Перейти к содержимому

Реклама

Фото

Всесезоні шини. Які норм?

всесезонні шини all season all-season all weather all-weather сніг 3PMSF ожеледиця зима

• Чтобы отвечать, сперва войдите на форум
76 ответов в теме

asiancars

asiancars

Запчастини для авто

• Сообщений 904
  • Гос. номер:ВТ, АІ
  •  

Опубликовано 20 Ноябрь 2025 - 23:09

, правда з невідомою м'якістю

з цього то і треба починати, а не "хвалити" нову 

• 0

0677164282,  0500656376 (Telegram, WhatsApp, Signal)

У Viber НЕ відповідаю

Schnauzer

Schnauzer

Пастырь

• Сообщений 414
  •  

Опубликовано 21 Ноябрь 2025 - 15:09

з цього то і треба починати, а не "хвалити" нову 

Так все порівняння в одному реченні ж ag.gif  можна перефразувати і поміняти місцями підрядну і головну частину речення, але то вже попахує синтаксичним нацизмом). 

Термін служби зимових шин гугл назває як 3-5 років, можна вважати що моя стара зима Hankook Winter I*Cept IZ 2 W616 (2021р) формально ще була в робочому діапазоні, як мінімум на сезон.

Не претендую на об'єктивність, йшлося про конкретну особливість яку помітив на бруківці, було б цікаво аби хтось ще поділився досвідом з всесезонками.

• 0

asiancars

asiancars

Запчастини для авто

• Сообщений 904
  • Гос. номер:ВТ, АІ
  •  

Опубликовано 21 Ноябрь 2025 - 19:12

Так все порівняння в одному реченні ж ag.gif  можна перефразувати і поміняти місцями підрядну і головну частину речення, але то вже попахує синтаксичним нацизмом). 

Термін служби зимових шин гугл назває як 3-5 років, можна вважати що моя стара зима Hankook Winter I*Cept IZ 2 W616 (2021р) формально ще була в робочому діапазоні, як мінімум на сезон.

я земляку в Херсон місяць тому відправив Мішку літню докатати сезон другий (бо я до колес дотошна скотина ag.gif  та і це ті, шо були при купівлі авто), 2 колеса 2020 року, 2 колеса 2016.  Ти б чув його возглас - а чого резина 2016 року така м’яка, краще нової, за 2020 рік його коменти взагалі промовчу))  Хоча вона реально 9 річна м’яка шо капець, але вже потріскана і в лужах не то пальто . я на такій манав катати

стосовно зими - ну да, 5 років як на мене потолок.  хоча це за умови, шо толком нікуди не їздиш, бо за 50-60 тис. вона в принципі зтирається)

• 0

0677164282,  0500656376 (Telegram, WhatsApp, Signal)

У Viber НЕ відповідаю

Muzzy

Muzzy

Texas forever

• Сообщений 13242
  •  

Опубликовано 23 Ноябрь 2025 - 14:40

Hankook Winter I*Cept IZ 2 W616 (2021р) формально ще була в робочому діапазоні, як мінімум на сезон.

Це скандинавка. Вона за 6-7 років навіть до рівня альпійки ("єврозима") не затвердіє. Не кажучи вже про чотири роки. Тобто все з нею в порядку і ще досить довго буде в порядку (не рахуючи висоти протектора).

Твої позитивні враження обумовлені тим, що температура близько 0 градусів - це стихія альпійки і всесезонки, для скандинавки це нормальна температура, але зовсім не виграшна, що ти і спостерігав тільки що на власному досвіді.

• 0

sapphir

sapphir

Авторитет

• Сообщений 3483
  •  

Опубликовано 23 Ноябрь 2025 - 14:56

У Львові сьогодні сусіди просять машини позабирати бо виїхати з двору слизько а я тут збираюсь в садку вчергове траву косити faceoff.gif  Хоча декілька днів було навіть -2 зранку і неглибокі калюжі замерзали. Всетаки бачу що для таких умов всесезонка ніби і непотрібна...

• 0
Реклама в подписи запрещена!

Schnauzer

Schnauzer

Пастырь

• Сообщений 414
  •  

Опубликовано Вчера, 17:43

Це скандинавка. Вона за 6-7 років навіть до рівня альпійки ("єврозима") не затвердіє. Не кажучи вже про чотири роки. Тобто все з нею в порядку і ще досить довго буде в порядку (не рахуючи висоти протектора).

В мене немає тому пояснення (крім того що я на ній їздив цілорічно з осіні 2021 bm.gif ),
Можливо іі стихія - ще більші морози,

на мокрій міській дорозі легкі пробуксовки на підйомах були практично цілорічно, воно не заважало, просто звертав увагу, що час від часу блимала "слизька дорога" якщо їхати не в натяг.
Шиномонтажники казали, що зношення було рівномірне, підозрюю що вону ту гуму ще продадутьag.gif 

Сьогодні ось було мінус 4.5С, дороги почищені, посипані чимось типу гранітної крихти, можливо з сіллю, на всесезонці жодних проблем не відчув, намагався педалькою газа спровокувати пробуксування на тих самих підйомах - не вдалося. Звучить неправдоподібно, може таки дійсно щось з контролем пробуксовок, але по першому снігу до посипки, воно іноді спрацьовувало.
Може просто передні колеса одночасно "зриваються" і система не бачить різниці в обертах між ними тому нічого не показує)? це було б прикроukr.gif

• 0

Muzzy

Muzzy

Texas forever

• Сообщений 13242
  •  

Опубликовано Вчера, 18:44

Скандинавка "розкривається" при -15 і нижче. Крім того, вона єдина з нешипованої справді непогано працює на кризі.

Всесезонка нормально працює до -5, -7 (у різних всесезонок різна твердість, у деяких китайських починається навіть від 58 за Шором), коли холодніше - залежить від покриття, на сухому асфальті і на снігу може бути і непогано, але загалом треба бути обрежним і вивчати поведінку машини з нею при різних температурах на різних покриттях. Але навіть альпійка на кризі так собі, що вже казати про всесезонку.

• 0

Также с меткой «всесезонні, шини, all season, all-season, all weather, all-weather, сніг, 3PMSF, ожеледиця, зима»

1 пользователей читают эту тему

0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых