Перейти к содержимому

Реклама

Фото

В Россию на машинеНа что обратить внимание?

• Чтобы отвечать, сперва войдите на форум
146 ответов в теме

jevgen

jevgen

Завсегдатай

• Сообщений 51
  • Авто:Opel Omega B 2,5tdi Караван 2002г. Автодом Fiat MacLouis 2007 год 3.0 ТД
  • Гос. номер:ERY-705
  •  

Опубликовано 05 Март 2009 - 21:12

Да ладно тебе!
В "кабинетах" прекрасно знают как обстоят дела, так что не надо.
Другое дело, что до этого никому нет никакого дела!

Я видел полковника укр. таможни западной. Одеть в костюм спортивный и кожан,вылитый браток на стрелке 90ых годов. Даже распальцовка.
  • 0

*KIRILL*

*KIRILL*

Авторитет

• Сообщений 1097
  •  

Опубликовано 06 Март 2009 - 10:20

У зв'язку із змінами в законодавстві Російської Федерації щодо страхування цивільної відповідальності власників транспортних засобів, а також заходів, що вживаються для їх реалізації, з 1 січня 2009 року на території Російської Федерації забороняється використовувати транспортні засоби, власники яких не виконали встановлений Федеральнім Законом № 40-ФЗ від 25 квітня 2002 року “Про обов'язковий страхувань цивільної відповідальності власників транспортних засобів” (Закон про ОСАГО) обов'язок по страхуванню ризику цивільної відповідальності, яка може настати внаслідок спричинення шкоди життя, здоров'ю або майну інших осіб (автоцивільна відповідальність).
Таким чином, з 1 січня 2009 року в Російській Федерації вступає в дію абзац 2 пункту 1 статті 32 Закону про ОСАГО, відповідно до якого контроль за виконанням власниками транспортних засобів обов'язку щодо страхування цивільної відповідальності в пунктах пропуску на територію Росії, покладений на Федеральну митну службу Російської Федерації.
Щоб уникнути конфліктних ситуацій під час перетинання кордону з Російською Федерацією й забезпечити безперешкодний проїзд транспортних засобів на територію Росії, їх власники повинні надати діючий договір (поліс) обов'язкового страхування цивільної відповідальності власників транспортних засобів, укладений відповідно до Закону про ОСАГО, або страховий сертифікат “Зелена карта”, який також діє на території Російської Федерації з 1 січня 2009 року в рамках міжнародних систем страхування цивільної відповідальності.
6 березня 2009 року
Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України
  • 0

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27606
  • Авто:Suzuki Jimny08,Судно на Підводних Крилах Казанка-М.
  •  

Опубликовано 27 Март 2009 - 16:00

Юстас, как закончилась история с изъятием вод. удостоверения?

Как она еще могла закончиться?!...
Чел нашел "концы"-"сделал" новые права... :sm10:
  • 0

поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14

Ремонт,Консультації,

Допомога в пошуку запчастин.

Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.

Nikolas148

Nikolas148

Авторитет

• Сообщений 1474
  •  

Опубликовано 27 Март 2009 - 22:53

Как она еще могла закончиться?!...
Чел нашел "концы"-"сделал" новые права... :sm15:

Вывод: перед поездкой в Россию надо делать "новые права"......Размещенное изображение лучше 3 комплекта
  • 0
Я люблю дорогу, скорость и шум мотора......

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27606
  • Авто:Suzuki Jimny08,Судно на Підводних Крилах Казанка-М.
  •  

Опубликовано 03 Апрель 2009 - 15:58

Вывод: перед поездкой в Россию надо делать "новые права"......Размещенное изображение лучше 3 комплекта

Зачем сразу и такие капитальные вложения в ГАИ??? :sm3:
Правильный вывод:
Соблюдать ПДД...Оно и понадежней и подешевле да и спокойно как то на душе...
Удачи на дорогах всех стран и континентов! :sm19: ...
  • 0

поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14

Ремонт,Консультації,

Допомога в пошуку запчастин.

Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.

sanyavolga

sanyavolga

Начавший говорить

• Сообщений 2
  •  

Опубликовано 24 Апрель 2009 - 19:54

Вот я еду из Германии в Россию через Украину.Страховка моя действует в Украине, а вот в России я должен делать другую .И подскажите гдк выгодней сделать её на територии Украины или на посту таможнии в России .Последний раз я платил в 2007 году 60 евро за четыре недели.
  • 0

pieer

pieer

Авторитет

• Сообщений 7528
  • Авто:Opel Omega В 2.0 16V. верой и правдой, теперь уже нет его.
  •  

Опубликовано 24 Апрель 2009 - 22:09

Вот я еду из Германии в Россию через Украину.Страховка моя действует в Украине, а вот в России я должен делать другую .И подскажите гдк выгодней сделать её на територии Украины или на посту таможнии в России .Последний раз я платил в 2007 году 60 евро за четыре недели.

Я делал российскую страховку у нас в городе, на таможне тоже делают, но теряется время. Что-то дорого у тебя вышло в прошлый раз. Я за 2 недели отдавал гривень 150, а на год стоит порядка 450 - 500 грн.
  • 0

a1_a1_17_6_1989_2_1a.gif

«Ну, никогда такого не было, и вот – опять» ©

1 пользователей читают эту тему

0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых