Реклама

Львовяне! Даешь постоянное место сбора! (флудилко)
Начал
Military
, 22 мар 2007 21:37
5238 ответов в теме
Опубликовано 15 Ноябрь 2012 - 09:38
самий легкий варіантя все підтримую більшість.

Давайте пробувати та перебирати різні варіанти. Пропонуйте
Мій варіант був зробити зустріч через тиждень, можливо люди наберуться бажання. Щоб не плутатись в тижнях можна привязати до мясця - перший та останній тиждень місяцю.
Опубликовано 15 Ноябрь 2012 - 12:11
можна привязати до мясця - перший та останній тиждень місяцю.
тоді вийде два тижні підряд (останній і перший ) і потім два-три тижні перерва )))))
а взагалі підтримую зміни мені особисто вшистко єдно коли у будні, головне десь 19.30-20.00 ну щотижня можливо і занадто часто не встигаємо скучити один за одним ))))))))
Изменено: Maks2002, 15 Ноябрь 2012 - 12:11
Опубликовано 16 Ноябрь 2012 - 17:25
розгляньте варіант боулінгу в Сільпо: зокрема в середу - година 117 гривень (з 18:00 по 5:00)
я теж за проведення опелівок в сільпо на Б.Хм...походу тільки апаратів з кавою там не бачив))))а все решта є) стоянка велика, принаймні якшо нема місць перед входом то є за будівлею багато місця...накрайняк, якшо навіть закриють сільпо на санітарний день
, то є підземний перехід
, альбо через дорогу Неаполітана піцерія
я теж за проведення опелівок в сільпо на Б.Хм...походу тільки апаратів з кавою там не бачив))))а все решта є) стоянка велика, принаймні якшо нема місць перед входом то є за будівлею багато місця...накрайняк, якшо навіть закриють сільпо на санітарний день

Опубликовано 16 Ноябрь 2012 - 21:56
нє, ну реально..з центру і прилеглих районів ближче....а ашан то сакольнікі....і Фантеку фігня їхати, а ше дасть Бог скоро проїзною Богданівська буде....хоча вона і зараз проїзна, але тре знати де нирнути з тракту Глинянського, бо уроди біля "двох стовпів" (роздоріжжя Тракту і Богданівської) знов блоками закидали(((
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых