Реклама

Дмитрий Митько город КовельПОДОЗРЕВАЕТСЯ В МОШЕННИЧЕСТВЕ!!!!!!
Опубликовано 13 Январь 2011 - 22:19
ест ьинфо что етот митько регался у нас и пытался чтото продавать. в сотрудничество.
мне дружок должен почти 4000 куе) но правда есть договор, нотариально заверен) буду стараться его посадить)
В Жизни важна Цель, а не Путь которым ты к ней пришел!
Опубликовано 14 Январь 2011 - 14:47
его не посадить его уби....ть сразу надо
!!! Надоели эти "кидки" уже просто!!
та ну...убивать его не надо, а вот посадить надо. А он тебя тоже на что-то кинул?
В Жизни важна Цель, а не Путь которым ты к ней пришел!
Опубликовано 11 Август 2011 - 20:00
Опубликовано 11 Август 2011 - 20:16
адрес радаков есть-надо ехать рожу битьВсім доброго дня. І знову цей урод взявся за своє. Тепер він мені винен гроші. Батько тільки раз підніс трубку телефона і все ні домашній, ні мобільний не відповідає. За того урода, то теж небере, а як візьме, то бреше, що завтра або сьогодні в обід кину гроші. Появився в нього ще один друг, РОМАНЮК АНДРІЙ ВАЛЕРІЙОВИЧ, років 20-25 м.Ковель. Саме на його рахунок перекинув гроші. Спочатку справу вирішував через банк, в якому відкритий рахунок РОМАНЮКА, але потім діло замялось, бо я не клієнт банку, а вони інформацію про свого клієнта дати не можуть. Шукаю їх сам. Сьогодні мені знову дзвонили з банку, кажуть, ще одні попались на тих уродів і вони з ЧЕРКАС, сума десь біля 4-5тис грн. Можливо хтось має ще якусь інформацію про цих , прошу поділитись. Буду дуже вдячний
Опубликовано 29 Октябрь 2011 - 14:17
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых