Реклама

Рівне
Опубликовано 17 Март 2015 - 18:00
Пасажир ось цього "гарно" при аркованого автомобіля на моє прохання допомогти перенести коляску сказав "А чьо я должен?!" «Бо ваша машина не дає проїхати калясці.» «Ой, іди ті!». Ну я й пішла Смайлик «smile»
Це вулиця Пушкіна прямо напроти міліції. Справа там кущі і натягнула проволока, щоб не ходили на газон. По проїжджій частині з двома малими тягтися не було ніякої можливості. Мусила якось протискувати коляску з малою на руках притискуючи кущі. А молодий хлопець сидів собі в машин і веселився спостерігаючи.
Маю прохання – поширте, може десь себе побачить, стане знаменитим.
Изменено: Maister, 17 Март 2015 - 18:04
"Біда Україна в тому, що нею керують люди, яким вона не потрібна." М.С.Грушевський
Помни, ватная скотина, “Крим – це вільна Україна”
Опубликовано 18 Март 2015 - 23:02
Обморок. На Пушкіна дійсно важко з паркуванням, особливо коли батьківські збори в 15 школі, є такі батьки, які на своїх джипах заїжають майже не в двері школи, щоб понтанутись, а через дорогу біля облавтодору є купа місця
Моя доця навчається в 15 школі. Я тобі так скажу, саме частіше стоїть хонда акорд з номерами малоімущого з лісництва під самими ступеньками(залишає з самого ранку приїжджаючи на роботу), і форд сі-макс якогось чинуши батька однієї дитини. Всі решта до ступеньок не заїжджають. Я бувало заїжджаю на тротуар до ступенек, коли після 18-00 забираю дитину з групи продовженого дня, коли в школі нікого практично нема. По поводу батьківських зборів, вони починаються тоді, коли ще біля автодора стоять авто і робочий час. І за 2 роки я там не бачив такої ситуації, що не проїде каляска без проблем.
Изменено: Alex, 18 Март 2015 - 23:04
067Ч9ЧЧ097 Олексій "Alex"
Опубликовано 20 Март 2015 - 11:10
Працівники ДАІ притягнули до адміністративної відповідальності водія автомобіля «Пежо», який порушив ПДР на вулиці Пушкіна в Рівному.
18 березня на одному із рівненських сайтів викладений черговий фотофакт порушення вимог Правил дорожнього руху. Цього разу водій автомобіля «Пежо» залишив свій транспортний засіб на тротуарі, чим самим порушив вимоги п. 15.10 ПДР.
На водія «Пежо», 29-річного Валерія, інспектори ДАІ склали адміністративний протокол за ч.1 ст. 122 КУпАП та винесли постанову у вигляді накладення штрафу у розмірі 255 гривень.
Однак водій іномарки був не згідний зі своїм порушення, а складання працівниками ДАІ на нього адміністративного протоколу буде оскаржувати у суді. Як пояснив керманич, зупинка автомобіля була вимушеною у зв’язку з несправністю автомобіля.
Опубликовано 26 Март 2015 - 23:29
Привіт всім. Прикольно, мене кореспонденти стопахама засняли. Я лафетом за малою в школу в 18-30 приїхав.
Оправдуватися не буду. Довжина лафети більше 8 метрів, їжджу завжди на комбіку, а тут треба було... Ззаду авто все було зайнято, вулиця тупікова, всі стояли на тротуарі, я б просто перекрив всім виїзд. Став так, щоб не заважати ще і славуті виїхати.
Опубликовано 27 Март 2015 - 18:33
Якщо інтернет-магазин, то Реал-Авто. У Скворцова може бути дешевше чим в автолюксі, і не розпитує непотрібної інформації. І херні в нього за 10 років не попадалося (лише один раз, коли він аморти Кагер взяв на пробу, нормальних в наявності в нього не було і мені попалися фуфлижні).
Опубликовано 27 Март 2015 - 20:17
Хто, де в Рiвному купуе запчастi? Пiдкажiть контакт?!дещо на базарах, дещо на екзисті, щось на ВІРТІ, щось в АвтоДімСервіс, Про-Авто...
Забив на цей форум за власним бажанням та бажанням його "карликів"((
-= Жизнь - это болезнь, которая передаётся половым путём ... =-
Опубликовано 02 Май 2015 - 16:05
Фа-фа и блым-блым серебристой Омеге в Ровно возле "чайки",сегодня в 12:30 номер вроде 9436...
Опять в Луцк не заехал?
З/Ч Vectra C http://www.opel-club...r-korobka-i-td/
0975105661

1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых