, правда з невідомою м'якістю
з цього то і треба починати, а не "хвалити" нову
Опубликовано 21 Ноябрь 2025 - 15:09
з цього то і треба починати, а не "хвалити" нову
Так все порівняння в одному реченні ж
можна перефразувати і поміняти місцями підрядну і головну частину речення, але то вже попахує синтаксичним нацизмом).
Термін служби зимових шин гугл назває як 3-5 років, можна вважати що моя стара зима Hankook Winter I*Cept IZ 2 W616 (2021р) формально ще була в робочому діапазоні, як мінімум на сезон.
Не претендую на об'єктивність, йшлося про конкретну особливість яку помітив на бруківці, було б цікаво аби хтось ще поділився досвідом з всесезонками.
Опубликовано 21 Ноябрь 2025 - 19:12
Так все порівняння в одному реченні ж
можна перефразувати і поміняти місцями підрядну і головну частину речення, але то вже попахує синтаксичним нацизмом).
Термін служби зимових шин гугл назває як 3-5 років, можна вважати що моя стара зима Hankook Winter I*Cept IZ 2 W616 (2021р) формально ще була в робочому діапазоні, як мінімум на сезон.
я земляку в Херсон місяць тому відправив Мішку літню докатати сезон другий (бо я до колес дотошна скотина
та і це ті, шо були при купівлі авто), 2 колеса 2020 року, 2 колеса 2016. Ти б чув його возглас - а чого резина 2016 року така м’яка, краще нової, за 2020 рік його коменти взагалі промовчу)) Хоча вона реально 9 річна м’яка шо капець, але вже потріскана і в лужах не то пальто . я на такій манав катати
стосовно зими - ну да, 5 років як на мене потолок. хоча це за умови, шо толком нікуди не їздиш, бо за 50-60 тис. вона в принципі зтирається)
0677164282, 0500656376 (Telegram, WhatsApp, Signal)
У Viber НЕ відповідаю
Опубликовано 23 Ноябрь 2025 - 14:40
Hankook Winter I*Cept IZ 2 W616 (2021р) формально ще була в робочому діапазоні, як мінімум на сезон.
Це скандинавка. Вона за 6-7 років навіть до рівня альпійки ("єврозима") не затвердіє. Не кажучи вже про чотири роки. Тобто все з нею в порядку і ще досить довго буде в порядку (не рахуючи висоти протектора).
Твої позитивні враження обумовлені тим, що температура близько 0 градусів - це стихія альпійки і всесезонки, для скандинавки це нормальна температура, але зовсім не виграшна, що ти і спостерігав тільки що на власному досвіді.
Опубликовано 23 Ноябрь 2025 - 14:56
У Львові сьогодні сусіди просять машини позабирати бо виїхати з двору слизько а я тут збираюсь в садку вчергове траву косити
Хоча декілька днів було навіть -2 зранку і неглибокі калюжі замерзали. Всетаки бачу що для таких умов всесезонка ніби і непотрібна...
Опубликовано Вчера, 17:43
Це скандинавка. Вона за 6-7 років навіть до рівня альпійки ("єврозима") не затвердіє. Не кажучи вже про чотири роки. Тобто все з нею в порядку і ще досить довго буде в порядку (не рахуючи висоти протектора).
В мене немає тому пояснення (крім того що я на ній їздив цілорічно з осіні 2021
),
Можливо іі стихія - ще більші морози,
на мокрій міській дорозі легкі пробуксовки на підйомах були практично цілорічно, воно не заважало, просто звертав увагу, що час від часу блимала "слизька дорога" якщо їхати не в натяг.
Шиномонтажники казали, що зношення було рівномірне, підозрюю що вону ту гуму ще продадуть
Сьогодні ось було мінус 4.5С, дороги почищені, посипані чимось типу гранітної крихти, можливо з сіллю, на всесезонці жодних проблем не відчув, намагався педалькою газа спровокувати пробуксування на тих самих підйомах - не вдалося. Звучить неправдоподібно, може таки дійсно щось з контролем пробуксовок, але по першому снігу до посипки, воно іноді спрацьовувало.
Може просто передні колеса одночасно "зриваються" і система не бачить різниці в обертах між ними тому нічого не показує)? це було б прикро![]()
Опубликовано Вчера, 18:44
Скандинавка "розкривається" при -15 і нижче. Крім того, вона єдина з нешипованої справді непогано працює на кризі.
Всесезонка нормально працює до -5, -7 (у різних всесезонок різна твердість, у деяких китайських починається навіть від 58 за Шором), коли холодніше - залежить від покриття, на сухому асфальті і на снігу може бути і непогано, але загалом треба бути обрежним і вивчати поведінку машини з нею при різних температурах на різних покриттях. Але навіть альпійка на кризі так собі, що вже казати про всесезонку.
Базар →
Продам →
Диски/шины →
Колеса оригінал Skoda 5/112/16 і шини 205/55/16 всесезонДиски і шини Автор: golfist • Дата: 16 Январь 2022 |
|
||
![]() |
Базар →
Продам →
Диски/шины →
Диски r16 5 112 Audi/vw/skoda/seat оригінал / 205.55.r16 шиниДиски і шини Автор: golfist • Дата: 07 Ноябрь 2021 |
|
|
![]() |
Базар →
Продам →
Диски/шины →
Резина 215/60R16Premiorri Автор: ЛОМ • Дата: 02 Август 2021 |
|
|
![]() |
R15
Базар →
Продам →
Диски/шины →
Зимняя резина R15комплект Автор: ptd • Дата: 07 Ноябрь 2020 |
|
|
Opel-Club →
На обочине →
І хто кричав, що пора "перевзуватися"?продовження відомої теми Автор: Muzzy • Дата: 07 Январь 2020 |
|
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых