Опубликовано 11 Сентябрь 2008 - 23:08
Бач, Володю, розтин показав, що тобі не пощастило (чи навпаки, дуже пощастило) і бландинка була лише однаЯ так зрозумів,що ті бландінки ...
иииииии...пойняфну как тебе сказать))))))))))))))))))))
Опубликовано 12 Сентябрь 2008 - 20:53
Нее.. Совсем не так, как ты понял. Просто нас долгое время было несколько человек. Поэтому мы встречаемся не на оплевках, а друг у друга дома, на кофе, в городе и т.д. Но все меняетсяну якщо так говорить модератотор даної гілки - тоді усі сумніви відпадають... а новачків я так розумію не запрошують)
Опубликовано 12 Сентябрь 2008 - 21:41
Опубликовано 17 Сентябрь 2008 - 09:01
Опубликовано 17 Сентябрь 2008 - 11:41
Найменше до зими шиноторговці готові. Вчора заїхав в один магазин прицінитися, то в них з зимових тільки минулорічні залишки. Кажуть "заходьте десь у кінці місяця, вже буде весь асортимент"Як Вам погода?, зимова гума у всіх готова?
Опубликовано 17 Сентябрь 2008 - 17:43
погода багата сюрпризами, поживемо ....Та зарано вже про зиму говорити. Ще буде осінь, тепла. Я на гриби збираюся
...
Опубликовано 17 Сентябрь 2008 - 21:43
Опубликовано 22 Сентябрь 2008 - 22:42
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 23 Сентябрь 2008 - 07:11
Опубликовано 23 Сентябрь 2008 - 18:56
То не гума ((Про гуму:щось забагато аварій вчора ввечорі бачив.Дві великих:маршрутка №76-ланос на перехресті біля Довженка на Сихові.Добряче поцьомалисчя
Друга за участі тролейбуса і ще пари машин біля перехрестя Симоненка-Володимира Великого.Теж немаленькі пошкодження у машин.Так що не всі розраховують швидкість на мокрій дорозі.Плюс погана видимість в дощ
Люблю грибочкиrex A, Сашко, гриби, вони, сцуко, різні бувають
Опубликовано 23 Сентябрь 2008 - 21:42
вже пропонували... тема заглохла(народ давайте чтоль хоть соберемся официально ,чи шо
Опубликовано 23 Сентябрь 2008 - 21:48
Сьогодні на Стрийській наш партнер на мерсі вирішив розвернутися...розмовляючи по телефону, через суцільну подвійнуСегодня на Стрийской мужик на мерсе решил развернуться через двойную сплошную у меня перед носом ( я еле оттормозилась(
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых