Опубликовано 22 Апрель 2022 - 11:33
чому? особливо враховуючи як і коли він її "наспівав". як на мене щиро і по живому
Стосовно щирості питань немає, і стосовно виконавської майстерності, і стосовно популяризації також, тим більше на міжнародній арені, це круто.
Але як людині, яка любить хард енд хеві, частково індастріал і дарквейв, військові марші, військові пісні, хоровий спів або просто класичне виконання звичайних пісень (типу естрадних або народних) - ця версія мені не зайшла взагалі. При моїй толерантності до досить багатьох жанрів - як на мене, "повз" і все. Це якийсь біт чи не знаю як називається це аранжування, я теорію музики не знаю, але дуже не моє.
При тому, що я не пригадую іншого виконання цієї пісні, яке мені явно не подобалося б, вона взагалі дуже класна.
Опубликовано 04 Май 2022 - 12:45
Кстати, у Удо также есть новый альбом 2022 года.
Тефтонський орден дає про себе знати, дідусь красава! Зацінив "Jealosy" не Frankie Miller, проте цікаво вийшло.
но, это фломастеры.
Рамми в першу чергу це шоу, іноді крутяцьке, далі музика ) Німецький Танк поза часом, тема що до душі
U.D.O - Tears Of a ClownОпубликовано 11 Май 2022 - 19:07
Не гадав що Макс займе місце в "опозиції" до режиму, майже вся музична рок спільнота рф, сидять тихо як миші включно з Шевчуком та Б.Г. Останній щось там співає, з потрійними змістами, на кшталт Миру- Мир. З радянського (росіянського) року, лише Валерій Гаїна (Круїз) та Макар підтримали Україну.
Изменено: figarey, 11 Май 2022 - 19:15
Опубликовано 02 Июнь 2022 - 22:40
Rainbow для мене - найкраща рок-група, Річі Блекмор - найкращий гітарист, Джеймс Роні Діо (царство йому небесне) - найкращий рок-вокаліст.
----
Ну правда ж вона гарнюня?
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 03 Июнь 2022 - 06:18
Rainbow для мене - найкраща рок-група, Річі Блекмор - найкращий гітарист, Джеймс Роні Діо (царство йому небесне) - найкращий рок-вокаліст.
насчет вокала - зависит от бокала)
вот скромная дамочка с песенкой "один за всех - все за одного"))
в плане вокала - оперную певицу переплюнуть сложно..
https://www.youtube.com/watch?v=zPonioDYnoY
Опубликовано 03 Июнь 2022 - 07:00
Опубликовано 03 Июнь 2022 - 14:14
насчет вокала - зависит от бокала)
Розумію, що виглядатиму білою вороною, але в плані чоловічого вокалу перс Фредді Мерк'юрі (Фаррух Булсара)
найкращий! НУ а у жіночому вокалі для мене ідеальний вокал та суперстар світової естради та й просто секс символ гурту "АВВА" блондинка Агнета Фальтског !
figarey, если что, мну выложил вариант, когда оперная певица реально поет)
Изменено: figarey, 03 Июнь 2022 - 14:31
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых