Реклама

Луцьктусуйтеся на здоров"ячко
Опубликовано 06 Октябрь 2010 - 18:22
Зустріли, нагодували, оглянули та продіагностували автомобіль. Потім знову зустріли та провели. Дуже приємно, що є такі люди, які не шкодуючи власного часу допомогають одноклубникам. Опель клуб рулить!!!
Опубликовано 07 Октябрь 2010 - 06:20
Доїхали нормально, дякую, о третій ночі. Розумна техніка обмежила оберти на 2800 і тому їхали до 100 км/год. Переклав з німецької що воно хоче так просить заміни паливного фільтра )Alex Say будьласка, це все дрібниці за які не дякують! як доїхали?
Опубликовано 07 Октябрь 2010 - 08:37
Ну так заміни всі фільтри, масло, тосол і нехай ТЕХом скинуть міжсервісний інтервал. Машина, вроді непогана. Тож нехай радуєДоїхали нормально, дякую, о третій ночі. Розумна техніка обмежила оберти на 2800 і тому їхали до 100 км/год. Переклав з німецької що воно хоче так просить заміни паливного фільтра )

Добро всегда побеждает зло. Значит, кто победил - тот и добрый.
Опубликовано 07 Октябрь 2010 - 21:16
Ну так заміни всі фільтри, масло, тосол і нехай ТЕХом скинуть міжсервісний інтервал. Машина, вроді непогана. Тож нехай радує
Замінив паливний фільтр - не допомогло, завтра їду в Житомирський добло центр, хай вони ще подивляться, бо вже починаю переживать. П.с. Номери отримав ам0507вс постановка на облік 1400 грн
Опубликовано 09 Октябрь 2010 - 08:04
+1 "Не верю" (Станиславский).
нікуя собі, як же ми четверо це все проморгали
хоча тосола в маслі та масла в тосолі точно не було туди я заглядав, мож звози другим мастерам може там не все так страшно
Тосола в маслі немає, вигун не перегрівається, масло не бере? По твоїм словам - динаміка нормальна. Не похоже ні на прокладку, ні на турбу. Що з сажевим фільтром? Я ж тобі говорив, що сканер показує помилку по тиску в саж. фільтрі. (якщо бути точнішим - то в якійсь трубці від сажевого фільтру)
Опубликовано 09 Октябрь 2010 - 08:56
Отой дим - то пара, і дійсно в розширювальному бачку є масло, можливий варіант, що вже промивало прокладку і хтось мив систему - звідти і піна в бачку і запах парфуму, а ще на гайці під шестигранник, що збоку распредвала, зірвані грані і вона вікручувалась за допомогою зубила+1 "Не верю" (Станиславский).
Тосола в маслі немає, вигун не перегрівається, масло не бере? По твоїм словам - динаміка нормальна. Не похоже ні на прокладку, ні на турбу. Що з сажевим фільтром? Я ж тобі говорив, що сканер показує помилку по тиску в саж. фільтрі. (якщо бути точнішим - то в якійсь трубці від сажевого фільтру)
Опубликовано 09 Октябрь 2010 - 09:16
Ну, може й так. Прокладку поміняти в принципі не проблема. А що з турбіною?Отой дим - то пара, і дійсно в розширювальному бачку є масло, можливий варіант, що вже промивало прокладку і хтось мив систему - звідти і піна в бачку і запах парфуму, а ще на гайці під шестигранник, що збоку распредвала, зірвані грані і вона вікручувалась за допомогою зубила
Опубликовано 09 Октябрь 2010 - 09:51
коли я дивився не булоОтой дим - то пара, і дійсно в розширювальному бачку є масло,

Опубликовано 10 Октябрь 2010 - 22:15
можливо тому, що все дійсно гарно, з першого погляду, працювало, і цього "гарного" вистачило аж на 20 км.ух ти, який серіальчик
п.с. а чому авто до Миколи на перевірку не загнали?
А в Житомирі дійсно толкові майстри - займаються саме ремонтом Добло, до них їдуть з майже усієї України, при мені ремонтувались хлопці з Херсону, та один з Києва.
З приводу турбіни, так більше 3500 обертів на повний газ, на нейтральці, двигун не розкручує, тим більше там якесь масло в районі інтеркуллера вилітає. Запитав скільки буде коштувати ремонт, то хлопці сказали, що можемо обійтися малою кров"ю (близько 1000 грн), а може й великою - 1000$.
Барига про те що двигун вже розбирався каже, що не знає

Опубликовано 14 Октябрь 2010 - 15:07

«Тільки тим історія належить,
хто за неї бореться й живе»!
Опубликовано 15 Октябрь 2010 - 10:52
Я, як прихільник "поїзденьок" на природу, зкинув їх з дисків, бо на грунті-траві-піску хочу мати щось "зліше", ніж стоковий Контінентал Преміум Контакт. Рулити на ньому добре, а по говнах лазити - троха поганенько...
Зараз перевзувся у всесезонку, а ці - залишились сиротами. Небиті, з ще дуже гарним протектором...
Шкода буде, якщо будуть лежати і припадати пилом на складі.
Комплект віддам за один "штуцер" гриваків.
В кого є зацікавлення - звертайтеся.
Не викладаю у розділ купи-продай, бо не хочу морочитися з пересилками, до того ж ви можете їх побачити на власні очі, заскочивши до мене у таксопарк.
Изменено: Enjoy, 15 Октябрь 2010 - 11:01
Я симпатизую "СВОБОДІ"...Розмовляю і пишу українською... То може я ФАШИСТ???

Опубликовано 21 Октябрь 2010 - 14:20
За базар чисто-реально атвечу!!!
![]()
![]()
![]()
ти цей, жди мене в гості скоро, якщо твоя пропозиція з цафіркою в силі

Коля мені таємно-конфіденційно злив інфу, що ти чекаєш полум"яно-червону Сарайку разом із другом Ісааком? Це правда?

Изменено: Enjoy, 21 Октябрь 2010 - 14:22

Опубликовано 21 Октябрь 2010 - 20:22
Коля мені таємно-конфіденційно злив інфу, що ти чекаєш полум"яно-червону Сарайку разом із другом Ісааком? Це правда?
![]()
![]()

1. Радиостанции " Quansheng TG-6A "и" TYT TH-F8 " .
2. Пневматическая винтовка Hatsan Mod. 125 TH-CAMO
Опубликовано 22 Октябрь 2010 - 09:11

1. Радиостанции " Quansheng TG-6A "и" TYT TH-F8 " .
2. Пневматическая винтовка Hatsan Mod. 125 TH-CAMO
Опубликовано 23 Октябрь 2010 - 07:27
Перла или мат?сніжно білу

Я не можу відкривати чужі таємниці. Якщо Андрій вирішить - він сам розкаже.Ого
з переписки Lutskа і Enjoy я геть нічого не зрозуміла.Ви що вже починаєте на якійсь іншій мові спілкуватись?
п.с. Сарай ( як варіант, ласкаво - "Сараюшка" ) - це міні ( мікро )вен.
Сарай ( як варіант, ласкаво - "Сараюшка" ) - це міні ( мікро )вен.Enjoy, Осталась непонятка насчёт "сараюшки"...
![]()
С другом Исааком ты всё сообразил?
І тут прийшов Микола Nickolyak! Зараз він мені розкаже, що роблять із тими. хто видає чужі секрети...
Ой, млін, ... Побьють мене на опелівці...
Изменено: Enjoy, 23 Октябрь 2010 - 07:34

1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых