З проблемних "брукiвочних" залишилось, аж двi - Мэчникова та Шевченка,STELS, в квітні. і не думаю, що на цей момент щось кардинально змінилося... особливо на вулицях з бруківкою

STELS, в квітні.
Може то був не Львiв

Опубликовано 24 Май 2012 - 08:32
З проблемних "брукiвочних" залишилось, аж двi - Мэчникова та Шевченка,STELS, в квітні. і не думаю, що на цей момент щось кардинально змінилося... особливо на вулицях з бруківкою
STELS, в квітні.
Опубликовано 24 Май 2012 - 12:29
Да я имел ввиду дороги вообще в стране, а не конкретно в Луцке!Интересно, какие машины должны быть во Львове, судя по участку дороги от начала Львовской области (примерно от Стоянова до Каменки-Бугской)?
1. Радиостанции " Quansheng TG-6A "и" TYT TH-F8 " .
2. Пневматическая винтовка Hatsan Mod. 125 TH-CAMO
Опубликовано 24 Май 2012 - 15:55
Дивлячись, що ти хочеш купити на цю суму. Якщо ланоса - то вибір безмежний, а якщо, наприклад, Ауді А6 2008 року - то вибору немаТак все ж таки, хоч якийсь вибір легкових є?
Орієнтуюсь на суму 11-11,5 т. у.о.
Добро всегда побеждает зло. Значит, кто победил - тот и добрый.
Опубликовано 24 Май 2012 - 16:53
Дивлячись, що ти хочеш купити на цю суму. Якщо ланоса - то вибір безмежний, а якщо, наприклад, Ауді А6 2008 року - то вибору нема
Опубликовано 24 Май 2012 - 19:35
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 24 Май 2012 - 20:27
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 25 Май 2012 - 07:51
Ну там де я був - то проспект Свободи (з протилежної стороні від Опера готель), Степана Бандери жахлива, Коперника теж, Антоновича... А Городоцьку вже відкрили?З проблемних "брукiвочних" залишилось, аж двi - Мэчникова та Шевченка,
, а перефирii i в Рiвному достатньо
Може то був не Львiв
?
Забив на цей форум за власним бажанням та бажанням його "карликів"((
-= Жизнь - это болезнь, которая передаётся половым путём ... =-
Опубликовано 25 Май 2012 - 19:54
Получит выговор, чтоВчора ваш Юджин мене ледь не задавив на мазді 3 . Десь в районі Виговського , і втік .
![]()
Опубликовано 25 Май 2012 - 20:00
Про перших дві тупо забувНу там де я був - то проспект Свободи (з протилежної стороні від Опера готель), Степана Бандери жахлива, Коперника теж, Антоновича... А Городоцьку вже відкрили?
А ми ,всьо, втІхаря шпіЙониМВчора ваш Юджин мене ледь не задавив на мазді 3 . Десь в районі Виговського , і втік .
![]()
Опубликовано 31 Май 2012 - 15:27
Опубликовано 31 Май 2012 - 21:22
І ото не лінь було йти на базар за рибою, позичати в сусіда вудку і на клумбі перед будинком фотографувати?Military, та я ж постійно пропоную)) ігнорують, доводиться самому їздити...
от закинув для затравки, а ось зберемось
Опубликовано 31 Май 2012 - 21:51
Опубликовано 01 Июнь 2012 - 07:12
tech є на Волиньавто. Це до Nickolyak-а треба з пузирьом підійти.народ, може не в тему, але э питання до луччан, чи маэ хтось у Вас tech 1????треба MID прошити....
Опубликовано 03 Июнь 2012 - 20:31
А що, самому зайти по ссилці (нік і є ссилкою) релігія не дозволяє? Там все є. + ніхто не відміняв приватні повідомлення... + просто тут можна до нього звернутися, він форум читає. Навіщо все ускладнювати, просити якісь номери?Тот же вопрос...может скинете кто номер Nickolyak-а,хочу прошить дисплей.
Опубликовано 04 Июнь 2012 - 08:23
http://www.stejka.co...aja/luck/hotel/ Найближче до вокзалу Нива. Розміщений на території завокзального ринку. Потрібно перейти колії по пішоходному мосту. Але гадюшник ще той. Ще є дешево і не дуже страшно - "Кедем". Якщо міста не знаєш, то краще на таксі. Таксі буде гривень 20-25.Лучани, підкажіть якийсь не дуже дорогий готель біля зал.вокзалу (назва і якщо можна телефони). Наперед дякую.
Это я с перспективой на будущее, чтоб каждый день не писать по 9 (кстати, не 9, а целых 10) цифр.ked,ну ты ленивый
столько букаф вместо 9-ти цифр.
Изменено: ked, 04 Июнь 2012 - 08:37
Опубликовано 04 Июнь 2012 - 09:01
Я здесь новенький,не всё знаю,когда так как ты говорил сделал - выбило что для меня эта инфа закрыта.А ты наверное вне религий,ибо в каждой из них помощь ближнему почетна и уважаема.Хотя и на том спасибо:)А що, самому зайти по ссилці (нік і є ссилкою) релігія не дозволяє? Там все є. + ніхто не відміняв приватні повідомлення... + просто тут можна до нього звернутися, він форум читає. Навіщо все ускладнювати, просити якісь номери?
Изменено: sa1uk, 04 Июнь 2012 - 09:04
Опубликовано 04 Июнь 2012 - 09:55
Дякую за допомогу!http://www.stejka.co...aja/luck/hotel/ Найближче до вокзалу Нива. Розміщений на території завокзального ринку. Потрібно перейти колії по пішоходному мосту. Але гадюшник ще той. Ще є дешево і не дуже страшно - "Кедем". Якщо міста не знаєш, то краще на таксі. Таксі буде гривень 20-25.
Але особисто я б рекомендував "Україну". Трошки дорожче, але це центр міста і після ремонту там досить пристойно, від вокзалу недалеко. З вокзалу ВСІ маршрутки і тролейбуси йдуть повз нього. І сніданок включеній в вартість номеру.
Опубликовано 04 Июнь 2012 - 10:29
Религия здесь нипричем. Просто как-то не принято раздавать чужие номера телефонов посторонним людям. Николай оставил свои контакты в профиле, значит, посчитал, что так ему удобнее. Мой, например, в подписи и доступен всем. Пока тебе профиль недоступен - пиши в общем форуме. Если Николай сочтет нужным, он ответит тебе. Без обид.А ты наверное вне религий,ибо в каждой из них помощь ближнему почетна и уважаема.Хотя и на том спасибо:)
0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых