Перейти к содержимому

Реклама

Фото

Ура! Карась пошел!Сезон рыбалки открыт!

• Чтобы отвечать, сперва войдите на форум
3601 ответов в теме

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27618
  • Авто:Suzuki Jimny08,Судно на Підводних Крилах Казанка-М.
  •  

Опубликовано 26 Январь 2020 - 18:14

25.01.2020

Був на улюбленому березі...

Не рибалив-займався господарством.

Кого з рибацюг  не зустрічав-кажуть глухозим'є.

Є новини.

На воді постійно знаходиться водний патруль поліції(переяславський відділ).У місцевих тільки і розмов про це.Багатьох вже посмикали і потрокали.Декого реально оформляли.

30124885_845796362278660_226737354119420

Изменено: Юстас, 26 Январь 2020 - 18:15

• 0

поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14

Ремонт,Консультації,

Допомога в пошуку запчастин.

Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.

!Pivas!

!Pivas!

Авторитет

• Сообщений 5818
  •  

Опубликовано 26 Январь 2020 - 20:25

25.01.2020

Був на улюбленому березі...

Не рибалив-займався господарством.

Кого з рибацюг  не зустрічав-кажуть глухозим'є.

Решил катнуть на р. Здвиж.  Так как не далеко и потенциальная разведка новых мест. Ну, и не должна быть замерзшая. Река вообще не знакомая, по карте выбирал наличие переката\дамбочки, чтобы была какая-то ямка и тихое место. В общем, с тихим место не совсем сложилось. Там проходили какие-то соревнования по мотокроссу )))

До дамбы не ездил, но часа 3.5-4 упирался в более-менее перспективные участки диапазоне 700, ну и немного в не очень перспективные. В общем полный 0. Была одна поклевка, похоже на мелкого окунька. И еще что-то похоее на поклевку. подумал, что выбрал не удачено место\время. ) Судя по отзыву, возможно только время ) Но на то место поеду не раньше весны, если там можно будет ловить в запрет.

Є новини.

На воді постійно знаходиться водний патруль поліції(переяславський відділ).У місцевих тільки і розмов про це.Багатьох вже посмикали і потрокали.Декого реально оформляли.

И за, что протоколы?  Главное, чтобы ловил не только мелких браков, а и серьезных. 

• 0

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27618
  •  

Опубликовано 26 Январь 2020 - 22:12

И за, что протоколы?

Браконьєрство...

Також щимлять промисловиків...Наскільки зрозумів "пощипують" "на паливо".Двигун 200кобил за кормою чимось годувати потрібно.

Ну і синька звичайно в фаворі....Штраф не пам'ятаю скільки...

Изменено: Юстас, 26 Январь 2020 - 22:12

• 0

Ремонт,Консультації,

Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.

sasha-sasha123

sasha-sasha123

Начавший говорить

• Сообщений 1
  •  

Опубликовано 27 Январь 2020 - 13:57

Оказывается и рыба ждет льда.... )))

Тоже собираюсь на рыбалку и вот ждем льда. тут була реклама

Осталось дождаться холода, чтобы безопасно выйти на лед.

Изменено: -akaDemik-, 27 Январь 2020 - 14:38
реклама

• 0

jazzzoff

jazzzoff

Начавший говорить

• Сообщений 4
  •  

Опубликовано 08 Февраль 2020 - 19:58

Юстас, какая же у Вас интересная тема! Огромнейшее уважение за нее и за тему про домик. Я как раз эти места рассматриваю и хочу изучить в этом сезоне. Больно уж везде громко и пьяно. а мы с женой тихие и предпочитаем цивилизации природы звуки). Мне как раз близко, живу в Гнедине. В 19-м туда мне от Кийлова не позволял моторчик дойти - 5.8 на двоих  - это 9 км/ч. Сейчас 15шка ает надежду на то, что потроллить и найти место для палаточной ночевки получится. Вот читаю Вас, и не нарадуюсь. В прошлые выходные не удержался и поехал машиной на церковь посмотреть - такое приятное место оказалось, даже не ожидал.  

• 0

Гжегош

Гжегош

Авторитет

• Сообщений 812
  • Гос. номер:9358
  •  

Опубликовано 10 Февраль 2020 - 09:23

jazzzoff, Молодец! Велкам, с первым сообщением в правильной теме! 

• 0

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27618
  •  

Опубликовано 10 Февраль 2020 - 09:44

Юстас, какая же у Вас интересная тема! Огромнейшее уважение за нее и за тему про домик. Я как раз эти места рассматриваю и хочу изучить в этом сезоне. Больно уж везде громко и пьяно. а мы с женой тихие и предпочитаем цивилизации природы звуки). Мне как раз близко, живу в Гнедине. В 19-м туда мне от Кийлова не позволял моторчик дойти - 5.8 на двоих - это 9 км/ч. Сейчас 15шка ает надежду на то, что потроллить и найти место для палаточной ночевки получится.

Тему(теми) наповнює вся спільнота...

Дивлячись на якому плавзасобі стоїть 15шка...,бо біля Кийлова коли гарний вітер,то хвиля гарна гуляє...Якось з Ржищева до Трипілля 1.5години йшли майже на хх...

Місць,щоб поставити палатку-є.Але двигун я б при ночівлі знімав і пристосовував замість подушки...Підвохи в цьому районі активно крадуть човнові двигуни з транця...

В прошлые выходные не удержался и поехал машиной на церковь посмотреть - такое приятное место оказалось, даже не ожидал.

якщо тією автівкою що у профілі-то потрібно потихеньку відкладати на ремонт)

• 0

Ремонт,Консультації,

jazzzoff

jazzzoff

Начавший говорить

• Сообщений 4
  •  

Опубликовано 11 Февраль 2020 - 22:07

Сасибо. Гжегош)).

Спасибо Юстас, за совет. по мотору думаю про безопасность. Вечером снять не проблема, вот на рассвете тянуть 40 кг такое себе удовольствие)). 

Лодка ПВХ 360 Колибри. С волной более менее справляется, в особо плохую погоду я и сам не ходок).

Машинка - да, еще та. Ну я аккуратненько так, да и дорога не показалась уж слишком плохой. Да и один раз не страшно, я больше по воде в те края собираюсь.

• 0

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27618
  •  

Опубликовано 11 Февраль 2020 - 22:41

Вечером снять не проблема, вот на рассвете тянуть 40 кг такое себе удовольствие)).

Думаю,що краще розпочати ранок з 40 кг.,чим без мотора на транці...Ще можна якогось пітбуля залишити в човні ночувати.

• 0

Ремонт,Консультації,

лёбигмак

лёбигмак

Пастырь

• Сообщений 370
  •  

Опубликовано 11 Февраль 2020 - 23:17

Андрій . Але ж Ви казали в сусідній темі про Ваш будинок , що в нас також  не обов,язково двигун знімати .

• 0

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27618
  •  

Опубликовано 12 Февраль 2020 - 08:52

Андрій . Але ж Ви казали в сусідній темі про Ваш будинок , що в нас також  не обов,язково двигун знімати .

Казав,часи міняються...

Я колись казав,ти двигун не зняв-двигун вкрали...І що?

У цьому році,стояла(як і завжди) Галія батюшки Варлаама біля причала...Вночі підвохи перерізали(саме перерізали) швартови і почали сплавляти човен вниз по течії.

Повезло-охорона вчасно помітила...Правда продірявити,та пустити на корм ракам злодіїв не вдалося.

Наразі човен(коли їм не користуються) витягують на берег що зимою,що влітку.

Якщо цих уродів пристрелять,чи виловлять у Канівському шлюзі-допишу додатково.

• 0

Ремонт,Консультації,

!Pivas!

!Pivas!

Авторитет

• Сообщений 5818
  •  

Опубликовано 12 Февраль 2020 - 09:27

Казав,часи міняються...

Я колись казав,ти двигун не зняв-двигун вкрали...І що?

У цьому році,стояла(як і завжди) Галія батюшки Варлаама біля причала...Вночі підвохи перерізали(саме перерізали) швартови і почали сплавляти човен вниз по течії.

Повезло-охорона вчасно помітила...Правда продірявити,та пустити на корм ракам злодіїв не вдалося.

Наразі човен(коли їм не користуються) витягують на берег що зимою,що влітку.

Якщо цих уродів пристрелять,чи виловлять у Канівському шлюзі-допишу додатково.

И с гаражей тырят моторы, если стоящие. На хороший мотор и редуктор может стоять под 3-4 куе.  Например на Сузуку 60-ку.  
Товарищ как купил, так и охранную сигнализацию в гараж провел, начитавшись про воровство. 

• 0

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27618
  •  

Опубликовано 12 Февраль 2020 - 10:52

И с гаражей тырят моторы, если стоящие. На хороший мотор и редуктор может стоять под 3-4 куе.  Например на Сузуку 60-ку.  
Товарищ как купил, так и охранную сигнализацию в гараж провел, начитавшись про воровство. 

Читав тему в общалках рибака.Так-крадуть багато.У мого товариша смикнули в тому році 4річну 20сузукі з гаража.Ну і як водиться-поліція ні гу-гу.

Але є і більш трагічнокумедні випадки-вже прям на моєму березі.

Було це років 8 назад.Не буду називати імен,але люди не чужі-здороваюсь кожен день.

Є такий собі дядечко (заядлий риболов та мисливець),що любить відпочинок на воді.Має гарний комплект човен +двигун 60ка.

Як водиться вечором гарненько "повечеряли" і повкладались відпочивати...Один з компашки навіть вночі піднімався до вітру і бачив силует катера,що потихеньку відходив від берега,але значення не придав.Мало хто перед світанням йде на воду-звичайна справа.

Хазяїна майже на світанку розбудив дзвінок промисловиків-Типу "Коля прівєт-ми проходили зараз повз тебе і твій човен,що тим там копирсаєшся з двигуном?Може тобі допомогти???"

Зрозуміло,що "Коля" ні сном ні духом" і взагалі "якого тарабаните? я  з човном на березі"...Гульк,а човна нема...

Ну і почалося...

Піднявся берег як по тривозі-крадія знайшли на воді притарабанили на берег і...

Про те як били-розповідати не буду...Приїхав дільничий і каже-якщо збираєтесь вбивати-то навіщо мене викликали???Або відійдіть від вже майже тіла,або сядете разом з ним...

Як виявилось батько(колишній мусор здається з Броварів) сидів у компашці-підливав горілочкі "друзям",придивлявся,випитував,готував злочин,а син вночі відв'язував човна і крав.

У цей раз,ворюга попався на воді по щасливій випадковості.В одному з баків закінчилось паливо і двигун заглух,бо не було переключено подача палива з інщого баку.Поки цей урод намагався розібратись в системі перемикання паливопровода між баками його і помітили промисловики...Ну а далі

Далі у нас не було крадіжок на протязі оцих всіх років,але бачу,що з Українки ця пошесть поширюється...

До речі у цього "Колі" цей човен неодноразово тирили,але все таки вчасно знаходили майно чи вичисляли злодюжок і розбирались майже за судом Лінча...

• 0

Ремонт,Консультації,

Olaf

Olaf

q:-)

• Сообщений 7194
  •  

Опубликовано 12 Февраль 2020 - 11:12

Каждый раз выезжая с ночевкой с одной стороны получаю удовольствие от природы заката и самой атмосферы, с другой это всегда полубессонная ночь. Хоть лодка и двумя цепями прикована и датчик движения и палатку ставлю так, чтобы был постоянный обзор на берег.  Но всё равно за ночь раз 20 голову поднимаю и пытаюсь контролировать.

Конечно выпить и упасть до утра очень удобно, но может дорого обойтись.

• 0

!Pivas!

!Pivas!

Авторитет

• Сообщений 5818
  •  

Опубликовано 12 Февраль 2020 - 11:50

Лет 8-9 назад отдыхали на Трухановом острове. Там у нас был постоянный пятак, и на протяжении не одного года мы часто приезжали туда с ночевкой. Вещи, спиннинги даже в палатку не заносили. Все лежало на берегу. В какой-то из выходных мы отдыхали. Жена разбудила в 4  утра и сказала, что отравилась, мол, вези домой.  Отвез домой и на всех парах помчал назад. Думаю, сейчас приеду, заброшу фидера, половлю рыбу пока все спят. Погодка шепчет. Перед лагерем встретил чувака который нес пучок спиннингов и пару рюкзаков.  Я подумал, какой молодец, встал по раньше и пошел на рыбалку пока наши еще спят. На берег, а фидеров нет. Подумал, что кум забрал и пошел рыбачить, ибо остальные не рыбаки вообще. 

Потом подумал, а с чего ему куда-то идти, если палатки прям возле берега стоят? ) Осмотрел палатки - все спят ))

Я всем крикнул, что пруты спи..ли и погнал по тому пути, где тот чувак шел, пока пацаны раздуплялись. 

В общем, увидел, что то чел выходит с кустов без прутов и пошел, я в усты и смотрю, что там фидера лежат. Но увидел только кончики, а чьи они, непонятно. На всякий случай догнал его, взял за шлейку рюкзака и давай допытывать. Тут подошли пацаны и начали дальше расспрашивать. Послал наших в те кусты, чтобы достали пруты и глянули, а сам держу крепко за шлейку (она на перевес\наперекос через все тело, типо не уйдет)  :sm13_:

И с мерой приближения к кустам пацанов, он начинает говорить, что что-то знает. Ну тут было понятно, что виновен и ждал пока достанут то, что в кустах для подтверждения. 

Тут он вырывается и бежит, рюкзак каким-то образом слетел... Не понял каким. Его шлепки в сторону, побежал босиком по колючкам, по зарослям. Я за ним, но  спадали штаны, а долго бежать и держать штаны было не удобно )))

В итоге все пруты наши были в кустах и возвращены. Ну, думаю, посмотрим, что в рюкзаке. И тут оказывается, что это рюкзак моего друга ))) А шлейка спала, так как она была с двух частей и соединялась липучкой   :faceoff:  :sm13_:

Разделились и погнали его искать. Часть смотреть по зарослям, а я с товарищем на дорогу на перехват. В общем не нашли его. 

Через сколько-то лет, подумали, что и слава богу. Потому, что часть были с бодуна или не до конца протрезвевшие, а часть просто на эмоциях. И непонятно, чем бы это закончилось для того га..на, а по итогу и для нас. 

С тех пор, все, что жалко убираем и закрываем  :ukr:

Изменено: !Pivas!, 12 Февраль 2020 - 11:51

• 0

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27618
  •  

Опубликовано 12 Февраль 2020 - 12:23

Через сколько-то лет, подумали, что и слава богу.

якось так повелось,що на моєму березі прижилася звичка.

Перед тим як зайти на територію чужого табору голосно вказуєш своє ім'я,просиш дозволу зайти,і просиш не стріляти... :smile44:

По всяк час,буває хтось зброю пристрілює,чистить,змащує...Навіщо наражатись на небезпеку чи бачити непотрібне?

А якщо хтось просто шариться з незнайомих,то старожили(діди)вважають не гріх і просто шмальнуть(і таки шмаляють) в повітря...

Первозданна тиша і спокій...Чутно,як тьота Тома помішує пережарку на пательні щоб не пригоріла...

Що ще потрібно щоб тихо зустріти старість? :sm13_:

• 0

Ремонт,Консультації,

appiss

appiss

Старожил

• Сообщений 338
  •  

Опубликовано 12 Февраль 2020 - 12:27

лодки под мотор у меня никогда не было, но у моих знакомых много по воровали их в 90годах. и с концами. у знакомого остался новый мотор "ветерок" 8м пробег 50км.  может кому надо?

• 0

acpav

acpav

Авторитет

• Сообщений 3951
  •  

Опубликовано 12 Февраль 2020 - 12:30

Юстас, вся эта бодяга началась с началом перестройки, когда резко уменьшилось количество выходящих  на воду.

Я до 92 года дотянул, а когда уже все друзья и знакомые ушли с воды, тоже расстался со своим Амуром. 

В 90 -91 спускал на воду и за сезон выходил на воду по три-четыре раза.

Ностальгия.

• 0

poroh21

poroh21

Авторитет

• Сообщений 1273
  •  

Опубликовано 12 Февраль 2020 - 12:37

сколько себя помню никогда снасти не прятал, а сейчас читаю и задумываюсь.... Единственное что утром мог не обнаружить фидер или спин, то это кто то с лагеря проснулся раньше и пошел рыбачить твоими снастями. Развелось, конечно нечисти, и кроме как физическим влиянием их не отучить. 

• 0

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27618
  •  

Опубликовано 12 Февраль 2020 - 13:10

Развелось, конечно нечисти, и кроме как физическим влиянием их не отучить.

Ще не було моєму меньшенкому 6 років,як почав проводити навчання у правильний бік.

Ось на відкритті полювання-перший постріл.Поставили мішень і влучно жахнули)

de9e5ff8da486718de52eb002ef8e042.jpg

• 0

Ремонт,Консультації,

!Pivas!

!Pivas!

Авторитет

• Сообщений 5818
  •  

Опубликовано 12 Февраль 2020 - 13:17

якось так повелось,що на моєму березі прижилася звичка.

Перед тим як зайти на територію чужого табору голосно вказуєш своє ім'я,просиш дозволу зайти,і просиш не стріляти... :smile44:

По всяк час,буває хтось зброю пристрілює,чистить,змащує...Навіщо наражатись на небезпеку чи бачити непотрібне?

А якщо хтось просто шариться з незнайомих,то старожили(діди)вважають не гріх і просто шмальнуть(і таки шмаляють) в повітря...

Первозданна тиша і спокій...Чутно,як тьота Тома помішує пережарку на пательні щоб не пригоріла...

Що ще потрібно щоб тихо зустріти старість? :sm13_:

Ну, не все знают вашу традицию входа на территорию )))

А вообще, с нашими законами еще и хуже будет, если нет знакомых копов оп месту, чтобы все порешали, и не по месту тоже. 

Я за то, как в США в некоторых штатах, если к тебе зашли незнакомцы или кто либо, ты имеешь право стрелять, и тебе за это ничего не будет. У нас законы другие... 

• 0

poroh21

poroh21

Авторитет

• Сообщений 1273
  •  

Опубликовано 12 Февраль 2020 - 14:11

Ще не було моєму меньшенкому 6 років,як почав проводити навчання у правильний бік. Ось на відкритті полювання-перший постріл.Поставили мішень і влучно жахнули)

так тоже ничего :sm13_: 

но все же помню еще времена когда все оставляли без опаски на берегу, и всех кого беру с собой стараюсь учить старым правилам поведения на реке и в лесу

• 0

!Pivas!

!Pivas!

Авторитет

• Сообщений 5818
  •  

Опубликовано 12 Февраль 2020 - 14:17

Кстати, кто какие сигналки использует?  Не считаю ружья ) 

• 0

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27618
  •  

Опубликовано 12 Февраль 2020 - 15:25

Ну, не все знают вашу традицию входа на территорию )))

Все правильно.Головне,що якщо хтось чимчикує і мовчить-однозначно чужак.

Тобто ти вже попереджений.Попереджений-значить озброєний.

Як казав Байсангур Беноевській

"Ми оточені,а це значить що їм від нас не втекти!"

Я за то, как в США в некоторых штатах, если к тебе зашли незнакомцы или кто либо, ты имеешь право стрелять, и тебе за это ничего не будет. У нас законы другие...

Був тривалий час моїм сусідом дєд на прізвище Брага табір у нього на високому березі,а відпочивати вночі полюбляв у каютному катері...Якщо він відпочиваючи в катері чув щось підозріле,на кшталт пересування по території табору-виходив і з мисливської рушниці робив пару пострілів в небо....Потому спокійно лягав,засинав та відпочивав далі...Тиждень жодного шороху близько його території,хіба що вітер траву колише,да тьтя Тома помішує пережарку в пательні щоб не підгоріла)

За ті 40років,що він відпочиває на березі жодних претензій від органів не мав...Хоча і лісники і єгеря з дільничим у нас часті гості.

Ми ж на території мисливського господарства військового лісгоспу...Тут постійно стріляють...

Як не крупнокаліберні кулемети,дик гармати,а то й по береговій дорозі пройде півдесятка САУ...

• 0

Ремонт,Консультації,

!Pivas!

!Pivas!

Авторитет

• Сообщений 5818
  •  

Опубликовано 12 Февраль 2020 - 15:31

Ми ж на території мисливського господарства військового лісгоспу...Тут постійно стріляють...

Як не крупнокаліберні кулемети,дик гармати,а то й по береговій дорозі пройде півдесятка САУ...

В общем не скучно у вас ) К церквушке норм можно подъехать ?  Или могут быть проблемы?  )

• 0

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27618
  •  

Опубликовано 12 Февраль 2020 - 15:48

К церквушке норм можно подъехать ?  Или могут быть проблемы?  )

Якщо автівка дозволяє і пропустять на КПП,то проїхати можна...

Якщо трохи запізнились,а церква зачинена,а хочеться зайти поставити свічку чи помолитись,то церкву робітники відкриють...Звичайно,що це гурту п'яних підлітків посеред ночі -не стосується.

Робітники на території завжди йдуть на зустріч якщо у вас є якась потреба.Без проблем можна набрати на території питної води.Також місцеві жителі частенько замовляють у Варлаама(я не розбираюсь у санах настоятеля)різні церковні обряди...

Також церкву можна відвідати з води катером.Здається там три обладнаних причали та прямо біля церкви відкрили скважину і теж можна взяти воду.

У великі свята(Водохрище,Пасха) велике скупчення народу з навколишніх(Сошників,Мирне,Дівички)сіл та берегового люду.

У релігійні свята на дзвінниці обов'язково дзвонять в дзвони спеціально навчені служителі культу.

Також на острові перед церквою(ближче до дзвінниці) обладнано злітно/посадковимймайданчик для гелікоптера.

Майданчик не пустує,наразі в тренді прокатнути дівулю на гелікоптері в уікенд.Тому у вихідні біля церкви частенько сідають гелікоптери...

ось.

• 0

Ремонт,Консультації,

!Pivas!

!Pivas!

Авторитет

• Сообщений 5818
  •  

Опубликовано 12 Февраль 2020 - 16:52

Якщо автівка дозволяє і пропустять на КПП,то проїхати можна...

Якщо трохи запізнились,а церква зачинена,а хочеться зайти поставити свічку чи помолитись,то церкву робітники відкриють...Звичайно,що це гурту п'яних підлітків посеред ночі -не стосується.

Робітники на території завжди йдуть на зустріч якщо у вас є якась потреба.Без проблем можна набрати на території питної води.Також місцеві жителі частенько замовляють у Варлаама(я не розбираюсь у санах настоятеля)різні церковні обряди...

Також церкву можна відвідати з води катером.Здається там три обладнаних причали та прямо біля церкви відкрили скважину і теж можна взяти воду.

У великі свята(Водохрище,Пасха) велике скупчення народу з навколишніх(Сошників,Мирне,Дівички)сіл та берегового люду.

У релігійні свята на дзвінниці обов'язково дзвонять в дзвони спеціально навчені служителі культу.

Також на острові перед церквою(ближче до дзвінниці) обладнано злітно/посадковимймайданчик для гелікоптера.

Майданчик не пустує,наразі в тренді прокатнути дівулю на гелікоптері в уікенд.Тому у вихідні біля церкви частенько сідають гелікоптери...

ось.

Ого, прям аншлаг там ) 

Если ничего не изменится и будет время\возможность, есть пару мест, которые хотел бы посетить с ночевкой\рыболовлей. Что-то с семейством, что-то с мирными товарищами. 

Это одно из них. Еще хочу посетить: Букинский каньон, Трахтемиров, Актовский каньон. Как всегда, планов много, главное, чтобы бало время и возможность )  А сейчас малому 4+, в  Сентябре уже ездили с ночевкой семьями, понравилось. На Уху наловили и хорошо посидели )  

Главное, чтобы с берега на фидер и на удочку ловилось, ну и на спиннинг было где походить и побросать. 

• 0

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27618
  •  

Опубликовано 12 Февраль 2020 - 17:12

сейчас малому 4+, в Сентябре уже ездили с ночевкой семьями, понравилось. На Уху наловили и хорошо посидели )

Я такого самостійно брав з собою на пару діб автономно...Чудово відпочивав, і малий теж...Риби надавим,накоптимо)

Зазвичай пообідаєм-виходим на воду тролінгнуть вечірній кльов.Пару раз човна на хвилі хитне і малий вже дрихне без задніх ніг)Колись у човні був повний комплект одіял,матрасів,кепочок і т.д. і т.п.,щоб малому не жорстко спать було)

с ночевкой семьями,

Там у нас хазяйка здає пристойні кімнати недорого-майже цивілізація...Можна нормально заякоритись влаштувавши табір.Самому ж вискакувати задовольнити рибацьку страсть.До дніпровської водички-5метрів.

• 0

Ремонт,Консультації,

jazzzoff

jazzzoff

Начавший говорить

• Сообщений 4
  •  

Опубликовано 14 Февраль 2020 - 01:08

Добрый вечер. А что там за комнаты и где и почем? Если не секрет, конечно

• 0

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27618
  •  

Опубликовано 14 Февраль 2020 - 08:47

Добрый вечер. А что там за комнаты и где и почем? Если не секрет, конечно

Ціна начебто демократична 400грн/доба двомісний номер.У будні знижки...

це за кілометр від мене вверх по Дніпру.Я повсякчас думав,рибалячі(проходячі повз) що це хазяйська плавдача,а це зобили міні готель на воді.

https://naostrov.com.ua/

Цікава думка форумчан-дорого,дешево?.Зручно/не зручно?

Є ще прямо біля мене,здає хазайка-начебто 120грн. доба з особи.Тут скажімо так,більш натоптане місце.

Изменено: Юстас, 14 Февраль 2020 - 08:50

• 0

Ремонт,Консультації,

ShpaK

ShpaK

Дока

• Сообщений 716
  •  

Опубликовано 14 Февраль 2020 - 09:01

Глянул сайт...

Идея норм, но какая целевая аудитория? Рыбаки, грибники, любители шашлыков и шансона? Юбилеи?

В двух этажном коттедже расположено 6 двухместных уютных номеров, т.е. компаний может быть много, тишины не получится.

Рыбалка под вопросом:"Для Вас мы организуем катание на водных лыжах, таблетке или же 6-ти месном "банане".

Ну, и вишенка на торте: услуги эвакуатора авто не предусмотрены))) На лодке или катере из Ржищева, как вариант.

• 0

лёбигмак

лёбигмак

Пастырь

• Сообщений 370
  •  

Опубликовано 14 Февраль 2020 - 10:39

тишины не получится
а это один из главных аргументов )
  • 0

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27618
  •  

Опубликовано 14 Февраль 2020 - 11:58

Глянул сайт...

Идея норм, но какая целевая аудитория? Рыбаки, грибники, любители шашлыков и шансона? Юбилеи?

В двух этажном коттедже расположено 6 двухместных уютных номеров, т.е. компаний может быть много, тишины не получится.

Рыбалка под вопросом:"Для Вас мы организуем катание на водных лыжах, таблетке или же 6-ти месном "банане".

Ну, и вишенка на торте: услуги эвакуатора авто не предусмотрены))) На лодке или катере из Ржищева, как вариант.

Саня,це все начебто і так,але...Є багато але.

Одна справа реклама,інша реальний стан речей...

Був би це мій готель,будував би рекламу таким же чином.Бізнес передбачає не тільки вкладень,а й отримання прибутку.

Хтось приїздить порибалити,а хтось навалитись і покататись на банані.У кожного своя програма,але ніхто нікому не заважає.

Що маємо у чистому вигляді...

Не потрібно тягати з собою палатку-розкладати,збирати.Є надійний прихисток від дощу,місце для приготування їжі-тощо.

Якщо планується побути на воді пару діб...Можна вільно зробити передплату-зайти вечором,переночувати,а вдосвіта знову йти рибалити.Напевно що є сторож,собака і човен буде більш менш під наглядом...

Коли я у по затому році переїздив на теперішнє місце мене лякали "розгуляями"...

В сухому випадку виявилось,що більше дратує собака,що серед ночі гавкає по черзі то на бобра,то на єнота...

Частіше відпочивать сім'ї з дітьми(навіть дошкільного віку),ніж рибацюги...

Так,один раз за рік горланила компашка пісні до світанку,але якось без задору і злості)

Коли збираються компанії рибацуг/мисливців у Бухляндії в Михася,то так файно чоловіки співают...,куди там хору Вірьовки...

До чого це я...Можна організувати свій відпочинок так,що ніхто нікому не заважає)Та ти і сам в курсі)Твоїм від мене вітання)

один из главных аргументов )

я ссилку дав,а це вже один з варіантів...

• 0

Ремонт,Консультації,

ShpaK

ShpaK

Дока

• Сообщений 716
  •  

Опубликовано 14 Февраль 2020 - 19:06

Самострой на явно незаконно захваченном острове для ведения бизнеса..... у нас все как всегда...(((((( и всем пох. Принципиально туда не поеду.

• 0

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27618
  •  

Опубликовано 15 Февраль 2020 - 08:56

Самострой на явно незаконно захваченном острове для ведения бизнеса

Судовий квиток на плавдачу,аренда землі на 49 років,реєстрація фоп.І все законно.

и всем пох.

Чому?-

нормальна ідея,толкова реалізація,

альтернатива ночівлі в палатці чи катері вночі.

Але ажіотажу не назираю-наразі не в тренді.

туда не поеду.

Кльов на поплавчанку,

за двісті метрів починається канава-ходи дорож....

Ще двісті метрів-яма 14м.-ловиться все.

за два кілометра фарватер Дніпра...

Не хочеш рибаловити?Береш кошика йдеш у ліс грибалити...

ЗІ Треба з чуваків за рекламу збить.

Принципиально

Ну тоді до мене приїзди)

• 0

Ремонт,Консультації,

2 пользователей читают эту тему

0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых