Nabludatel, картопля
Реклама

Ура! Карась пошел!Сезон рыбалки открыт!
Опубликовано 13 Август 2022 - 08:34
На что ты его таскаешь?)
Ти ж коло Одри живеш? Пишуть що риба і бобри тоннами плаває дохла. Правда?
https://www.polskier...ра-и-рыба-в-ней
Опубликовано 19 Ноябрь 2022 - 09:07
18листопада 2022
Повітря -6*С,вода +6*С
Щука,окунь...
Окунь взаброс на відвідний та 2.5дюйми силікон.
Жерех біснується...Але треба в когось піддивиться як ловити...Бо покльовки чисто випадковонелогічні...
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 21 Ноябрь 2022 - 12:46
Жерех біснується...Але треба в когось піддивиться як ловити...Бо покльовки чисто випадковонелогічні...
зазвичай треба знайти конкретну точку(бить може всюди брать буде не всюди), плюс повідець з флюра, і кидай подалі, старайся щоб за тобою якийсь фон був, кущі, високий берег
там де гуляє коса перекатиста я так розумію
Опубликовано 21 Ноябрь 2022 - 18:05
там де гуляє коса перекатиста я так розумію
Так...
Причому ганяє тюльку так,що іноді півкорпуса визирає...
плюс повідець з флюра, і кидай подалі,
Що кидай?
Одні розповідають про всемогущий чарівний попер,інші про кастмастер,ще про пількер...
Упираюсь-жодної покльовки.
Тролінгуєш без жодної думки про жереха-бере на воблєра і колєбалки з долоню розміром...
Хрєн поймеш цього жереха.Хайка більш прогнозована)
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 05 Декабрь 2022 - 13:27
Вот и первые серьезные морозы. Кому-то уже удалось открыть сезон?
В п'ятницю вечором ловив окуня на відвідний по відкритій воді...Затоки та озера прихватує,але лід дуже тонкий...
В неділю зранку бачив пінгвіна з пешньою в руках-біг перевіряти навколишні озера.Зупинився,поговорили...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 11 Декабрь 2022 - 21:55
Пусть Бог воздаст Тебе вдвойне всё то , что Ты желаешь мне
Опубликовано 14 Февраль 2023 - 02:06
Готуюсь до сезону
Минулого року бував на рибалці рідко, бо не до рибалки було. Вирішив виправлятися, бо війна-війною, а відпочивати також треба. Для своєї лайтової палички Ексклюзів Твічінг Спешиал купив нову подружку - Шимано Ультегру 3000-го розміру. Вже купив до неї кастомний кноб і хороші підшипники.
На оригінальні приманки зараз ціна неадекватна, буду тепер обривати на корчах китайські репліки Відгуки на них, в основному, досить непогані. Маю хороший багатолітній досвід ловлі на Косадаківські копії, особливо на Міраж(Хамсин), Інтра і Курадо.
Прикупив:
Bearking Ito Shiner 115SP колір D Mat Tiger
Bearking Ito Shiner 115SP колір O Gold Silver
Bearking Rerange 130SP колір D Mat Tiger
Bearking Rigge 90SP колір D Mat Tiger
Bearking Calibra 75S колір D Mat Tiger
Bearking Calibra 75S колір F Graphite
Bearking Realis Jerkbait 100SP колір P Gold Silver
Bearking CrackJack 78SP-SR колір D Natural
Воблер KD7481 INTRA XS 125F (2-GT), Floating, 125mm, 18,1g (580)
Воблер TsuYoki RODGER 106F 410, , шт (55470)
А також вирішив спробувати тейл-спінери, купив декілька штук.
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 14 Февраль 2023 - 08:32
Щукарь, ух, как ты закупился.
А какой тест палки и какой хищник в приоритете? Помню, что ловля с лодки?
Сам в прошлом сезоне на воде не был. Запрещали, да и настрой. В следующем таки планирую такой отдых голове, если запрета не будет.
Сам ловлю палкой тестом 2....8 грамм, катушки 2000 размера, тонкие шнуры типа Нанофила 0,06...0,08. В основном по окуню. Вываживать горбачей на такую снасть одно удовольствие. Но у меня в приоритете джиг. Это поисковая ловля и самая результативная у меня. За все время помню только пару рыбалок, когда твич перелавливал джиг.
На лед сейчас выхожу периодически. Полавливаю окушков на "яйца".
Опубликовано 14 Февраль 2023 - 09:24
А какой тест палки
Тієї, що згадував вище, 5-21. Не люблю я оті всілякі "мікро" і "нано"
Є ще палички покрупніші.
какой хищник в приоритете?
Нік мій бачив? А він пішов від прізвиська серед дачників Сашко-щукарь. Останні роки облінився і рідко коли кудись виїджаю, ловлю в себе на дачі, а це в основному щука. Судака мало, окунь лише останнім часом почав масово з"являтися. Для окуня і прикупив тейл-спінери.
Дача знаходиться на Інгульці, там, де річка починає розливатись в Карачунівське водосховище.
Помню, что ловля с лодки?
Заборона
Тому і мало ловив в минулому сезоні.
На лед сейчас выхожу периодически.
Зимова рибалка - не моє, від слова зовсім
Изменено: Щукарь, 14 Февраль 2023 - 09:27
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 14 Февраль 2023 - 09:38
Даже не пробовал?Ніразу

Для мене така пора року дуже некомфортна, я навіть пізно ввосени нечасто ловлю. Була б змога - жив би в тропіках
Зараз за вікном сиро і слякотно, дощик накрапає... звичайна погодка як для лютого місяця Яка ще може бути рибалка в моєму розумінні?
Опубликовано 14 Февраль 2023 - 10:24
poroh21, спасибі, гляну
Опубликовано 14 Февраль 2023 - 13:33
Для своєї лайтової палички Ексклюзів Твічінг Спешиал купив нову подружку - Шимано Ультегру 3000-го розміру. Вже купив до неї кастомний кноб і хороші підшипники.
А також вирішив спробувати тейл-спінери, купив декілька штук.
Щукарь, дуже рекомендую голденкетч буратінки подивиться,
в мене фаворит інквізітор 110sp, хороший також монтеро 110, і працював поки не обірвав джампер
Зайшов глянути фотки рибки, а тут з"їзд іншопланетян, чи може то шпигунські коди
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 14 Февраль 2023 - 19:39
Зимова рибалка - не моє, від слова зовсім
продірявити луночку і в тупу посмикати на балансір.Мега релакс....
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 14 Февраль 2023 - 21:57
А завтра і щуку ніззя ловити до 31.03
http://www.opel-club...ruchnoj-raboty/ М'які ,в'язані іграшки
Опубликовано 15 Февраль 2023 - 00:16
продірявити луночку і в тупу посмикати на балансір.Мега релакс....Теорію я знаю, зимова рибалка технічно набагато простіша за літню, але ж справа не в тім... коротше кажучи, я "мерзляк"

Опубликовано 15 Февраль 2023 - 07:41
Щукарь,
Та я теж мерзляк...
Наразі тепло вдягнутись не проблема...
Релакс від тупняка на балансір-важко з чимось порівняти....
100% заміна важких наркотиків/бухла та забезпечує відхід від реальності.
Також знімає сексуальну напругу,забезпечує наповнення подіями життя і релаксацію від зміни виду діяльності...
Балансир варто прописувати людям з суіцидальними нахилами,особам після розриву стосунків,сімейними кризами і т.д.
Изменено: Юстас, 15 Февраль 2023 - 07:47
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 15 Февраль 2023 - 14:47
Опубликовано 15 Февраль 2023 - 17:11
Щукарь,
У тебе в ареалі переважає верховодка?чи мілка водойма?
У мене тільки один схожий воблер,в натуральному окрасі.Заглиблення-1м.Косить-все живе навколо себе...Тролінг
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 15 Февраль 2023 - 18:00
У тебе в ареалі переважає верховодка?чи мілка водойма?Фактично водосховище, з довгими мілинами під берегами. А з човна нізззя, бо війна

Зараз вибираю навіть нову паличку під берегову ловлю, порадили Спінінг Favorite Skyline NEW SKYA-762MH 2.29 m 10-35g Ex.Fast
Передивляюсь відгуки, начебто хороший прутик, завтра замовлю. На жаль помацати, потрусити в реалі немає можливості.
Опубликовано 15 Февраль 2023 - 20:03
скайлан взагалі річ! Дзвінка. Трохи юзав)Фактично водосховище, з довгими мілинами під берегами. А з човна нізззя, бо війна
Зараз вибираю навіть нову паличку під берегову ловлю, порадили Спінінг Favorite Skyline NEW SKYA-762MH 2.29 m 10-35g Ex.Fast
Передивляюсь відгуки, начебто хороший прутик, завтра замовлю. На жаль помацати, потрусити в реалі немає можливості.
http://www.opel-club...ruchnoj-raboty/ М'які ,в'язані іграшки
Опубликовано 16 Февраль 2023 - 10:51
якшо для твіча то як на мене це зовсім не його, у кума скайлайн, джиг, під жереха непагано, але твіч ні, плюс в нього рукоять велика не зручно буде смикать, але це моя думка
і до того ж його ціна, як на мене вона не відповідає цій палці
глянь інквізитор від голденкетч, він більш під твіч підійде
пишу по палкам які сам тестував, у фаворита є варіант(модель така), така дубова палочка, дуже гарно під твіч
Изменено: poroh21, 16 Февраль 2023 - 10:52
Опубликовано 16 Февраль 2023 - 18:43
рукоять велика не зручно буде смикатьТа я й сам не маленький

Спасибі за поради, поки що розбираюсь з можливими варіантами(не модель така)
і до того ж його ціна, як на мене вона не відповідає цій палціМені обіцяють ціну 5100.
Скидку можуть зробити тільки на Фаворит. Та і в мене є їхній лайтовик
Ексклюзів Твічінг Спешиалподобається.
Опубликовано 17 Февраль 2023 - 09:37
Та я й сам не маленький
я й сам не маленький, але навіть з варіантом від фаворита в якого коротка рукоять то мені б хотілося коротшої. Куму купили aiko butch в моєму розумінні це ідеальний спін під твіч, і ціна досить демекратична як для такої палки. Ним я довго не твічив, десь годину, але дуже сподобався навіть хотів собі купити, але потім розпробував джиг))))
якось я про кумового бутча і забув, не твічили з кумом вже років чотири, придивись до цієї модельки
Изменено: poroh21, 17 Февраль 2023 - 09:38
Опубликовано 17 Февраль 2023 - 23:13
вже років чотириТак отож... Зараз сильно зменшився асортимент на такому специфічному ринку, тому в Україні такий спін зараз не купити. Багато чого не завозиться, навіть українських брендів: володарі торгових марок Фаворит і Земекс взагалі воюють в ЗСУ.
Опубликовано 18 Февраль 2023 - 10:23
Щукарь, якшо бутч то ми тут брали, дивлюсь вони і зараз є https://www.ukrsnast...-Aiko-Butch.php
Опубликовано 18 Февраль 2023 - 15:33
ми тут брали
Якраз зараз розслідую по відгуках і таке інше, шо це за контора, в якій майже все є. Негативу не знайшов. Зв"язався з власником, каже доставка займає десь 20 днів. Значить товар не в Україні.
Є на тому сайті Максимус Ман"як обновлений, хороший твічевий, дещо легендарний дрючечок але трохи вибивається за рамки бюджету...
бутч
Закороткий, як для берегової ловлі. І є підозра, що вона такою й цього сезону буде, що навігацію не відкриють. Поки що не чув, щоб штрафували, але й на воду не пускають, заборона
Ман"як також короткуватий, 2.10 м.
В ціні Буча у Максимуса ще Блек Сайди є, і також короткі
Оптимальний зріст, як на мою думку, був би 2.30 м.
Изменено: Щукарь, 18 Февраль 2023 - 15:35
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых