Так тоже самое, если ничего не случится то я в деле.
А то буду падлюкой пятилетки
Опубликовано 27 Март 2017 - 17:24
Не падлюкой, а пятелюкой ))Так тоже самое, если ничего не случится то я в деле.
А то буду падлюкой пятилетки
Опубликовано 27 Март 2017 - 20:39
будем ехать
Прошу оголосити весь список!))
еревозка с РОП Ржищев на точку будет платной.
Сантиметр Л.Українки-хіба ж це багато?))
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 02 Апрель 2017 - 07:43
31березня-1 квітня...
Був на своєму березі з молодшим науковим співробітником-Канікули,тому прискочили о 4 годині в тяпницю....
В мене справ перед сезоном за горло,але за наживкою та фішкою на пташиний ринок заскочили...
В п'ятницю був сильний вітер,аж свистів та зривав піну з гребнів хвиль.Намішали прикормки та закормили.
У "вільний від відпочинку час"-вирішив я зробити відкриту альтаночку для дружніх посиденьок на природі.
Матеріалу-повен ліс.Трохи досок(б/в з опалубки) видали будівельники Свято Преображенської церкви в Гусинцях.
До справи будівництва з пилкою,власною сокирою та молотком гаряче долучився Саня.
В суботу вибрались половити риби тільки о 9 ранку...Поки розбудиш, збереш,нагодуєш підростаюче поколіно-йде прірва часу.
Але ж воно того варте...Погода в суботу була лагідною.Вода спокійною.Назирати за поплавцями було зручно.Краснопчик-шаленіючи ганявся за нашими насадками-кльов був як з кулемета.
Клювало до 10ранку і після 5 вечора.Наживка опариш,червоний хробакКарася-не було),але насмикали з Сашком Краснопчика на 3 сковороди.Розмір берибельний))
До вечорнього кльову закінчили і альтаночку)Тепер можна посидіти за столом великою кампанією і на голову капати не буде і зручненько.Лавки робив з спинками,стіл з дверей 800х1900 вселив клейонкою.Дах над альтанкою 3х3м вкрив лінолеум з утеплювачем...
Відпочинок був поєднаний з створенням бази для більшого задоволення знаходження на улюбленому березі)
Рибу перечистили і вже в сутінках вечора суботи майнули до діда на дачу.Посмажили улов і схарчили з пивом...
У нас з собою було,але ми не зловживали!(с)
Чого і Вам бажаю)
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 02 Апрель 2017 - 20:48
Супер красота! Надо еще всю конструкцию сеткой обвернуть, иначе посиденьки не получатся, комары друзякив сожрут.... :)))
Дик та що з сіткою-нікуди не ділась)Вона поруч.Від комарів є де сховатись.
.А ця,щоб вдень зібрати "раду старійшин"-погомоніти та погрітись на сонечку,вдихнути ковток свіжого повітря,отримати насолоду від погляду на береги Борисфену/Ржищева/Балико-Щучинки,Гусинцівської церкви...Робив так,щоб з альтанки було видно удилища на вимостці з закинутими поплавцями .Щоб в дощ можна було посидіти в альтанці як під парасолею,а не ховатись в закритій альтанці...
Одним словом-ця альтанка задумувалась саме відкритого типу для дружнього спілкування)Тобі сподобається)
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 02 Апрель 2017 - 20:55
Представляю как "трохи хильнувши" сломя голову несусь на вымостку - там поплавок "пропал"
![]()
![]()
Нормальний хід!
аби не повторювати подвиг а-ля "Денич"))
если ничего не случится то я в деле.
Та що може трапитись?...За квітнем буде травень,по тому червень і карась сховається в латаття за церквою)
До цього часу встигнеш?)
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 03 Апрель 2017 - 10:15
Нормальний хід!
аби не повторювати подвиг а-ля "Денич"))
Та що може трапитись?...За квітнем буде травень,по тому червень і карась сховається в латаття за церквою)
До цього часу встигнеш?)
1. подвиг Деныча ешо никто не повторил...
2. Думаю да. Сейчас разгребусь с проблемами и тогда можно.
Я вот думаю может в отпуск пойти, на пару деньков тогда можно будет приехать.
Опубликовано 03 Апрель 2017 - 10:34
Дах над альтанкою 3х3м вкрив лінолеум з утеплювачем..
p/s/ вродь сейчас уже запрет на вылов, нерест
Опубликовано 03 Апрель 2017 - 21:05
вродь сейчас уже запрет на вылов, нерест
Паша-візьми один гачок,вилови 3кг(або один екземпляр будь якої ваги важче ніж 3 кг.) на добу і спи спокійно!)
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 04 Апрель 2017 - 09:07
Даже хищника можно? Успел съездить перед запретом на Дунай
Хижака?Цього-теж можна)
Гарний у Вас Дунай і улов гарний.
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 04 Апрель 2017 - 11:12
Паша-візьми один гачок,вилови 3кг(або один екземпляр будь якої ваги важче ніж 3 кг.) на добу і спи спокійно!)
спиннинг подходит?
в рамках своего населенного пункта, где прописан или можно вне его?
Опубликовано 16 Апрель 2017 - 21:57
Був з синашем Сашком на своїх грядках 14-16 квітня...
Вітер такий свище,що аж вудилище з рук вириває...Погода бажає бути кращою.
Але таки трохи краснопчика насмикав)Бажав карасика впіймати,але несклалося...
У нас з собою було,але ми не зловживали.
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 21 Апрель 2017 - 22:21
Месье, на Майские у меня все "решено", но в диапазоне между 6-9 можно предупредить Месье Юстос-а о нашем везите. Если Вы и он не против
.
Моя уже не должна возмущаться, а у тебя есть время подготовиться и подготовить своих заранее .
А там и тепло должно прийти.
Опубликовано 22 Апрель 2017 - 21:57
Если Вы и он не против .
Вимостка широка-місця всім хватить)
Був на своїх грядках20-22квітня з синашем Сашком.
Ставали на літні квартири.
Краснопчик ловиться.Саня ходив на Оптімісті,тренувався...,на одному з поворотів випав з човна.Каже що для купання.у Дніпрі-вода поки що холодна)
У нас з собою було,але ми не зловживали)
Ремонт,Консультації,
0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых