О, а вог почему без цен?... Странно
Те еще мудаки, кинуть кого они первые, я бы там денег не держал
Опубликовано 31 Январь 2025 - 12:10
В начале войны, когда топлива было мало, очень выручали эти заправки ANP, и тоже приложение юзал , бензин бывало держал в нем в запасе, даже не думал что могут так бросить своих клиентов. Хорошо, что сейчас не было там запаса, повезло.
Пользуюсь приложением, которое вроде как для таксистов, но могут пользоваться все, "такси юа", хорошие скидки на заправки (вог -5грн)
Теж виручав їх застосунок на початку війни , особливо прикольно було заїхати на їхню заправку де на стелі нема бензину , вставляєш пістолет в бак , ідеш до оператора , в цей час вона тобі верещить у віконце що бензину нема і починаєш її впрошувати ввести код який надиктуєш з застосунку , тут теж махання руками у відповідь , бризгання слюною , потім все таки оператор вводить той код і тут саме цікаве дивитися на очі оператора ))) коли колонка включається і починає заправляти авто . Не знаю чи то так але вони були здивовані і таке було не на одній заправці , хоча мені здається що вони мали би бути в курсі . Але купували бензин безпосередньо перед заправкою , в запас не купували . купували спочатку 2 літри пального , провіряли чи спрацює код , якщо все було добре то потім ще докупляли 18 літрів (тоді більше 20 літрів не давало заправити ). Цей код витягується там же в застосунку коли оплатив пальне . Мій син був купив пальне на застосунок і коли почалася війна не міг отоварити те пальне , написав претензію на їхню гарячу лінію і вони відписали як отоварювати куплене пальне по коду . Це було давно , але якщо зараз застосунок не працює то так, прокинули вони народ який купляв про запас. А якщо застосунок працює то можна все ж попробувати отоварити куплене пальне.
Опубликовано 31 Январь 2025 - 12:21
А якщо застосунок працює то можна все ж попробувати отоварити куплене пальне.
Та як його отоварити, якщо пального фізично нема. Застосунок відкривається, але не всі функції працюють. На АЗС казали, що заправка з састосунку вже не працюе.
Перевірити не мав можливості бо палива немає. На АЗС порожньо. Але оператори сидять, кавою торгують.
Опубликовано 02 Февраль 2025 - 19:03
Гаряча лінія:0-800-501-788 "Невірно набраний номер"
Давно не працює.
Все, тю-тю
Мабуть що так.
Сьогодні на ОККО ажіотаж. Знижки на паливо на вихідні.
Поруч ВОГ - на стеллі прочерки замість цін.
Треба бути уважним до ВОГа.
Изменено: Avtomobilist, 02 Февраль 2025 - 19:03
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых