плануйте маршрут через міст Джурджевича, цікаве місце.
Реклама

Черногория
Опубликовано 19 Июль 2019 - 13:44
Опубликовано 19 Июль 2019 - 14:10
Опубликовано 19 Июль 2019 - 18:38
igorokkk,)))Там і відпочиваємо. Блище до моста на пляжі біля готелю Отрант.
Dosa, Так. Один нюанс, навігація мене повела по 26 дорозі з Белграда на автобан А2 який зі сторони Белграда закритий (будується), прийшлось стежками 18км. переїжати на Е763 яка згодом вивела на той же автобан А2 на робочий участок в 36км до Чачак (платний в районі 35грн.).
Кордон Сербія-Чорногорія за 10хв.
Опубликовано 19 Июль 2019 - 20:57
Опубликовано 20 Июль 2019 - 13:08
igorokkk,Албанія- це цікаво. Кордон там легко перетнути, маю на увазі черги? Ціни і тут скажемо помірні, мясо дешевше ніж в ненці)). Газ 0,57-0,63Є.Пиво (принаймі так пишуть на банці) від 0,49Є. Доречі за 3 дні в Ульцині не бачив жодної Української автівки(
Вода реально як в гірській річці, яйка можна відморозити)))
Опубликовано 20 Июль 2019 - 17:24
Доречі за 3 дні в Ульцині не бачив жодної Української автівки(
Ну так
Вода реально як в гірській річці, яйка можна відморозити)))
Все рванули в тёплые воды. Я в начале месяца, купался на другой стороне Адриатического. Вода было офигительная.
Опубликовано 20 Июль 2019 - 18:28
Українці рідко їздять в Ульцинь. Будва, Бар, св. Стефан.
А в цьому році таке враження що Українці окупували південну Албанію)))

Опубликовано 20 Июль 2019 - 20:45
Имею мнение - Испания, Италия более комфортны для авто туризма.
Только припарковаться проблема.
http://www.opel-club...a/?p=1075150346
Покажи Италию.
Опубликовано 20 Июль 2019 - 20:56
Опубликовано 23 Июль 2019 - 21:53
Каковы основные отличия ?
В Монгтенегро был и считаю её самой красивой и комфортной для авто туризма.
главное не ехать на море (пляжи) в Черногории с июня по конец сентября )))
Был в прошлом году, это жесть, больше никогда((
По серпантинам поездить, это да, красиво, живописно!
Опубликовано 24 Июль 2019 - 13:20
Sashko, На Плоче, Трстена был ?
не был. Были возле Трстено на Jaz beach, капец там народу!!!
Был от Петроваца до Херцег Нови
Для пляжа кайфово Макарска ривьера. были в Макарске, Башка Вода, Брела
И пару дней тусили в Ровине
Изменено: Sashko, 24 Июль 2019 - 13:23
Опубликовано 11 Август 2019 - 16:29
З'їздив і я перший раз на Балканський півострів. Відпочивав в Ульцині. Туди їхав через Будапешт, потім на Бєлград, за Бєлградом навігатор повів на автобан, який тільки будується. Петляв тими сербськими селами, навіть між селами ремонти доріг, постійні об'їзди. Трохи намучився, виїхав в Ужице, потім на Златібор і на Подгоріцу.
Краєвиди фантастичні, від побаченої краси захоплювало подих. Таке враження, що їдеш по Трансфагарашу. По адріатичному шосе в Чорногорії постійні тянучки. В Ульцині центральний пляж трохи помийна яма, їздив на великий пляж за місто, продукти купував в VOLI. Через пару днів відпочинку поїхав на екскурсію в Албанію, місто Шкодер, піднімався на фортецю. Там ціни дешевші на все. Потім поїхав в містечко Веліпойє на море скупатися. В Албанії море мені більше сподобалося і вже пізно вночі повернувся в Ульцин (кордон носить символічний характер, просто печатка в паспорт і все).
По дорозі додому вирішив змінити маршрут. Поїхав в Которську затоку, красиво, не сперечаюся. Машин багато, припаркуватися проблематично, багато туристів з Азії, припаркувався в Доброті. Багато російської мови. Об'їхав которську затоку по колу і поїхав на КПП з Хорватією. Зупинився на 2 дні в Дубровніку. Гуляли по місту, ходили в Старий град, купалися на міських пляжах. На кожному подвір'ї ростуть виноград, інжир, ківі, мандарини і лимони. Заходять в порт великі лайнери. Дуже круте і чисте прозоре море. Я був в шоці. Дуже сподобалося.
Потім поїхав через Боснію на Сараєво. Думав, буде менше серпантинів. Фіг там , від кількості тунелів збився з рахунку. В Сараєво багато будинків зі слідами куль. 20 років минуло від війни в тих краях. Країна хоч і бідна але будують автобани, нові дороги, риють нові тунелі. Молодці.
Ну і на завершення подорожі, вирішив ще побути цілий день в Будапешті. Місто, як завжди, мені дуже подобається.
Отаке.
Изменено: Dosa, 11 Август 2019 - 16:49
2 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых