погоджусь

"срати ротом" в будь-якому сенсі таки не треба...  та й не фізіологічно  :blush:  :smile44:

• 0

vovan8706

vovan8706

Капітан Україна

• Сообщений 21988
  •  

Опубликовано 17 Декабрь 2024 - 15:19

Цікаві ремонти викладаю на ютуб-каналі. Міг би і тут розміщувати, але парадокс - мало кому цікаво зараз на опель-клубі читати про ремонт опелів

Я дивився і твій ютуб канал і тут тему читав. Так що пиши ще :smile284:

Кому ж як не тобі першому заповнювати форум цікавим про ремонт опелів, а там може і власники опелів підтягнуться.  

• 0

Шусман

Шусман

добрейшей души человек

• Сообщений 18604
  •  

Опубликовано 17 Декабрь 2024 - 15:38

Ну пішли справи потроху , тема тихим сапом але вірно тягнеться в бік колізею . Вже Вова тонко натякає що у людей нема грошей ремонтувати опеля , подивіться до чого довів країну фігляр Пеже.
  • 0

Rek

Rek

А був народжений, щоб бігти

• Сообщений 50340
  •  

Опубликовано 17 Декабрь 2024 - 16:09

. Міг би і тут розміщувати, але парадокс - мало кому цікаво зараз на опель-клубі читати про ремонт опелів

А сенс наприклад мені тут читати як я на Ютубу тебе дивлюся?))

100 - це абревіатура.    Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00

Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.

serg1980

serg1980

Авторитет

• Сообщений 1572
  •  

Опубликовано 17 Декабрь 2024 - 17:35

Тому порушив правила - бан на 3 дні, вийшов написав - знову 3 дні, і романтика, і люди перенавчаться трішки. 
По-третє, Muzzy бери під модерацію ті теми.

Хорошая , здравая мысль, почему бы и не да?))
  • 0

Muzzy

Muzzy

Texas forever

• Сообщений 13067
  •  

Опубликовано 17 Декабрь 2024 - 21:14

Хорошая , здравая мысль, почему бы и не да?))

О, то ти не знаєш як дехто із забанених на три дні (а інколи на день) залітає в лічку з праведним гнівом щодо того, що він нічого поганого не робив і де це я там щось побачив, а он Шусман до Кактуса систематично доколупується і йому нічого. І якщо хтось у цьому впізнав себе, то він не один такий. Інший просто в лічку йде з приводу будь-якого штрафу.
Одного майстра оверквотінгу систематично штрафували за те, що він систематично ж матюкався на форумі. Він нарешті образився і десь немає. Я б сказав, що сумую, але це буде неправда.
І це я не модератор Колізею, просто всі розборки поселенців Колізею продовжуються у вигляді особистої ворожнечі і хамства між тими ж людьми у профільних темах форуму.
Тобто, звичайно Колізей треба модерувати як нормальний розділ, нехай при цьому половину і забанять назавжди, але ж проблема глибше - їм хочеться срати один на одного, є потреба.

Андре, є спеціально відведені місця, ти ж знаєш, у тебе ж самого з тим, щоб вести себе пристойно, ніколи проблем не було. Там, де немає - терплять зі своєю потребою до відповідного місця. Хто сказав, що на форумі таке місце має бути.
Якщо комусь на форумі стало нудно і хочеться випустити пару (випуском пари Меш мотивував необхідність Курилки, зокрема) - відійшов від екрану в реальний світ, пнув ногою свого кота, дав по шиї синові, зацідив жінці у вухо - і норм, життя майже налагодилось.
  • 0

lame

lame

Авторитет

• Сообщений 28054
  •  

Опубликовано 17 Декабрь 2024 - 21:23

пнув ногою свого кота, дав по шиї синові, зацідив жінці у вухо - і норм,

рукалітсо :(
  • 0

vigors

vigors

Авторитет

• Сообщений 14892
  •  

Опубликовано 17 Декабрь 2024 - 21:31

таки тема актуалізується....

закрити розділ

забанити відвідувачів розділу

забанити Шусмана бо доколупується

забанити Шварца бо багато і не там пише....

щось то вже нагадує... було, коли банили одного і робили вигляд що все вирішилось...

Опелеманія + ГАРАЖ + БАЗАР.  решта до тематики форуму ніяк. можна регіони ще залишити в залежності від відповідального...

п.с. забанити всіх в кого не опель...

Изменено: vigors, 17 Декабрь 2024 - 21:33

• 0

Bank

Bank

• Сообщений 18326
  •  

Опубликовано 17 Декабрь 2024 - 21:41

п.с. забанити всіх в кого не опель...

Є інші змістовні пропозиції?

• 0

AveoLNik

AveoLNik

Авторитет

• Сообщений 3164
  • Гос. номер:ВЕ
  •  

Опубликовано 17 Декабрь 2024 - 21:51

А поделитесь плиз ссылкой на ютуб  Саши Банка)

• 0

Щукарь

Щукарь

Дід... вже тричі

• Сообщений 19724
  •  

Опубликовано 17 Декабрь 2024 - 22:10

терплять зі своєю потребою до відповідного місця

Не всі. В кого нетримання, то і тут виклав типу мимоходом, типу як приклад, але те, що його переповнює останнім часом, а саме про "роздачу людям по 1000 грн" :smile44:

Изменено: Щукарь, 18 Декабрь 2024 - 09:10

• 0

"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский

paa

paa

Авторитет

• Сообщений 12070
  •  

Опубликовано 17 Декабрь 2024 - 22:13

А пошуком скористатись?

https://www.youtube.com/@bank_ua

• 0

Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.

Щукарь

Щукарь

Дід... вже тричі

• Сообщений 19724
  •  

Опубликовано 17 Декабрь 2024 - 22:15

А поделитесь плиз ссылкой на ютуб Саши Банка)
В Гуглі Ютубі забанили?.. :smile44:

Кому цікаво, той знайшов, причому по першій же ссилці в пошуку: https://www.youtube.com/@bank_ua

paa, випередив :smile44:

• 0

Sanyokk

Sanyokk

Авторитет

• Сообщений 3091
  •  

Опубликовано 17 Декабрь 2024 - 22:23

Є інші змістовні пропозиції?

Забанити всіх у кого є Опель! :sm13_:
  • 0

В ігнорі - Vigors.

Bank

Bank

• Сообщений 18326
  •  

Опубликовано 17 Декабрь 2024 - 22:26

Забанити всіх у кого є Опель! :sm13_:

Ті, у кого є/був Опель і так сюди не ходять. Ще варіанти?

• 0

lame

lame

Авторитет

• Сообщений 28054
  •  

Опубликовано 17 Декабрь 2024 - 22:29

стимулируешь офтопик?! :)
  • 0

1 пользователей читают эту тему

0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых