Як там ринок? Можна привітати з продажею?

Опубликовано 20 Май 2008 - 14:43
Як там ринок? Можна привітати з продажею?
1. Радиостанции " Quansheng TG-6A "и" TYT TH-F8 " .
2. Пневматическая винтовка Hatsan Mod. 125 TH-CAMO
Опубликовано 21 Май 2008 - 10:31
1. Радиостанции " Quansheng TG-6A "и" TYT TH-F8 " .
2. Пневматическая винтовка Hatsan Mod. 125 TH-CAMO
Опубликовано 26 Май 2008 - 22:15
Всім привіт.
Може хтось продає дві передні сідушки до Омегі А. А то моїм вже пора...Покі розібрана то помінявби.
Опубликовано 26 Май 2008 - 23:10
Ти не зрозумів, вони поки стоять, але завтра я буду розбирати салон, от і думаю поки сідушки зняті їх або перетянути, або поміняти бо дуже просіли. А пластикові накладки на водійську сідуху і ручку мікроліфта, заїдь на ківерецьку на шрот там стоїть Омега з прогнившими передніми сидіннями, я думаю там ці всі пласмаски є. Бо ті сідушки вони точно нафіг нікому не треба.Слухай,земляк,продай мені бокові пластикові накладки на водійську сідуху,якщо розібрана і не потрібна, і ручку мікроліфта,якщо є.
А сідухи бачив на розборці, 500 грн пара.
Опубликовано 27 Май 2008 - 09:35
Славчику, а де на ківерцівський шрот? Підкажи, плз!Ти не зрозумів, вони поки стоять, але завтра я буду розбирати салон, от і думаю поки сідушки зняті їх або перетянути, або поміняти бо дуже просіли. А пластикові накладки на водійську сідуху і ручку мікроліфта, заїдь на ківерецьку на шрот там стоїть Омега з прогнившими передніми сидіннями, я думаю там ці всі пласмаски є. Бо ті сідушки вони точно нафіг нікому не треба.
Опубликовано 04 Июнь 2008 - 23:07
не переживай, ще трохи і буду просити адміністрацію про створення регіонального топіка, а там побачим.
П.С. пєм пиво на вихідні?мені якраз ДЖТІЕСКУ подивитис- помацати треба
ангела смерті не цікавить чи приготований мертвому саван
Опубликовано 05 Июнь 2008 - 19:52
Пиву попєм! ГТС хочу подивитись бо думаю собі щось нове купити, і не знаю чи треба мені така машина чи ніпісля обіду, в неділю, з задоволеням можем попити пиву. а для чого тобі gtc мацати?
тепер буду фафакати почесному, бо вже по мухобойці впізнаю твою омегуЦе був Я
Опубликовано 05 Июнь 2008 - 21:09
Номер авто напиши і не буду лякатисьПиву попєм! ГТС хочу подивитись бо думаю собі щось нове купити, і не знаю чи треба мені така машина чи ні
тепер буду фафакати почесному, бо вже по мухобойці впізнаю твою омегутак що якщо тобі хтось фафакає на серебристій омезі Б не лякайся
Опубликовано 06 Июнь 2008 - 13:39
Опубликовано 06 Июнь 2008 - 21:43
Тобі теж фа-фа, бачив приємно фа-фа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Фа-фа Вячеслав21 сьогодні близько 8 год на Ківерцівському мосту, я їхав перед тобою.
Изменено: Вячеслав21, 06 Июнь 2008 - 21:45
Опубликовано 08 Июнь 2008 - 23:24
Давай серед тижня, наприклад в Зміїнці в Корчмі.жалко що знов не получилось зібратись.. хто на озері хто спину надірвав.. Андрій(Lutsk) поправляйся, а пива всерівно ще випєм!
Изменено: Вячеслав21, 08 Июнь 2008 - 23:24
Опубликовано 08 Июнь 2008 - 23:34
Я думаю для першого разу можна і без пива, а би зібрались, є бажаючі хай приєдуються.безпроблем.. залишається тільки щоб всі Луцькі зібрались
завтра народ підтягнеться поговорим
Изменено: Вячеслав21, 08 Июнь 2008 - 23:49
Опубликовано 09 Июнь 2008 - 20:35
Андрій привіт.Давайте в Зміїнці, тим більше там Льоша рулить можна буде добалакатись. Може в пятницю?
Изменено: Вячеслав21, 09 Июнь 2008 - 20:36
0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых