Реклама

ЧерновцыОпелеводы Черновцов организовываемся.
Опубликовано 04 Апрель 2017 - 08:19
А Сепар в истерике бьется за все что дороже жигулевских запов))))
Друзей очерчивая круг, не раскрывайте всем объятия. Порой размах широкий рук...... весьма удобен для распятия!
Учите латынь, в аду с вами никто по-английски разговаривать не будет.
Опубликовано 11 Апрель 2017 - 19:59
Изменено: Ник 78, 11 Апрель 2017 - 19:59
Друзей очерчивая круг, не раскрывайте всем объятия. Порой размах широкий рук...... весьма удобен для распятия!
Учите латынь, в аду с вами никто по-английски разговаривать не будет.
Опубликовано 29 Апрель 2017 - 21:17
Dosa, привіт! В центрі Хотина є точно один готель, над магазином поруч з ринком. Авто буде стояти фактично на дорозі, готель так собі. Якщо не ночуєш в Кам-Поді, то краще вже до Чернівців доїхати. І недорого це скільки? А то в нас мінімум 400 за середній готель треба дати.
"Еще используете ДВС на своих авто, обезьяны?" - Никола Те?сла
Опубликовано 29 Апрель 2017 - 21:39
Dosa, привіт! В центрі Хотина є точно один готель, над магазином поруч з ринком. Авто буде стояти фактично на дорозі, готель так собі. Якщо не ночуєш в Кам-Поді, то краще вже до Чернівців доїхати. І недорого це скільки? А то в нас мінімум 400 за середній готель треба дати.
Там можно машину загнать с внутреннего двора, он на ночь закрывается. Отель называется Хотин, по 5бальной шкале 3+, учитывая маленький город. Были там на НГ, в номере немного совдепия, зимой немного прохладно, но в принципе сойдет
Опубликовано 30 Апрель 2017 - 18:22
Sashok04, urec-dnepr, Дякую, що відписалися. В суботу виїхали в с.Кривче (печери), потім Кам'янець - Хотин. Ночувати вирішили їхати в Чернівці. На об'їзній Чернівців побачили вказівник на готель "Оазис". Трохи гадюшник але двомісний номер 300 грн. Чернівці супер, дуже сподобалися
Колоритне місто.
Опубликовано 30 Апрель 2017 - 22:50
А ви не на чорному седані сааб здається їхали? Якраз перед мною повертали з об'ізної як в центр, а потім швидко вправо передумали?
Опубликовано 02 Май 2017 - 08:24
Опубликовано 02 Май 2017 - 16:57
Опубликовано 03 Июль 2017 - 20:27
По сравнению со Львовом будешь слегка озадачен.кілька років тому проїжджав вночі через сам центр по дорозі в Болгарію ... теж дуже сподобались Чернівці .... вразила велика кількість бруківки навіть в порівнянні зі Львовом ))
Дуже хочу попасти туда на вихідні аби мати більше часу на оглядини ))
Опубликовано 04 Июль 2017 - 21:03
PULYA, я у Львові живу ... і навіть Краків чи Будапешт "вау" ефекта не викликає, хоча і дуже гарні міста ... але я люблю подорожувати і впевнений що на якісь вихідні точно навідаюсь в Чернівці. хоча б для того аби скласти своє враження про місто ))
в Празі і Відні не був )) кажуть у Відні вау ефект є практично у всіх )))
в будьякому разі, як на мене, Чернівці це те місто яке варто відвідати
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых