вместе
![]()
![]()
в точку
дякую! бокс хочеш чи авто? :)
хочу бокс.
тачка зачотна.
Опубликовано 18 Июнь 2015 - 09:52
Можна й через місто, якщо є бажання відчути на собі австрійську бруківку))
Був у Вас в місті в понеділок, відчув усі переваги австрійської бруківки . Місто красиве, нажаль по місту не гуляв, був проїздом.Що помітив: у нас у місті фішка - обганяти через подвійну суцільну і проїзджати на красний (не всі звичайно), а у Вас у місті фішка - не вмикати повороти ))). Чи то може мені так попалось?
Опубликовано 18 Июнь 2015 - 10:14
Був у Вас в місті в понеділок, відчув усі переваги австрійської бруківки
. Місто красиве, нажаль по місту не гуляв, був проїздом.Що помітив: у нас у місті фішка - обганяти через подвійну суцільну і проїзджати на красний (не всі звичайно), а у Вас у місті фішка - не вмикати повороти ))). Чи то може мені так попалось?
э таке
Опубликовано 16 Июль 2015 - 21:16
http://www.opel-club...-serpnya-2015r/ бажаючі є?
Опубликовано 17 Июль 2015 - 19:30
Був у Вас в місті в понеділок, відчув усі переваги австрійської бруківки
. Місто красиве, нажаль по місту не гуляв, був проїздом.Що помітив: у нас у місті фішка - обганяти через подвійну суцільну і проїзджати на красний (не всі звичайно), а у Вас у місті фішка - не вмикати повороти ))). Чи то може мені так попалось?
50% не вмикають повороти. Факт.
Опубликовано 21 Июль 2015 - 14:25
Опубликовано 04 Август 2015 - 17:16
Хлопці, хто де заправляє соляру у нас в Чернівцях? Де нормальна є? Заправляюсь на ОККО, але там вже якусь х...ню заливають. Кажуть, ніби білоруська соляра нормальна, але на яких вона заправках?
Заправляй Пульс
дороже на гривню то есть + 60 грн на полном баке у меня, но расход меньше !! и качество вроде получше
Опубликовано 04 Август 2015 - 21:45
Заправляй Пульс
дороже на гривню то есть + 60 грн на полном баке у меня, но расход меньше !! и качество вроде получше
Так я имел ввиду пульс. Только его я уже не первый год заправляю, но разница с тем пульсом, что был 1-2 года назад и сейчас ощутимая.Машина в последнее время стала брать больше соляры, думал, что-то может засорилось или износилось в подкапотном пространстве. Но убедился, что это стали на заправках сильнее разводить соляру. В начале 2014-го, когда только начинались у нас в Украине заворушки, мой тесть запас 100 л дизеля с ОККО пульс, теперь решил ее мне залить. Сейчас уже второй бак отъездил и заметил ощутимую разницу между этой с 2014-го года и теперешней, тоже ОККО пульс. Целого бака (до загорания лампочки, около 43 л) хватает на 750-770 км, когда на теперешней соляре, что льют на заправках хватало на 650-680 км, т.е.разница около в 100 км на баке. Вот и думаю соскочить с ОККО на что-то получше, если есть. Чувствую, дальше будут еще сильнее разбавлять и потом буду движок ремонтировать, тем более, что у меня Commonrail, а он очень уж нежный.
Опубликовано 09 Август 2015 - 23:13
понял, спасибо, попробуем.
А кто-то пробовал заправляться на заправке, по дороге на Мамаевцы, напротив проезда в Метро (не помню название, что-то там связано с Евро), которая не так давно открылась? Вроде говорят, что там неплохое топливо...
Опубликовано 10 Август 2015 - 11:49
Три роки заправляю дизель на окко, то пульс то звичайний євро. Різниця у витраті палива мінімальна, більше витрата залежить від того як часто праву педальку до упора нажимати. Але їздити на окко кожний раз далекувато ( за винятком якщо заправляєш повний бак -тоді норм.). Так ось вирішив заправити авто на мавексі. Залив 10 літрів і нічого, їде. Покатаюсь трохи на солярці з мавексу, тисячі через 2 поміняю фільтр і буде видно чи сильно він брудний, бо після дизеля від окко фільтр світлий і майже такого ж кольору як новий.
Опубликовано 10 Август 2015 - 18:41
А кто-то пробовал заправляться на заправке, по дороге на Мамаевцы, напротив проезда в Метро (не помню название, что-то там связано с Евро), которая не так давно открылась? Вроде говорят, что там неплохое топливо...
У мене кум катається на Італію і заправляється на тій запрвці, він довольний !!!! Особисто я не пробував .
Опубликовано 10 Август 2015 - 23:01
Так і називається "Євро нафта". Заливаю 95 і неможу нарадуватись своїм старим коритом (після так званого енерджі), розхід, тяга радують, але до Пульса можливо і недотягує але і різниця в 3,5 на літрови.
Опубликовано 17 Сентябрь 2015 - 21:43
Так і називається "Євро нафта". Заливаю 95 і неможу нарадуватись своїм старим коритом (після так званого енерджі), розхід, тяга радують, але до Пульса можливо і недотягує але і різниця в 3,5 на літрови.
Заправив, на цій заправці два повних бака. По розходу й потужності десь на рівні теперішньої ОККО пульс. Зараз заправив бак на новій заправці "Брсм нафта", кажуть там білоруська соляра. Перші враження - іде краще ніж на ОККОвській. Подивимось, який розхід вийде.
Изменено: Jpurs, 28 Сентябрь 2015 - 12:12
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых