Перейти к содержимому

Реклама

Фото

Ауді А4(В7) S-line - реанімація старенької :)

• Чтобы отвечать, сперва войдите на форум
78 ответов в теме

sapphir

sapphir

Авторитет

• Сообщений 3445
  •  

Опубликовано 28 Сентябрь 2025 - 15:05

sapphir - eva коврики с бортиками в 5 см самое оно.
Не очень их люблю, но купил в Опель
и в машине таки гораздо чище , особенно после поездок домой ( во дворе асфальт пятнами лежит , земля тянется за подошвой в машину)

Одна і та ж картинка - тут це 60 фунтів в Україні на ОЛХ біля 1500 грн ( пластиковий захист двигуна, комплект з двох елементів ). Гляну скільки ті ЕВА коштують, мені тут не попадали. Плюс в мене англійка - все дзеркальне і має бути для цього ринку зроблене. Я вже Патонівську сварку купив - думав якщо патон.юк то буде з англійською вилкою - фіг там, прислали з Польщі і сказали можете відрізати нашу і причіпити свою faceoff.gif

• 0
Реклама в подписи запрещена!

bzhasso

bzhasso

Авторитет

• Сообщений 4489
    & народная ТурбоОмерика 2.0.0
  • Гос. номер:АЕ3448HI
  •  

Опубликовано 28 Сентябрь 2025 - 15:10

сказали можете відрізати нашу і причіпити свою

Се - сервис))
  • 0

:hi: 

paa

paa

Авторитет

• Сообщений 12656
  •  

Опубликовано 28 Сентябрь 2025 - 15:12

sapphir - eva коврики с бортиками в 5 см самое оно.
Не очень их люблю, но купил в Опель
и в машине таки гораздо чище , особенно после поездок домой ( во дворе асфальт пятнами лежит , земля тянется за подошвой в машину)

Юзаю такі коврики, единий їх плюс шо як багато снігу, то не льється на підлогу, а на боковини все одно натрушується з нігsmile44.gif 

• 0

Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.

sapphir

sapphir

Авторитет

• Сообщений 3445
  •  

Опубликовано 28 Сентябрь 2025 - 15:16

Пропонують щось таке але я поки не готовий до такого ag.gif

https://www.aliexpre...6xoCdKYQAvD_BwE

Тут реально 20-те століття не дивлячись на сучасні хмарочоси чи машини - такі килими колись в ВАЗи шили з тою ромбічною текстурою. Ще розочку на ручку перемикання передач і пахнючку ялинку - і буде повний комплект ag.gif

Изменено: sapphir, 28 Сентябрь 2025 - 15:19

• 0

bzhasso

bzhasso

Авторитет

• Сообщений 4489
  •  

Опубликовано 28 Сентябрь 2025 - 15:26

Сними размеры сам та закажи в Украине - сделают быстро
Если будет желание конечно
  • 0

sapphir

sapphir

Авторитет

• Сообщений 3445
  •  

Опубликовано 28 Сентябрь 2025 - 16:10

Сними размеры сам та закажи в Украине - сделают быстро
Если будет желание конечно

Тут напевно не розміри знімати а спитати чи фізично можуть дзеркально зробити - бо якщо роблять по матриці то ніхто під мене одного її робити не буде.
  • 0

bzhasso

bzhasso

Авторитет

• Сообщений 4489
  •  

Опубликовано 28 Сентябрь 2025 - 16:33

Тут напевно не розміри знімати а спитати чи фізично можуть дзеркально зробити - бо якщо роблять по матриці то ніхто під мене одного її робити не буде.

Хз надо пробовать..
Я в инсте заказывал , судя по всему у них лекал не было и они просили перемерять расстояния
Отправил обратно ,переделали ( именно передние)
Переделали не на 5ку правда - водительский коврик ,левая клипса периодически отстёгивается, когда в городе еду . На трассе меньше суеты ногами и все ок
  • 0

Rek

Rek

А був народжений, щоб бігти

• Сообщений 51039
  •  

Опубликовано 28 Сентябрь 2025 - 17:43

Отправил обратно ,переделали ( именно передние)
Переделали не на 5ку правда

4 раза отправлял за их счёт и скидку, пока не сделали, как надо, чтобы ничего не отстегивалось.
Зато у них теперь есть редкое лекало))

100 - це абревіатура.    Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00

Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.

sapphir

sapphir

Авторитет

• Сообщений 3445
  •  

Опубликовано 05 Октябрь 2025 - 18:20

Сьогодні було трохи вільного часу - поліз до передніх дверей. Там проблема маштабна, особливо по водійській - порвана гофра між дверкою і стійкою ( в пасажира спереді також але трохи менше ), не працює склопідйомник ( в пасажира спереду також ) ну і блок кнопок склопідйомниками хтось втиснув в середину і не всі режими на кнопках працюють ( а на дверках основні працюють без питань де склопідйомники робочі ). 

Розібрав досить швидко бо туди хтось лазив до мене і більшість кліпс або були відсутні або зламані. На водійській дверці ще й той захист від води для дверної карти був відсутній. Зате порваний трос склопідйомника зразу видноfaceoff.gif . Нема чого думати - брати і міняти. Питання на що - ціни десь від 17 фунтів ( 1000 грн ), Фебі на Автодок - 38 ( трошки більше 2 тис ). Реально часу, поломаних кліпс - в грошовому еквіваленті більше ніж вартість того що зразу видає пошук. Тому вислухаю варіанти - якіх виробників варто розглянути щоб знов за рік не лізти.

Аналогічно з блоком кнопок - поки виймав він розвалився на нижню частину з платою і пластинками-перемикачами, частина з яких перестала мати пружність і не відбиває кнопку в нульове положення - і верхню частину власне з кнопками. Інтернет також його десь від 10 фунтів пропонує ( 500+ грн ) тому навіть не бачу сенсу заморочуватись з ремонтом, особливо якщо то не оригінал бо немає жодного маркування. Доречі, навіть той шматок пластику з алі експрес до водійського дзеркала мав імітацію оригінального маркування і навіть чотири кільця ag.gif - встав на місце ідеально як там і був завжди, я аж здивувався такій гарній копії.

Ну і останне - гофра. Розкрутив джгут дротів на окремі фішки і з допомогою великої кількості змазки протягнув через гофру нерозпіновуючи. Саму гофру наш одноклубник підігнав б\у оригінал, за що йому окреме дякую drinks.gif , і все стало на місце. По ходу виправив старий ремонт двох переломаних силових дротів в гофрі - хтось зробив ну дуже жорсткою муфтою яка сама по собі могла гофру нищити.

Також, замінив секретки на звичайні колісні болти, і вкрутив нарешті всі 5 на кожне колесо - деякі були "потягнуті", які раніше виявив і викинув, тому машина по колісним була некомплектною. За б\у болти таккож дякую!

Изменено: sapphir, 05 Октябрь 2025 - 18:59

• 0

1 пользователей читают эту тему

0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых