Автонекромантство требует денегbzhasso, ну тогда за 3-4 эску
Эска умножит их расход на 3 ))
Но каждому свое в этой жизни
наши советы - это больше белый шум, реальность расставит все по местам
Опубликовано 29 Июнь 2025 - 08:42
sapphir,Запчастини тут беру.
Колеса тут, якщо нема халявних з роботи.
https://www.oponeo.c...7fFa_ISwMykETv1
Опубликовано 29 Июнь 2025 - 09:10
sapphir,Запчастини тут беру.
Колеса тут, якщо нема халявних з роботи.
Опубликовано 29 Июнь 2025 - 13:22
Опубликовано 29 Июнь 2025 - 19:18
Якщо вона для тебе не маленька в середині і комфортно себе почуваєш після Омеги А, то бери. Шукай хороший кузов, все інше досить легко вирішується. Норм апгрейд буде після Омеги А на Вектру Б. Можеш ще Омеги С глянути, але також хороший кузов важко знайти. Клубень дуже живу 2.2 за 4куо з копійками продав.Треба лошадка для роботи по області кататись. Тиждень приблизно 1100-1300км.
Опубликовано 01 Июль 2025 - 08:32
Сосед выбрал 7-ку 96г))))
Тут два авто підпадають під цей критерій. «Классная тачка» і «лада сєдан баклажан»
ТСʼу якщо авто для роботи торговим, то краще дійсно шукати хундая або кіл з необʼємним двигуном і відносно невеликим пробігом, щоб у авто був остаточний ресурс. Ось приблизно як у матрьошку взяв з пробігом 160ккм, але дуже багатьма питаннями по кузову (які я зсередини не бачу). Один раз поміняв масла-фільтра-рідини-свічки і катайся собі
"Мул круче Настюші, а кіт Лєопольд крутіший Дональда Макдака, ппц якийсь))" (bazl)
Опубликовано 01 Июль 2025 - 17:10
Опубликовано 01 Июль 2025 - 17:46
Психи приватизировали психушку, выгнали врачей и санитаров и наконец-то почувствовали себя здоровыми людьми.
Опубликовано 14 Июль 2025 - 14:53
Треба лошадка для роботи по області кататись. Тиждень приблизно 1100-1300км. Чогось я дохіба торгових бачив на овб овс, того й думаю, уточню в опєлєводів)))
Опубликовано 17 Июль 2025 - 20:15
Изменено: Пабло_ВГХТ, 17 Июль 2025 - 20:16
Опубликовано 17 Июль 2025 - 21:05
Короч, купив я всьо же овб. Дно ціле, провіряв отвьорткою. Єдиний момент по дну, вокруг лівньовки задній правий пасажир пішла трохи корозія, але не дуже критично поки. Пороги цілі, знімав накладки перевіряв. По запуску - довго хапає, на сто сказали - лямбда. Бортовік ше тре буде поміняти, бо стоїть звичайний на число-час-температура, хочу з росходами поставити, плюс на ньому більше половини битих піксєлів. І стрілка бака показує на 10л менше, ніж є по факту. Так ніби все))) авто задоволений, шустріша, тихіша, зручніша чим омега а)))
зря
надеюсь больше 2-х не отдал
Опубликовано 18 Июль 2025 - 09:49
Короч, купив я всьо же овб. ..........авто задоволений, шустріша, тихіша, зручніша чим омега а)))
Вітаю!
Універсал чи седан?
Створюй Бортовий Журнал, буде цікаво почитати.
По запуску - довго хапає
Це як?
Вклинюсь, якщо можна, по запуску
В мене зараз стартер почав підглючувати.
Ключ повертаю, втягуюче реле спрацьовує - стартер не крутить.
Так разів 10 клацнути чи потримати, потім якось спрацьовує.
Грішу на щітки стартера та на засмічений колектор ДПТ стартера.
Думаю на вихідних залізти розібрати, але перед тим було б добре щітки стартера придбати.
Що там за щітки і де можна придбати?
Опубликовано 23 Июль 2025 - 13:01
Был у меня камик 1.6 мпи 6автомат, но девушка въехала в моё авто с разгону, ремонт 366 тыс. грн. Вот сижу и думаю, продавать как есть и покупать что-то новое или делать ремонт. Ремонт делать не очень хочется, так как авто 4 года, пробег 92 тыс.
Для покупки нового смотрю на:
- Туксон 2.0мпи автомат
- Кона гибрид
- Витара 1.4турбо 4х4 автомат
Может у кого-то есть мысли, то поделитесь. Приоритет - минимальный расход топлива.
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых