seksinika, могли би і за свій рахунок лінію підтягнути. З палацами то.
Те що це лягло на плечі РЕМ то ваше велике щастя, а може кому і забашляли. Тут все досить інивідуально по місцевості і технічним спроможностям ліній електропередач.
Три тисячі баксів то не тридцять тисяч, на багато проще підмазать керівника Обленерго чим віддати своє.
Так що, Ніка, кому як "повезе". Можна далі не розвивати цю тему. Значить так склалося, от і добре.
Я з 2000 року в енергетиці, тому і трохи приємно здвований вашою обізнаністю у перетинах дротів, але то все можливо межа, за якою нема сенсу далі вам морочити голову.
Навіть не сподіваюсь, що вдома розбираєтеся в сонячних системах з інверторами і тепловими насосами. Як по мені то не тема для уваги молодої жінки. У вас свій бізнес є.
З.И. По питанню напруги 205 Вольт. Це які втрати на лінії при такій напрузі. От для прикладу подивитися напругу на вході без навантаження і під навантаженням.
Тепловізор би може показав цікаві сюрпризи де і як "не гріються" кабелі та контакти. Та то можливо вже питання спроможності трансформатора та мої безпідставні побоювання і все там в порядку.
А зараз досить жарко. Просто не зловживайте одночасним підключенням дуже великих навантажень. Сама спекотна пора.
Так я не поняв, хтось Вольта вже пригледів, чи будемо ще мусолити тему у топ10?
Бо я скороро почну деферамби для Ніки складати, знову "розкручувати" на фотосесію на лазурних берегах з кисельними берегами.
Вона ж довго не утримається. Поперше якщо є чим пишатися то дай Боже здоров"я усім, а по друге більше таких лестливих підлабузників як я шось на форумі не видно.
Нахабних гусарів та взагалі зась.
Добре, не будемо з"їзджати з теми електромобіля.
А мене вже в сторони шорхає, Ніка, ви помітили?
Сподіваюсь мої колкості у перших абзацах нівелювалися легкими глупостями пристойного характеру строго в рамках прілічія.