Что-то ТС давно не слышно...
Реклама

Поможіть не замерзнути, ооа
Начал
Пабло_ВГХТ
, 14 янв 2025 07:08
43 ответов в теме
Опубликовано 07 Февраль 2025 - 17:04
Комрадос, короче, я це зробив)))). Всім дякую за допомогу. Не було ячасу толком, тіки сьодня зранку добрався до своєї ламби. Карочє:
1)шланги до термостата були не поплутані, тут порядок.
2)поперекривав вручну всі заслонки, як тре, бо всі тросіки пообривані були
3) вокруг пєчки все обложив паралоном, бо курва воздух убігав))
4) ОКАЗУЄТЬСЯ утікав довбаний антифріз, соотвєтствєнно в системі завжди була недостача охлаждайки. На нижнім патрубкові, котрий входить в радік пєчки, резінове колєчко заходило дуже сильно вперед і за щот цього він утікав )). Рішилось поставкою двох колєчок уплотнітєльних.
Ітог - в машині не ташкент, але дує гарячим воздухом. Нарешті )))
1)шланги до термостата були не поплутані, тут порядок.
2)поперекривав вручну всі заслонки, як тре, бо всі тросіки пообривані були
3) вокруг пєчки все обложив паралоном, бо курва воздух убігав))
4) ОКАЗУЄТЬСЯ утікав довбаний антифріз, соотвєтствєнно в системі завжди була недостача охлаждайки. На нижнім патрубкові, котрий входить в радік пєчки, резінове колєчко заходило дуже сильно вперед і за щот цього він утікав )). Рішилось поставкою двох колєчок уплотнітєльних.
Ітог - в машині не ташкент, але дує гарячим воздухом. Нарешті )))
Опубликовано 08 Февраль 2025 - 10:26
Ага, до весни доїздю так, а вже з приходом тепла, вже буду розбирати все, і виводити нові тросіки, другий бок поставлю, бо там всі пласмаски повиломувані. Тіко замахує, шо генератор підсвистує, як пєчку на всю включаю, певне щітки треба поміняти)))
Раніше гур посвистував тільки, тепер ще й генератор))
Раніше гур посвистував тільки, тепер ще й генератор))
Опубликовано 09 Февраль 2025 - 10:27
Скоріше ремінець треба підтягнути. Це він свистить при навантаженні генератора.
Хмм, то значить хіба новий ремінь ставити, бо той на витяжку стоїть. Я на зиму м'ягший газельовський поставив, то він якраз на 90 провертався на повну витяжку генератора. Певне розтягнувся вже
Изменено: Пабло_ВГХТ, 09 Февраль 2025 - 10:27
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых