я знаю дедушка мороз
Ти якісь странний однако) Якшо я не зміг поїхати в Київ - то значіть я мароз?) Я завтра їду на світязь) Снігурочка
Опубликовано 18 Июль 2013 - 22:13
Ти якісь странний однако) Якшо я не зміг поїхати в Київ - то значіть я мароз?) Я завтра їду на світязь) Снігурочка
ты й без того давно мороз
Опубликовано 21 Июль 2013 - 16:22
Так! Всі місцеві беремо завтра по 200 грн і збираємось біля Там-Тама на 18.00. Треба за базу дати завдаток.
ти дав завдаток чи ні?
не прогуляйте завдаток
Ти їдеш?
Опубликовано 22 Июль 2013 - 15:55
Друзи мои, теперь я еду на тыщу процентов, ибо ваш Луцкий товарищ (с ником из трех букв и через дефис), отдыхая у нас на брегах ххх, прихватил с собой нашу семейную реликвию - губную гармошку и только на Свитязе мы можем ее возвернуть
Опубликовано 22 Июль 2013 - 16:37
незнаю, на наступному тижні їду на тиждень на Світязь з малим. Якщо пійде добре то буду.
Друзи мои, теперь я еду на тыщу процентов, ибо ваш Луцкий товарищ (с ником из трех букв и через дефис), отдыхая у нас на брегах ххх, прихватил с собой нашу семейную реликвию - губную гармошку
и только на Свитязе мы можем ее возвернуть
конечно приедешь, если б я знал что указка лазерная и компас тоже твои, то рихватил бы и их и на Свитязе отдал бы все сразу
Він вже не пам'ятає!
Можливо і ти приїдеш?
Опубликовано 23 Июль 2013 - 08:16
Я хочу. Посмотрим как звёзды станут.
А ты повлияй на звезды ) )
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 23 Июль 2013 - 15:01
А ты повлияй на звезды ) )
От, умеешь уговорить. И ответить нечего.
Так, вот после этого сообщения мне придётся уговаривать не только звёзды но и печень...
Не льсти себе, сего девайса в твоём организме давно нет. Надо инсталировать.
Опубликовано 24 Июль 2013 - 15:02
Шановні Волиняни хто підскаже де на Світязі може відпочити сім"я з 8 чоловік планую 5.08 на тиждень
0977491055 дзвони,домовляйся і відпочивай на здоровя
Василий, враховуючи погану погоду, проблем з поселенням не має. ось тут є перелік нормальних місць, крім того думаю вільний й приватний сектор.
Гадаю що у святкові дні,навіть приватний сектор буде забитий
Изменено: Zdraste, 24 Июль 2013 - 15:00
Опубликовано 26 Июль 2013 - 15:33
Nickolyak, все без змін чи як?
Опубликовано 28 Июль 2013 - 19:25
Щойно прибув зі Світязя . Пробув там більше тижня . 6 днів , на ,Пісочному (де лісова пісня) і три на Світязі . Поки був на пісочному погода була галіма . Збирав гриби , ловив рибу , катався на лісапеді по окружностях . До речі , накатав 68 км. В пятницю переїхав на Світязь , і погода наладилась . За два дні згорів як шкварка .
Станом на 15,00 , сьогодні в районі турбази , температура води 24 гр. :smile:
На Світязі в любу погоду , є чи мало способів чодово провести час .
Шановні Волиняни хто підскаже де на Світязі може відпочити сім"я з 8 чоловік планую 5.08 на тиждень
Місць вільних повно . Все залежить що вам потрібно , і на який бюджет розраховуєте .
На території пансіонату "Шацькі озера" є повно деревяних будиночків прямо на пляжі , по 60 грн. за ліжко , правда зручності на території.
«Тільки тим історія належить,
хто за неї бореться й живе»!
Опубликовано 30 Июль 2013 - 21:56
Фигасе, у вас дождики бывают... :blink:
Нам такой дождик и пол города первых этажей (а может и вторых) станут ихтиандрами
Изменено: Military, 30 Июль 2013 - 21:57
1. Радиостанции " Quansheng TG-6A "и" TYT TH-F8 " .
2. Пневматическая винтовка Hatsan Mod. 125 TH-CAMO
Опубликовано 30 Июль 2013 - 22:26
Фигасе, у вас дождики бывают... :blink:
Нам такой дождик и пол города первых этажей (а может и вторых) станут ихтиандрами
ето еще фигня, на завтра передали что целый день день будет идти проливной. Жесть
Опубликовано 31 Июль 2013 - 00:27
Всі цілі? Машинку ніхто не втопив?
На Перемоги бачив одну Омегу на шнурку сунули (((
сьогодні їх буде достатньо на шнурках і на евакуаторах
DMK, твоя як там на стоянці?
0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых