Тема про шляхи офіційного виїзду закордон.
Виїзд, легалізація, проживання, вивчення мови, навчання, робота.
Без повчань та переходів на особистості.
Тільки факти та поради.
Опубликовано 16 Сентябрь 2025 - 18:04
Тема про шляхи офіційного виїзду закордон.
Виїзд, легалізація, проживання, вивчення мови, навчання, робота.
Без повчань та переходів на особистості.
Тільки факти та поради.
Опубликовано 24 Октябрь 2025 - 11:17
Співробітниця, лаборантка нашого факультету відправила сина в Ірландію в Дублін.
На 5-й день там його вбили, в гутожитку для біжанців, сомалієць зарізав його, порізав ще одного хлопця з України та порізав наглядачку закладу.
Писали якийсь конфлікт через їжу.
https://myukraine.in...ts-v-irlandiyi/
Опубликовано 24 Октябрь 2025 - 18:52
Писали про це в Телеграмі.Я не расист,але вважаю що цих чорнозадих давно пора з Європи виперти назад у Африку.
Підтримаю, я не расист, але негрів не люблю
Нажаль Європа дуже до них толерантна і колись поплатиться за це
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 24 Октябрь 2025 - 23:08
Брат здавав мовний екзамен в Бірмінгемі в минулу суботу - з білих англійців тільки один на вході всіх перевіряв. І все - одні жовто-коричневі приймали англійську мову в інших таких самих
Того тижня цигани заїхали прям на територію бусом з відкритою платформою, завантажили на кузов всі пусті палети що стояли під дашком і поїхали. Серед білого дня під камерами - це вони навіть крадіжкою не рахують а місцеві копи і адміністрації зв"язуватись не хочуть бо собі дорожче. Тому ось цей british values - до цього треба звикнути і якось для себе прийняти, я покі що не звик...
Изменено: sapphir, 24 Октябрь 2025 - 23:10
Опубликовано 25 Октябрь 2025 - 08:36
Изменено: Шусман, 25 Октябрь 2025 - 08:36
Опубликовано 31 Октябрь 2025 - 13:32
Знайомий знайомого в декількох країнах пожив (Штати, Чехія, Іспанія). Особливо інформації не маю, але останнє що чув: повернувся би з дружиною в Україну (він виїзний) якби не безпекова ситуація. В Іспанії зараз в місті Salou. Це 100 км на захід від Барселони по узбережжю. Житло коштує шось біля 500$ (чи Євро), в Чехії було значно дорожче.
Опубликовано 31 Октябрь 2025 - 13:39
molodec, Зараз заради цікавості відкрив перше посилання
https://www.idealist...por=precios-asc
Дійсно квартири по 400-500-600 Євро, але це курортне містечко і такі ціни з вересні по травень.
Опубликовано 31 Октябрь 2025 - 13:47
Опубликовано 31 Октябрь 2025 - 13:58
приезжал знакомый, сказал продукты там дешевлея про жилье. на сайтах, как правило краткосрочные аренды. А-ля отпуск.
По Италии знаю, что сумма от заявленной разнится с реальной. Плюс оформления законности проживания, залоги и т.д. и т.п.
Можно в чёрную снять, но на это мало кто идёт.
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 31 Октябрь 2025 - 14:02
я про жилье. на сайтах, как правило краткосрочные аренды. А-ля отпуск.
По Италии знаю, что сумма от заявленной разнится с реальной. Плюс оформления законности проживания, залоги и т.д. и т.п.
Можно в чёрную снять, но на это мало кто идёт.
я понял, что вопрос надо изучить детально. спс
Опубликовано Вчера, 08:50
![]()
у мене дитина квартиру у Дніпрі за такі гроші знімає
В Берліні малий за гуртожиток 500 євро платить ( в блоці дві окремі кімнати і спільні туалет і кухня ).
Тут - напевно також можна кімнатку зняти фунтів за 400 ( на початку 2000 брат платив 80
).
50 фунтів за 10 кубів води, 150 фунтів за цей місяць газ і електрика ( зимою ще десь +100 набігає), ще десь 40 фунтів місцевий збір ( сміття, прибирання території - типу квартплата але в нас якісь пільги ). Ну і таунхаус на 3 спальні це ще 800+ в місяць, скоріше навіть 1000+ на початках. Інтернет, телебачення і всяке різне - по бажанню.
Але багато отримують по Універсал Кредіт житло безкоштовно в тимчасове користування ( соціальне ) - воно звісно в більшості ніяке, але якщо зможеш підтримувати такий статус довго ( що люди і роблять десятиліттями правдами/неправдами ) - зробиш ремонт і зможеш нормально жити.
Опубликовано Вчера, 08:51
панове хелп. Є у когось інформація по житлу у Іспанії? скільки коштує? де бюджетно, але в місті з більш/менш розвинутою інфраструкторою можно наймати?
Уважно бо аферистів ДУЖЕ багато.
Треба бути готовим що житло може бути без мебелі.
Там де житло реальне то обов'язково попросять справку про доходи і лист від попереднього власника житла.
Опубликовано Вчера, 19:25
Уважно бо аферистів ДУЖЕ багато.
Треба бути готовим що житло може бути без мебелі.
Там де житло реальне то обов'язково попросять справку про доходи і лист від попереднього власника житла.
Про покупку житла там. Якщо не ЄС паспорт то 100% податок від вартості. Недавно ввели бо біженці з сша від рижого зробили бум покупки житла в іспанії. В португалії також але поки можна нормально без ЄС паспорта купити. Ціни ужас.
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых