Реклама
Рівне
Опубликовано 20 Декабрь 2009 - 17:10
Torn_, а шо це конкретно за проги? це для діагностики чи просто інформаційні? які їх функції?
Opel TIS 2000 - більше для діагностики неполадок в авто. Можна також підключати прибор tech 2 для комп'ютерної діагностики. Норми робочого часу по ремонту авто - по моєму в побуті не потрібні. Монтажні схеми (ще з ними не розібрався). Інформація по обслуговуванню в основному на англійській.
OPEL EPC4 каталог деталей по кодам - корисно, якщо замовляєш деталі через інтернет. Також багато малюнків, на яких наочно показані конструкції окремих агрегатів та їхні складові.
Проги недавно викачав і зараз лише розбираюсь з ними, хоча в OPEL EPC4 майже до кожного агрегату в авто є малюнок нормальної якості, що для мене дуже зручно.
Опубликовано 20 Декабрь 2009 - 18:32
Тут є російськоюOpel TIS 2000 - більше для діагностики неполадок в авто. Можна також підключати прибор tech 2 для комп'ютерної діагностики. Норми робочого часу по ремонту авто - по моєму в побуті не потрібні. Монтажні схеми (ще з ними не розібрався). Інформація по обслуговуванню в основному на англійській.
OPEL EPC4 каталог деталей по кодам - корисно, якщо замовляєш деталі через інтернет. Також багато малюнків, на яких наочно показані конструкції окремих агрегатів та їхні складові.
Проги недавно викачав і зараз лише розбираюсь з ними, хоча в OPEL EPC4 майже до кожного агрегату в авто є малюнок нормальної якості, що для мене дуже зручно.
Опубликовано 20 Декабрь 2009 - 19:53
Опубликовано 21 Декабрь 2009 - 16:01
Изменено: M1shka, 21 Декабрь 2009 - 16:08
Опубликовано 21 Декабрь 2009 - 17:13
Asco, привіт! Аде пропадав так довго?
![]()
Підтягуйся, будем раді бачити!![]()
![]()
слухайте, нас тут вже й не мало получається
Пропадаю постійно, бо живу в сталіце )))) В Рівне катаюсь до батьків, раз на місяць, а той рідше (
Треба традицію змінювати....
Буду в Рівному в перших числах січня, так що якщо при нагаді було б класно зібратися...
До речі, кому що треба завезти/привезти, купити/забрати з Києва - ласкаво просимо.... шару ніхто не відміняв
Изменено: Asco, 21 Декабрь 2009 - 17:13
Опубликовано 21 Декабрь 2009 - 20:08
Щось я не можу розібраться як туди занести((( Хто знає як зробіть. В лічку порозкидаю повідомленняА щось я не бачу цього запису в календарі. Чи може не туди дивлюся?
Щось і лічка глюкавить((
В календар добавив)))) розібрався
Изменено: M1shka, 21 Декабрь 2009 - 20:24
Опубликовано 21 Декабрь 2009 - 22:13
я ще раніше в календарі відмітився...
Torn_, в календарі з*явиться одразу як модери розглянуть подію
Збираємося ПАРАМИ? (чи холостяками?)
Забив на цей форум за власним бажанням та бажанням його "карликів"((
-= Жизнь - это болезнь, которая передаётся половым путём ... =-
Опубликовано 21 Декабрь 2009 - 22:39
Збираємося ПАРАМИ? (чи холостяками?)
Як хто хоче так хай і приїжає, з парами воно більше народу, я буду без дружини, але з Ганібалом мабуть))))
Опубликовано 22 Декабрь 2009 - 16:56
Народ підтягуйтесь))))))
Опубликовано 23 Декабрь 2009 - 12:58
Опубликовано 23 Декабрь 2009 - 14:23
закинув:Щось лічка глюкавить, прохання хто може, покидайте повідомлення в ЛС про зустріч 25 числа))))
GMC
Max79
proteus
Серий
ПРОФАЙЛ УДАЛЕН
Wolf777
moskaluk
Alex
Asco
jakudzaa
Путаю педали (не працює лічка)
dubnomen (не працює лічка)
murz
це кого я знайшов... не рахуючи тих, хто вже знає і бачив цю тему.
Забив на цей форум за власним бажанням та бажанням його "карликів"((
-= Жизнь - это болезнь, которая передаётся половым путём ... =-