І так почнем. Хтось на форумі не пригадую вже, написав щось наподобі: чому в нас так мало феррарі, а так багато ланосів на дорогах бо на фераррі не має грошей, в продовженні скажу, якщо не має грошей на фераррі, а хочеться виділятись із сірої маси, на допомогу приходять фантазії, бажажання, оригінальні запчастини стайлінгу і тюнінгу та такі люди як Олег Nime44ina чи Tiefflieger-Pro, ЛИСИЙ Адрюха та інші... Ось і на мене напала манічка щось змінити в свому кориті щоб воно хоть чу-чуть вирізнялось для прикладу між іншими вектрами в місцевості. Радує одне, що я не один такий хворий, хвороба ця не така аж і страшна бо врезультаті приносить тобі душевний спокій та задоволення від роботи яку зробив, а і ще квадратні очі і тикання пальцями прохожих на твою машину

Мінус один і дуже великий, це гроші, але красота потребує жертв, головне не перестаратись і не стати в ряди 9-ток з наклеїними драконами на дверях і наклейками на лобових вікнах аля "Стріт рейсер" і тому подібний шлак.
Почалось все з того, що мені від початку купівлі авто не подобалась задня оптика і дратувала регресія моделі вектри, яка за стільки часу крім переду авто (я в плані екстерєру) так і нічого і не змінила, але це напевне до кращого.
Тому поміняв оптику на цю та зняв всі значки та надписи з кришки багажника

Потім пішов спойлер GTS, місяць простою і мене почало дратувати не якісне та хренове звучання в авто. Тому було прийнято зробити шумо і віброізоляцію поставити саб JBL+ 2chanel підсилювач Kicx, в перед JBL GTO 607C в зад JBL GTO 637 + 4chanel підсилювач JBL GT5-A604E (уже надоїв зі своїм JBL я знаю

). Головою послужила двох дінова магнітола Kenwood DPX503U і адаптер для управління на рулі який я з труднощами найшов в києві. Тепер звуком довольний, звук чіткій без шуму, обємний, баси мякі короче супер те що я хотів я получив

Тепер вашій увазі фото магнітоли + рамка, а ще заколхозив крутилки кондюка і переключателя фар під магнітолу за допомогою хром кілець. Фото робив в день, потім викладу фото в вечірню пору подивитесь як співпадає підсвітка магнітоли до салону таке враження що рідна

Наступним було заміна передніх фар на ангельські очі ось що получилось (потім кину більше фоток)

Також помалював весь хром на авто в чорний, ковпаки які ставлю на зиму тепер виглядають класно

а це мої 17' Dotz Brands Hatch на літо

Далі хочу поставити решітку Ірмшер що забрати нах значок, і губу передню теж від тої самої кантори.
Велика подяка Олегу за девайси які він привіз

, чекаю критики чи похвали
Далі буде....
Изменено: Tisi, 08 Декабрь 2009 - 12:57