Реклама

Омежко А 2.0i
Опубликовано 16 Ноябрь 2010 - 15:18

Опубликовано 22 Ноябрь 2010 - 15:38
Після встановлення і фото викладу))

Опубликовано 27 Ноябрь 2010 - 12:58
Опубликовано 09 Декабрь 2010 - 13:20

Дякую YURCHELLO за дівайсік і за те, що без проблем поміняв на мою)))
Також вирішив поміняти ремня ГРМ, хоча на старому можна було ще трохі поїздити, але як кажуть, від гріха подалі))))
А це обіцяна фото козирків з підсвіткою

Изменено: M1shka, 10 Декабрь 2010 - 00:36
Опубликовано 03 Январь 2011 - 22:28

Фото в цілому морди лиця буде коли дороблю лівий поворотнік.
До "затемнених" фар, "затемнені" поворотнікі саме то)))
Изменено: M1shka, 03 Январь 2011 - 22:31
Опубликовано 05 Январь 2011 - 09:16
А скозырьками думал, что на всех омегах с подсветкой
Опубликовано 12 Январь 2011 - 13:58
Опубликовано 16 Январь 2011 - 23:06
Опубликовано 09 Февраль 2011 - 16:30
Опубликовано 09 Февраль 2011 - 17:52

Опубликовано 17 Февраль 2011 - 08:52
Осі і парочка фоточок
В такому стані її нашли
Відмили
Милашка, скорей всего комплектация GL, тока обвес точно меняный: с модели 91 года, а на них еще, кстати, пороги другие ставят... Бляха правый задний кусок фиг найдешь на разборках по Донецку: все капитаны крейсеров его теряют (((, да и цены за него ломят - 150 грн., хотя вся сторона 250.
Ты, кстати за жопой у нее следи и посмотри арки задние колесные ("кобылки")... Там собирается все из двух кусков: наружного (с молдингом) и внутренняя... У меня после замены "кобылок" все бы ничего было. дык хреновасто подварили теперь дырка в три пальца в багажнике и вся грязь там же.
А тачка свиду тебе досталась - отпад, такое состояние щас редко встретишь. И цвет афигенский, годами можно не мыть ))))
Если сможешь, сделай фотоотчет по установке. Себе планирую тоже такую поставить
Угу и я хочу!!! А поворотники - супер. Надо и себе замутить )))
Изменено: Дмитрий Тесленко, 17 Февраль 2011 - 08:47
Опубликовано 20 Февраль 2011 - 23:20
Комплектація уже давно Хенд Мейд)))) Порогі не ставлю поки, кажуть з пластиковими накладкими пороги згнивають набагато швидше))) Обвіс да мінявся весь з рестайла, дай підняв її з колін попередній власник, за що йому величезне спасибі)))) Арки скоро на порізку будуть заокруглені. Про колір вірно підмітив, можна не мити, уже місяців 4 машина не милась взагалі )))

Опубликовано 21 Февраль 2011 - 23:18
1) Від калі руль в кожі один в один від омеги діамант (3000, лотус), різниця тільки в серединці де значок)))) По опелю скажу так що кадет, що векртра\калібра, омега (всі ООБ, ООС, ой сорі ООБ рестайл

2) Сідла ООБ (рестайл тоже), взаємозаміняємі, задні також (різняться лише караван з седаном), собі від ОВЦ вколхозив))) При наявності прямих рук сідала можна практично любі всадити)))
Изменено: M1shka, 21 Февраль 2011 - 23:26
Опубликовано 21 Февраль 2011 - 23:49

Ну, у меня диамантовый руль и вроде обод потоньше, хотя, как говориться чужая жена всегда лучше

За седла - хорошо, что одинаковые, всегда лучше когда меньше возни, понятное дело, что со сваркой-болгаркой хоть пассажирские от Икаруса станут. Родные вообщем-то классные, но хотелось бы и поддержку поактивнее и попогрейки...
Опубликовано 05 Март 2011 - 14:15

Прикупив чорну, дякую Danil, також з нею приїхав і в гарному стані блок запобіжників з куском проводки)))
Усе буде мінятися за раз, блок, чорна торпеда та консоль від ООБ, як стане трохі тепліше)))
Ну і фоточки всього добра

Изменено: M1shka, 05 Март 2011 - 19:42
Опубликовано 06 Март 2011 - 18:34

Ну как-то уровень "тюнинга" ТАЗа что-ли... Родного нормального нет от природы - вот и колхозят (у самого в 2108 стоят сидения от форд Ескорт - но то от безнадеги

Вот в итоге и получается попугай - сборная солянка всех и вся. ИМХО не айс. Но за старание, любовь к машине автору мое уважение
Ну можете кидайте в меня гнилыми помидорами что-ли.

Опубликовано 07 Март 2011 - 12:02
Сідала попались за копійки, того їх і втулив, мої рідні взагалі ужасні були, дай від ОВС ну дуже комфортні і з підтримкою))) кришки на айрбеги, да їх там нема, мене це не засмучує, при нагоді поставлю)))
Про колір салону, да тепер сірий, буде чорний, є торпеда рідна чорна (якщо уже рідна торпеда це колхоз, ну тоді звиняйте

На рахунок поворотніків, уже ціла тема була (тоже всілякі свої домисли придумують, хоча в суті розібратися не можуть), нічого доказувати не буду, ще не один ДАІшник не зупиняв за поворотнікі, дай не зупинятиме

На рахунок нічого рідного нема, це ви помиляєтесь. Лотус Омега (або репліка), ЕВО 500 (або репліка), СД (рідкість ще та, але все можливо), Маттіг, Менцел, той же Ірмшер, на крайняк ХендМейд варіантів куча і на всі смаки))))
І знов про фломастери, я роблю машину для себе, і робитиму з нею все, що мені подобається

Изменено: M1shka, 07 Март 2011 - 13:17
Опубликовано 07 Март 2011 - 13:48

Касательно альтернатив - я имел ввиду для ТАЗов, а не для Омег (как одна из причин впихивания не родных компонентов). Если, к примеру, впихнешь салон от Лотус Омега, я буду первый кто снимет шляпу.

Автору удачи в реализации задумок.
Изменено: Lёva, 07 Март 2011 - 13:49
Опубликовано 07 Март 2011 - 14:13
По Лотус омезі скажу що там салон одим в один з ООА звичайний (по кріпленнях і по формі та регуліровках), тільки з гарної шкіри і з попогрійкою, але от знайти цей салон це анріал, дай барахолить Лотуса, це кощунство, ІМХО)))
Свої старі сідухи, мій батькио, розібрав на гайки, усе гарно попідварював, зшив і натянув новий велюр і прикрутив їх в Москвіч 2140)))Що що а сідуши від омежки удобні і комфортні, це ви правильно замітили))))
З.І. Знайомий всадив сідушки Рекаро від Калібри і перед і зад в Москвіч 2140))) Виглядає навіть дуже кльово, я вам скажу)))
Изменено: M1shka, 07 Март 2011 - 14:42
Опубликовано 07 Март 2011 - 16:49
Lёva, Ну так покажи свою творчість, тож погляним і заценим)))
По Лотус омезі скажу що там салон одим в один з ООА звичайний (по кріпленнях і по формі та регуліровках), тільки з гарної шкіри і з попогрійкою, але от знайти цей салон це анріал, дай барахолить Лотуса, це кощунство, ІМХО)))
Свої старі сідухи, мій батькио, розібрав на гайки, усе гарно попідварював, зшив і натянув новий велюр і прикрутив їх в Москвіч 2140)))Що що а сідуши від омежки удобні і комфортні, це ви правильно замітили))))
З.І. Знайомий всадив сідушки Рекаро від Калібри і перед і зад в Москвіч 2140))) Виглядає навіть дуже кльово, я вам скажу)))
Рано еще творчество показывать. Вот собиру, может созрею на бортовик.
З.Ы. Я тоже в 2108 вкорячивал сидухи от Форд Ескорт, только как был ТАЗом так и остался.

Опубликовано 28 Март 2011 - 01:09
Рули разные. На калибровском обод толще, диаметр руля меньше, но не значительно. У омеговского диаманта с тыльной стороны обода присутствуют бугорки, калибровский - гладкий. Подушки рулей взаимозаменяемы, от того и кажется что одинаковы. По шлицам подходит 1 в 1.Ну, у меня диамантовый руль и вроде обод потоньше, хотя, как говориться чужая жена всегда лучше
Опубликовано 28 Март 2011 - 01:17

Опубликовано 28 Март 2011 - 01:28
flameboy, Якраз калібровський з тильної сторони тож з бугорками
))) Рулі в кожі однакові

Опубликовано 31 Март 2011 - 12:42
Ищи с Сенатора Б, у меня такие стоят с попогрейкой, лифтом и поясничным упором. Кожа качественная, толщина приличная, ну и ухаживать за ней надо совсем подругому
,
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых