Нове від норвежців
Ти дивись, а я думав вони вже давно відпочивають.
Опубликовано 08 Декабрь 2022 - 11:02
Ти дивись, а я думав вони вже давно відпочивають.
Свій останній студійний Cast in Steel вони випустили в 2017- му. 22 жовтня 2022 року, A-ha випустила 11-й за рахунком студійний альбом True North після творчої перерви. Вокаліст Мортен заявив, що він не брав участі у написання пісень. "Це дійсно не працює, тому я припинив це робити", - сказав Харкет. Тоді співак зізнався, що взагалі не відчував, що гурт потрібен новий альбом, але коли клавішник Фурухольмен показав йому нові композиції, вони йому сподобалися.
Опубликовано 20 Декабрь 2022 - 23:06
Schnauzer,
Індійський сітар, як і вірменський дудук, - інструменти з неперевершеним, надзвичайно душевним звучанням
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 25 Декабрь 2022 - 13:23
Іван Леньо, фронтмен KOZAK SYSTEM: Ми з хлопцями усвідомлювали, що дуже хочеться створити красиву та надихаючу, позитивну пісню саме для цьогорічних свят. Для кожного українця такі свята, як Новий Рік, Різдво - частина буття. Так, сьогодні вони суттєво зіпсовані війною і будь-яка пісня, яка пишеться в цей період, не може не мати відгоміну війни. Саме тому у відеоряді ви бачите такі фарби, які відповідають нашому сьогоденню: України на генераторах. Уся країна сьогодні по суті - Великий Генератор, який генерує світло, добро та єдність до Перемоги. Цим відео ми хочемо подарувати всім українцям трішки тепла. Трішки позитиву. Трішки віри у те, що рано чи пізно ця темрява закінчиться. Рано чи пізно ця війна завершиться нашою Перемогою і після Перемоги такі свята, як Різдво і Маланка ми будемо святкувати вже в інших фарбах і з іншими емоціями.
Опубликовано 03 Январь 2023 - 12:03
Варіант від Чорномора Блекмора та Кендіс Найт
Знаєм, знаєм
Але моїми улюбленими є перші два плюс дві акустичних версії від Пріст - з Халфордом і Оуенсом, який, з моєї точки зору, як вокаліст взагалі і як вокаліст саме Пріст нічим не гірший (на відміну від Блейза Беррі в Мейден і всіх замін Діркшнайдера в Аксепті). Я маю на увазі - щодо виконання класичних пісень, вперше записаних Халфордом. Так-то в нових альбомах у хоффманівського Аксепту з вокалом все ОК, просто на класичних піснях зрозуміло, що вони сприймаються вторинними без Удо.
Опубликовано 03 Январь 2023 - 13:03
Знаєм, знаєм
Але моїми улюбленими є перші два плюс дві акустичних версії від Пріст - з Халфордом і Оуенсом, який, з моєї точки зору, як вокаліст взагалі і як вокаліст саме Пріст нічим не гірший (на відміну від Блейза Беррі в Мейден і всіх замін Діркшнайдера в Аксепті). Я маю на увазі - щодо виконан
Саме акустичну версію від Халфорда слухаю в авто.
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых