Ну где у всех машинах, под лобововым... Я не знаю есть ли на сборке ЗАЗ
Как вариант найти похожую астру и по ее вин коду искать запчасти..
Речь идет точно про Астра-G?
У неё нет никакмих табличек под стеклом. Ни в немецкой ни в Украинской и ни в каких других сборках
У Астры- G вин код в 2-х местах. Один на заводской табличке с правой стороны машины на средней стойке внизу.
другой выштампован на днище вдоль порога правой передней двери. Тпм под него даже вырехз в ковролине есть (на немецких машинах он закрыт пластиковой заглушкой)
Збірка на ЗАЗі була дуже обмежена, по рокам не пригадую точно, ну в 2006му були :) Але: Перше - лише седани, друге - лише Z14XEP Z16XEP (можливо і XER не пам'ятаю). Вони взяли на озброєння польську тактику заводу в Глівіце добивати німецькі штампи ще 5 років після зняття з виробництва. Це була тактика випробувана вже на 4-х поколіннях Opel Astra. Колись у Yura_Dil була Astra F седан 2002 року з мотором X16XZR ото була перша Astra Classic. Дуже зрідка були польські каравани
Оскількі завод ІЗАА , пізніше він став називатися ІАСЗ (Ильичевский Автосборочный Завод) в Іллічівську (тепер Чорноморськ) знаходиться 20км від мене, я точно можу сказати що і коли там збиралося )))
Для довідки: ІЗАА (ІАСЗ) увійшов як структурний підрозділ до Віробничого об'єднання АвтоЗАЗ у 1989
Перший котракт з GM-DAT (Daewoo) був заключений у 1998р. З 1989 Вна ІАСЗ почали крупновузлову сборку Daewoo Lanos, Daewoo Nubira та Daewoo Leganza
У 2004 р. був заключений контракт с GM Europe
C 2004 по 2006 на ІАСЗ була "ну дуже крупновузлова" сборка Opel Astra -G, та Chevrolet Aveo
"Ну дуже крупновузлова" маеться на увазі що в Іллічівськи порт приходили контейнери з "машинокомплектами"
які по суті були готовими автомобілями. На ІАСЗ тільки прикручували колеса, та ставили на місце фари/фонарі та наружні дзеркала.
Машини, зібрані в період 2004-2006 в Іллічівську спочатку були тількі хатчбекі з двигунами z14xe та z16xe, потім десь з с кінця 2004 також додались седани з тимиж двигунами
Седани з двигунами z14xep та z16xep тпочали збирати в 2006. І то вже була не зовсім крупновузлова сборка., бо кузовні панелі зварювали вже на місці і він код на кузові вже штампували тількі український
Це по Чорноморську. А що там збирали на той час на "головному підприємстві" у Запоріжжі окрім Таврії та Славути не буду стверджувати
Таблички з він кодом ІАСЗ приліплював спочатку там же, на правій середній стойці, зверху над німецькою табличкою.
пізніше вони стали ліпити її під капотом на "телевізорі", поряд з табличкою кодів комплектації
Звідкі взявся цей "франкінштейн" з двигуном z18xe і українським він-кодом біс його знає
і сама табличка він кода якось дивно виглядає.
Не знаю.що воно таке, але на автомобілях зібраних в Україні (абсолютно пофг SKD сборка чи ні) з першого дня існування були стандартні таблички
mqdefault.jpg 7,61К
17 раз скачано
По цієй машині більше питань чим відповідей
Коробка Айсін, це може бути тількі AF-23. Круто. Тількі звідкі вона там взялася. На ОПЦ ця машина явно не тягне)))
Та і по двигуну. судячи з опису там ще й ГБО втулили
https://stat.vin/ru/...L0TGF4815304722
Изменено: Igor C., 20 Июнь 2025 - 21:05