Для продажу на запчастини. Двигун працює, трансмісія також.
Лексус ЖС цього покоління за одну тисячу доларів буде труп навіть у ОАЕ. Тим більше там електроніки немало, що на старій машині має значення, до того ж запчастини трохи дорожчі ніж на більшість популярних американських машин. Така машина і за дещо більші гроші - або для механіка, або для того, хто вже знайомий з хорошим не дуже дорогим механіком. Лексус ЕС, яки по суті Кемрі з кращим салоном - це інша справа.
Взагалі-то, за його гроші (тобто за 3) можна і ЛС400 до 98 р. взяти ще досить живий, але це теж під кваліфіковане самостійне обслуговування, з ревізією багато чого зразу після покупки.
З досить великих і відносно упакованих Pontiac Grand Prix середини 2000-х я бачу, що недорогий. Стан їх у Канаді за цю ціну не дуже зрозумілий. Взагалі вважається, що це досить надійна машина, хоча якість їх виготовлення нижча ніж у Бонневіль. Ну, останнього покоління Бонневіль нормальний буде, скоріше за все, як мінімум 5, а от передостаннього в 3 впишеться точно, ще й з запасом.
З малих вважається хорошим Pontiac Vibe, як фактично Королла у кузові універсал. Але не перших років випуску, не дуже зачухані і з не дуже великими пробігами вони у США трохи дорожчі. Правда, це переважно у дилерів, а цей канадський сайт, наскільки я розумію, і приватних продавців показує.
я ж отписывался о Техасе: Lexus ES, 2005, 3.5 в максималке под 100 миль - 9500уе
вроде как реально нэ бытэ нэ фарбованэ, продавали вторые хозяева...
посмотрели несколько вариантов (вроде пикап Ниссан Армада нравился) - как правило, гуано редкостное пошарпанное, отношение к автомобилям там самое потребительски-пофигистическое (вплоть до того, что в Армаде просто не было куска сидушки и всё пошарпано-ободранное)... хотя вроде искали до 7-8куе (типа не выше цены проданной в Одессе Солары)... увидели реально нормальный лексус - и купили (как и в Одессе - пришел реальный покупатель и положил деньги на капот за Солару - и ему продали)...
поэтому, рассчитывать на шару там вряд ли стоит... в Топ Гире США было задание купить бу авто за 2куе - там вообще какие-то варианты 70-80х находили типа...
Изменено: Manager, 05 Сентябрь 2015 - 23:40