вже сьогодні було комфортні +6+7
Реклама

Рівне
Опубликовано 31 Март 2013 - 22:08
Устя - це річка. А де ти бачив калюжі хоть на 5 см на дорозі? Все спокійно тане, і устею втікає.
на кожному перехресті!!!
Якщо хочеш, можу докладно: Біла (біля Сантех), БасівКут (весь); від басейна до Нового двору, Ювілейне (біля Каштану); Вербова, (вся);, Підкова, біля Авангарду взагалі мовчу... і так далі... сам подумай, а де в нас ще можуть бути калюжі, якщо нас все місто на горбах... зрозуміло, що на шухевича і соборній не буде, і кн. Ольги теж, і на Московській теж (хоча вона тече...)
Забив на цей форум за власним бажанням та бажанням його "карликів"((
-= Жизнь - это болезнь, которая передаётся половым путём ... =-
Опубликовано 01 Апрель 2013 - 15:03
![]()
![]()
![]()
на кожному перехресті!!!
Якщо хочеш, можу докладно: Біла (біля Сантех), БасівКут (весь); від басейна до Нового двору, Ювілейне (біля Каштану); Вербова, (вся);, Підкова, біля Авангарду взагалі мовчу... і так далі... сам подумай, а де в нас ще можуть бути калюжі, якщо нас все місто на горбах... зрозуміло, що на шухевича і соборній не буде, і кн. Ольги теж, і на Московській теж (хоча вона тече...)
Шурік, їжджу кожен день по місту, сьогодні через басів кут їхав - майже сухо, по чорновола до квасилова - сухо. Не плутай ями і неконтрольований потік води, такий як в Києві. Потопа в нас нема і не буде.Навіть перехрестя Чорновола - Дворецька майже сухе. Розумію що ти на таксі, але я кожен день по два три рази з кінця міста в інший їжджу, дороги бачу, вдома не сиджу
067Ч9ЧЧ097 Олексій "Alex"
Опубликовано 01 Апрель 2013 - 16:05
Льоха, ще раз кажу - в нас практично немає вулиць, де б вода могла затримуватися, а якщо і є, то дренажна система рятує. в противних випадках калюжі є. і їх є досить багато по місту. потопу, звичайно, не буде...
Изменено: shur@, 01 Апрель 2013 - 16:09
Опубликовано 04 Апрель 2013 - 16:27
Я ж не проти.....
ну багато хто й місто Рівне називають Ровном....
просто, одного разу передавав передачу на Тернопільський автобус....жіночка задала просте питання: "Ви по об"їздній їдете, чи по Московській?"
Водій у відповідь буркнув: "Я такої вулиці не знаю!!"
"Біда Україна в тому, що нею керують люди, яким вона не потрібна." М.С.Грушевський
Помни, ватная скотина, “Крим – це вільна Україна”
Опубликовано 04 Апрель 2013 - 19:53
Я ж не проти.....
ну багато хто й місто Рівне називають Ровном....
просто, одного разу передавав передачу на Тернопільський автобус....жіночка задала просте питання: "Ви по об"їздній їдете, чи по Московській?"
Водій у відповідь буркнув: "Я такої вулиці не знаю!!"
А назва Степана Бандери чим не подобається? Пора б уже перелаштовуватися, 20 років пройшло...
Изменено: Katafot, 04 Апрель 2013 - 19:56
Вы выбрали, пахана – гетманом. Да еще младшего брата большого брата.
Убежден – ненадолго.
Однако не могу взять в толк: сколько мегалитров рабской крови должно течь в жилах каждого из вас (Чехова не почитаете!), чтобы вы – в век Интернета, большого адронного коллайдера, генной инженерии... могли поверить в такое чмо?
-Борис Березовский, 17 лютого 2010 року, Лондон
Опубликовано 07 Апрель 2013 - 17:29
До цього часу питають вул. Комуністичну, Красовського, Титова, Ватутина и т.д... Навідь сам не знаю багатьох колишніх вулиць.
Опубликовано 15 Апрель 2013 - 19:04
На днях "зловив" гарну яму.. з колесами все ок, але пропали майже всі пікселі на бортовику. що може бути чи мож до кого звернутися, щоб глянули?
Опубликовано 15 Апрель 2013 - 22:14
Akarel, привет вливайся.
Так эти ролики должны быть в продаже на базаре.
На базарі не шукав, знайшов на екзісті новий, майже 100$, дороговато для одного ролика. Вже багато шротів обдзвонив і глухо, один сказав шо є за 40, але як він його зняв він оказався квадратний. Засада якась...
Опубликовано 17 Апрель 2013 - 11:32
На базарі не шукав, знайшов на екзісті новий, майже 100$, дороговато для одного ролика. Вже багато шротів обдзвонив і глухо, один сказав шо є за 40, але як він його зняв він оказався квадратний. Засада якась...
0963550216 Вася. Дзвони, він розбирає Віваро
067Ч9ЧЧ097 Олексій "Alex"
Опубликовано 29 Апрель 2013 - 09:59
Стадіон мототрек бокс 54. Понеділок-пятниця з 9 до 18. Субота до 13 год. На майські мабуть будемо працювати
на днях заїхав, перевірив систему кондиціювання, заправив... тепер холодно... і навіть знижку отримав ) Дякую!
2 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых